Rabalux Ava

Cena od 320 din do 126.000 din
Rabalux Ava
Stavi u listu želja
Postavi obaveštenje o ceni
Istorija najniže cene
Podeli
Prijavi grešku

RABALUX SOLAR1 SPOLJNA LAMPA LED 0,1W CRNO IP44

Spoljna rasveta ubodna, sa IP44 zastitom, koja sprecava ostecenja usled padavina.
1
320 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Perico zidna lampa 73016

Moderna Perico zidna lampa se prvenstveno preporučuje za dnevni boravak, spavaću sobu ili radnu sobu. Metalno učvršćenje bele boje upotpunjeno je elegantnim belim plastičnim abažurom, a lampa se može pričvrstiti na zid uz pomoć okruglog ukrasnog postolja. Zahvaljujući fleksibilnoj glavi lampe možete usmeriti svetlost lampe po želji. Perico se može koristiti sa jednom sijalicom snage do 5 V. Tip grla je GU10. U zavisnosti od vaših preferencija i prostorije u koju želite da instalirate lampu, možete odabrati izvor svetlosti koji zrači toplo ili prirodno belo svetlo. Ako želite da koristite lampu u spavaćoj sobi, preporučuje se da je koristite sa sijalicom koja emituje toplu belu svetlost koja vam pomaže da stvorite ugodnu, intimnu atmosferu i opustite se pre spavanja. Dimenzije Perico zidne lampe su sledeće: visina 105 mm, prečnik 70 mm, rastojanje od zida 160 mm, prečnik ugradnje 80 mm. Ovaj model se isporučuje bez izvora svetlosti.
Na stanju
1.090 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Perico zidna lampa 73015

Moderna Perico zidna lampa se prvenstveno preporučuje za dnevni boravak, spavaću sobu ili radnu sobu. Metalni element crne boje upotpunjen je sjajnim crnim plastičnim abažurom, a lampa se može pričvrstiti na zid uz pomoć okruglog ukrasnog postolja. Zahvaljujući fleksibilnoj glavi lampe možete usmeriti svetlost lampe po želji. Perico se može koristiti sa jednom sijalicom snage do 5 V. Tip grla je GU10. U zavisnosti od vaših preferencija i prostorije u koju želite da instalirate lampu, možete odabrati izvor svetlosti koji zrači toplo ili prirodno belo svetlo. Ako želite da koristite lampu u spavaćoj sobi, preporučuje se da je koristite sa sijalicom koja emituje toplu belu svetlost koja vam pomaže da stvorite ugodnu, intimnu atmosferu i opustite se pre spavanja. Dimenzije Perico zidne lampe su sledeće: visina 105 mm, prečnik 70 mm, rastojanje od zida 160 mm, prečnik ugradnje 80 mm. Ovaj model se isporučuje bez izvora svetlosti.
Na stanju
1.090 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

RABALUX SOMA SPOT E14 1X40W OPAL

Kategorija Unutrašnja rasvetaTip Spot rasvetaStil lampe StandardnaPreporučena prostorija za korišćenje dnevna soba, spavaća soba, radna sobaIP zaštita IP20Boja lampe brušeni hromMaterijal lampe metalBoja abažura belaMaterijal abažura stakloBroj grla 1Vrsta grla E14Specifikacije osvetljenja E14 1x MAX 40WPrimenjena voltaža 230V, 50HzUdaljenost od zida 170.0Horizontalno (mm)80.0Vertikalno (mm)110.0Jedinstvena veličina kutije X (cm)11.6Jedinstvena veličina kutije Y (cm)8.5Jedinstvena veličina kutije Z (cm)11.0Neto težina (kg)0.3Bruto težina 0.4Broj rezervne bure lampe 9878Klasa zaštite I
1
1.150 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

RABALUX SOMA SPOT E14 1X40W BRONZA OPAL

Kategorija Unutrašnja rasvetaTip Spot rasvetaStil lampe StandardnaPreporučena prostorija za korišćenje dnevna soba, spavaća soba, radna sobaIP zaštita IP20Boja lampe bronzaMaterijal lampe metalBoja abažura belaMaterijal abažura stakloBroj grla 1Vrsta grla E14Specifikacije osvetljenja E14 1x MAX 40WPrimenjena voltaža 230V, 50HzUdaljenost od zida 170.0Horizontalno (mm)80.0Vertikalno (mm)110.0Jedinstvena veličina kutije X (cm)11.6Jedinstvena veličina kutije Y (cm)8.5Jedinstvena veličina kutije Z (cm)11.0Neto težina (kg)0.3Bruto težina 0.4Broj rezervne bure lampe 9878Klasa zaštite I
1
1.150 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Luiza plafonska lampa 73042

