Einhell TE-CS 18/150 Li akumulatorska kružna testera, cirkular

Cena od 8.150 din do 10.805 din
Einhell TE-CS 18/150 Li akumulatorska kružna testera
Stavi u listu želja
Postavi obaveštenje o ceni
Istorija najniže cene
Podeli
Prijavi grešku

EINHELL Akumulatorska kružna testera TE-CS 18/150 Li - Solo Power X- Change Einhell

Akumulatorska kružna testera TE-CS 18/150 Li - Solo Power X- Change Einhell Einhell TE-CS 18/150 Li - Solo akumulatorska ručna kružna testera je kompaktna, lagana i laka za rad. Idealna je kad
Na zalihama
9.522 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Einhell Akumulatorska ručna kružna testera TE-CS 18/150 Li - Solo

Einhell TE-CS 18/150 Li - Solo akumulatorska ručna kružna testera je kompaktna, lagana i laka za rad. Idealna je kada Vam je potreban praktičan alat bilo gde u domu i dvorištu. Zbog toga što je član Power X-Change porodice, možete je poneti gde god je potrebno da se posao obavi. Iste baterije visokih kapaciteta odgovaraju svim Power X-Change alatima. Možete prilagoditi dubinu rezanja i ugao nagiba na ovoj akumulatorskoj kružnoj testeri brzo i lako bez ikakvih alata. Zaključavanje osovine čini lakim zamenu listova testere sa otvorom od 10mm ili 16 mm. Visokokvalitetno LED osvetljenje i priključak za usisavanje prašine daju Vam jasan pogled na ono što radite i održavaju radnu površinu čistom. TE-CS 18/150 Li-Solo akumulatorska kružna testera je kompatibilna sa Einhell vođicom, koja je dostupna odvojeno. Možete poneti Einhell akumulatorske alate bilo gde bez potrebe za izvorom energije u blizini. Sa litijum-jonskom tehnologijom, možete da zaboravite na saplitanje preko zamršenih kablova, na mesta koja ne možete da dohvatite jer je kabl prekratak i na frustrirajuća traganja za produžnim kablom. Ova testera dolazi bez baterije i punjača koji su dostupni odvojeno.
Na stanju
10.382 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu
  • Raspoloživo, isporuka odmah u prodavnici
  • Raspoloživo, isporuka do 2 dana
  • U dolasku, po narudžbini
  • Raspoloživost potrebno proveriti
  • Nije raspoloživo
Pametno.rs nije internet prodavnica već mesto na kojem možete da pregledate i uporedite ponudu drugih prodavnica za Einhell TE-CS 18/150 Li akumulatorska kružna testera. Iako se podaci osvežavaju nekoliko puta na dan savetujemo da se pre kupovine detaljnije informišete direktno kod prodavnice koju ste odabrali za kupovinu proizvoda Einhell TE-CS 18/150 Li akumulatorska kružna testera. Pametno.rs ne garantuje za tačnost objavljenih informacija, kao i to da prikazane slike u potpunosti odgovaraju stvarnim proizvodima. (4006825647532)
Ocene i komentari
Proizvod još nije ocenjen, promeni to!
Napiši komentar
Posetioce koji su gledali ovaj proizvod takođe su zanimali i proizvodi