Moderna Luiza nadgradna plafonska lampa može biti dobar izbor za dnevnu sobu, trpezariju, kuhinju ili radnu sobu. Svojim privlačnim dizajnom, okrugla aluminijumska lampa crne boje može se lako uklopiti u nameštaj većine modernih domova. Zahvaljujući Luizinom dizajnu, svetlost teče iz lampe preko velike površine. Mala plafonska lampa se može koristiti sa jednom sijalicom snage do 25 V. Tip grla je GU10. Zbog svoje veličine ima smisla ugraditi više komada ovog modela u jednu prostoriju. Ako odaberete sijalicu koja zrači prirodno belo svetlo, možete postići moderan, čist efekat koji ne samo da je idealan u najčešće korišćenim prostorijama vašeg doma, već i doprinosi efikasnom radu održavanjem koncentracije. Prečnik plafonskog svetla je 100 mm, rastojanje od plafona je 33 mm. Ovaj model se isporučuje bez izvora svetlosti.
Na stanju
1.190 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Parker

ParkerParker dekorativno stono svetlo može biti šarmantan i uzbudljiv komad nameštaja vaše moderne dnevne sobe, spavaće sobe ili dečije sobe. Ova potpuno plastična crna lampa dopunjena je belim abažurom i okruglom crnom ukrasnom bazom. Ugrađeni LED izvor svetlosti ima snagu od 3W i životni vek od 10.000 sati. Ovaj model je sposoban za RGB osvetljenje, pa vam svojim podesivim bojama pomaže da stvorite ugodnu atmosferu za opuštanje i odmor uveče. Zbog svojih dimenzija lako se može postaviti na manji sto, na policu ili čak na noćni stočić. Parker se može zatamniti pomoću daljinskog upravljača, odnosno može se podesiti njegova osvetljenost. Lampa se može puniti preko USB kabla i može raditi sa CR2025 baterijom koja je uključena u paket. Dekorativna stona lampa Parker ima širinu 70 mm, visinu 270 mm, dužinu kabla 950 mm.
Na stanju
1.350 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Lilou zidna lampa 73047

Moderna Lilou zidna lampa može biti dobar izbor za dnevni boravak, spavaću sobu ili radnu sobu. Mat crni potpuno metalni model upotpunjen je elementima zlatne boje, dajući ovoj lampi elegantan izgled. Lilou se može pričvrstiti na zid uz pomoć male, okrugle ukrasne osnove. Glava lampe ima cilindrični abažur koji je na dnu otvoren i savitljiv, tako da možete usmeriti svetlost lampe po želji. Lilou se može koristiti sa jednom sijalicom snage do 25 V. Tip grla je GU10. Ako želite da koristite lampu u spavaćoj sobi, preporučuje se da je koristite sa sijalicom koja emituje toplu belu svetlost jer vam pomaže da stvorite ugodnu, intimnu atmosferu i opustite se pre spavanja. Dimenzije Lilou zidne lampe su sledeće: visina 100 mm, prečnik abažura 55 mm, rastojanje lampe od zida 150 mm, prečnik ugradnje 80 mm. Ovaj model se isporučuje bez izvora svetlosti.
Na stanju
1.590 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Senobia plafonska lampa 73030

Moderna, mala plafonska lampa Senobia može biti moderan izbor u vašoj modernoj dnevnoj sobi, spavaćoj ili radnoj sobi. Mali model crne boje napravljen je od aluminijuma i upotpunjen je belim akrilnim abažurom. Zbog svoje veličine, dobra je ideja postaviti više od jednog komada Senobia lampe u prostoriju kako bi se postigao željeni rezultat osvetljenja. Cilindrična plafonska svetiljka se može koristiti sa jednom sijalicom snage do 35 V. Tip grla je GU10. U zavisnosti od vaših preferencija i prostorije u koju želite da postavite lampu, možete odabrati različite sijalice. Ako ga postavite u spavaću sobu, preporučuje se da izaberete sijalicu koja emituje toplu belu svetlost jer vam pomaže da stvorite ugodnu, intimnu atmosferu. Ako ga koristite za rad, prikladnije je prirodno ili hladno belo svetlo jer vam pomaže da održite koncentraciju. Dimenzije plafonskog svetla su sledeće: visina 120 mm, prečnik 55 mm, rastojanje od plafona 120 mm. Senobia lampa se isporučuje bez izvora svetlosti.
Na stanju
1.650 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Maximilian zidna lampa 73043

Makimilan zidna lampa u industrijskom stilu može biti praktičan izbor u dnevnoj sobi, spavaćoj ili radnoj sobi. Mat crni potpuno metalni model upotpunjen je cilindričnim abažurom, a lampa se može pričvrstiti na zid uz pomoć vertikalno postavljene duguljaste dekorativne osnove. Zahvaljujući fleksibilnoj glavi lampe, Maksimilijanovo svetlo se može usmeravati po želji. Lampa se može koristiti sa jednom sijalicom snage do 25 V, tip grla je GU10. Ako ovu zidnu lampu postavite u spavaću sobu, preporučuje se da odaberete sijalicu koja emituje toplu belu svetlost jer vam pomaže da stvorite ugodnu, intimnu atmosferu. Ako ga koristite za rad, prikladnije je prirodno ili hladno belo svetlo jer vam pomaže da održite koncentraciju. Dimenzije lampe su sledeće: visina 125 mm, prečnik abažura 55 mm, rastojanje lampe od zida 155 mm, prečnik ugradnje 90 mm. Makimilian lampa se isporučuje bez izvora svetlosti.
Na stanju
1.950 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

SPOLJASNJA SVETILJKA OPAVA LED 2W BELA SA SENZOROM

Dvopolni priključni kabalPP/J 3x2.5Dužina kabla 3.0met.
1
2.100 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Fran zidna lampa 71065

Vintage Fran zidna lampa prvenstveno se preporučuje u dnevnoj sobi ili spavaćoj sobi. Mat crna lampa koja je u potpunosti izrađena od metala dopunjena je abažurom sa rešetkama koji podseća na oblik dijamanta. Lampa se može pričvrstiti na zid uz pomoć malog, okruglog ukrasnog postolja. Pošto vam abažur omogućava da u potpunosti vidite izvor svetlosti, za ovaj model je dobra ideja da izaberete estetsku sijalicu nekonvencionalnog oblika. Fran može da radi sa jednom sijalicom snage do 40 V. Tip grla je E27. U zavisnosti od vaših preferencija i prostorije u koju želite da instalirate lampu, možete odabrati topli ili prirodni beli izvor svetlosti. Ako želite da koristite lampu u spavaćoj sobi, preporučuje se da je koristite sa sijalicom koja emituje toplu belu svetlost koja vam pomaže da stvorite ugodnu, intimnu atmosferu i opustite se pre spavanja. Dimenzije Fran zidne lampe su sledeće: visina 210 mm, prečnik abažura 120 mm, rastojanje lampe od zida 190 mm, prečnik ugradnje 90 mm. Ovaj model se isporučuje bez izvora svetlosti.
Na stanju
2.150 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Senobia plafonska lampa 73033

Moderna, mala plafonska lampa Senobia može biti moderan izbor u vašoj modernoj dnevnoj sobi, spavaćoj ili radnoj sobi. Cilindrična aluminijumska glava svetiljke crne boje upotpunjena je belim akrilnim abažurom, a lampa se može pričvrstiti na plafon uz pomoć zaobljenog ukrasnog postolja. Zahvaljujući fleksibilnoj glavi lampe, Senobia svetlost se može usmeravati po želji. Ovaj model se može koristiti sa jednom sijalicom snage do 35 V. Tip grla je GU10. Ako Senobiu postavite u spavaću sobu, preporučuje se da odaberete sijalicu koja emituje toplu belu svetlost jer vam pomaže da stvorite ugodnu, intimnu atmosferu. Ako ga koristite za rad, prikladnije je prirodno ili hladno belo svetlo jer vam pomaže da održite koncentraciju. Dimenzije plafonske svetiljke su sledeće: širina 110 mm, prečnik abažura 55 mm, rastojanje lampe od plafona 160 mm. Senobia lampa se isporučuje bez izvora svetlosti.
Na stanju
2.150 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Band2 led svetiljka 78045

Svetlo za kabinete Band 2 u tehničkom stilu nudi praktično rešenje za osvetljenje u vašoj modernoj kuhinji sa uštedom prostora. Ovaj model zrači prirodno belo svetlo i postavljen iznad kuhinjskog pulta efikasno podržava one koji rade u kuhinji tokom pripreme jela, kuvanja i pranja. Crno aluminijumsko telo je dopunjeno belim plastičnim abažurom koji pokriva ugrađeni LED izvor svetlosti energetske klase G. Ima snagu od 7 V, svetlosni tok od 470 lumena sa senkom, 570 lumena bez senke i životni vek - raspon od 25.000 sati. Temperatura boje sijalice je 4.000 K i zrači prirodno belo svetlo dajući čist, moderan efekat. Ova vrsta svetla je takođe idealna za rad u kuhinji. Dimenzije ormana Band 2 su sledeće: širina 270 mm, visina 35 mm, rastojanje od zida 55 mm.
Na stanju
2.190 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Trevor2 okrugla led plafonska lampa 71181

Moderna, okrugla Trevor 2 plafonska lampa je napravljena od metala i plastike i može se ugraditi u dnevnu sobu, spavaću sobu ili radnu sobu. Svojom belom bojom i jednostavnim dizajnom ovaj model se lako može uklopiti u opremanje gotovo svakog modernog doma. Abažur ima efekat zvezda. Trevor 2 se posebno preporučuje onima koji traže plafonsko svetlo dugog veka trajanja jer ovaj model svojim korisnicima obezbeđuje toplo belo svetlo ne manje od 50.000 sati. Lampa ima ugrađen LED izvor svetlosti energetske klase G snage 12 V, svetlosnog toka od 960 lumena sa senkom i 1.200 lumena bez senke. Zbog temperature boje od 3.000 K ova plafonska lampa je idealan izbor ako želite da stvorite ugodnu, intimnu atmosferu u prostoriji. Prečnik Trevora 2 je 290 mm, udaljenost od plafona je 60 mm.
Na stanju
2.190 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Band2 led svetiljka 78046

Svetlo za kabinete Band 2 u tehničkom stilu nudi praktično rešenje za osvetljenje u vašoj modernoj kuhinji sa uštedom prostora. Ovaj model zrači prirodno belo svetlo i postavljen iznad kuhinjskog pulta efikasno podržava one koji rade u kuhinji tokom pripreme jela, kuvanja i pranja. Bela aluminijumska lampa je dopunjena belim plastičnim abažurom koji pokriva ugrađeni LED izvor svetlosti energetske klase G. Ima snagu od 7 V, svetlosni fluks od 550 lumena sa senkom, 660 lumena bez senke i životni vek - raspon od 25.000 sati. Temperatura boje sijalice je 4.000 K i zrači prirodno belo svetlo dajući čist, moderan efekat. Ova vrsta svetla je takođe idealna za rad u kuhinji. Dimenzije ormana Band 2 su sledeće: širina 270 mm, visina 35 mm, rastojanje od zida 55 mm.
Na stanju
2.190 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Perico plafonska lampa 73017

Moderno plafonsko svetlo Perico sa 2 sijalice prvenstveno se preporučuje u dnevnoj sobi, spavaćoj ili radnoj sobi. Metalnu lampu crne boje upotpunjuju sjajni crni plastični abažuri, a može se pričvrstiti na plafon uz pomoć duguljaste dekorativne osnove. Zahvaljujući fleksibilnim glavama lampe, svetlost lampe se može usmeravati u prostoriju po želji. Perico se može koristiti sa dve sijalice, svaka snage do 5 V. Tip grla je GU10. U zavisnosti od vaših preferencija i prostorije u koju želite da instalirate lampu, možete odabrati izvore svetlosti koji zrače toplo ili prirodno belo svetlo. Ako želite da koristite lampu u spavaćoj sobi, preporučuje se da je koristite sa sijalicama koje emituju toplu belu svetlost jer vam pomaže da stvorite ugodnu, intimnu atmosferu. Dimenzije plafonske svetiljke Perico sa 2 sijalice su sledeće: širina 260 mm, prečnik svakog abažura 70 mm, rastojanje lampe od plafona 150 mm. Ovaj model se isporučuje bez izvora svetlosti.
Na stanju
2.190 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Perico plafonska lampa 73018

Moderno plafonsko svetlo Perico sa 2 sijalice prvenstveno se preporučuje u dnevnoj sobi, spavaćoj ili radnoj sobi. Metalnu lampu bele boje upotpunjuju elegantni beli plastični abažuri, a može se pričvrstiti na plafon uz pomoć duguljaste dekorativne osnove. Zahvaljujući fleksibilnim glavama lampe, svetlost lampe se može usmeravati u prostoriju po želji. Perico se može koristiti sa dve sijalice, svaka snage do 5 V. Tip grla je GU10. U zavisnosti od vaših preferencija i prostorije u koju želite da instalirate lampu, možete odabrati izvore svetlosti koji zrače toplo ili prirodno belo svetlo. Ako želite da koristite lampu u spavaćoj sobi, preporučuje se da je koristite sa sijalicama koje emituju toplu belu svetlost jer vam pomaže da stvorite ugodnu, intimnu atmosferu. Dimenzije plafonske svetiljke Perico sa 2 sijalice su sledeće: širina 260 mm, prečnik svakog abažura 70 mm, rastojanje lampe od plafona 150 mm. Ovaj model se isporučuje bez izvora svetlosti.
Na stanju
2.190 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Senan stona lampa 74208

Senan stono svetlo karakteriše moderan izgled i jedinstven dizajn. Može biti moderan i svestran komad nameštaja vaše dnevne sobe ili spavaće sobe. Metalno učvršćenje srebrne boje upotpunjeno je belim plastičnim abažurom, dok se robusni krak lampe završava okruglim ukrasnim postoljem. Ruka se blago sužava prema gore i drži cilindričnu glavu lampe. Mali Senan ima ugrađen LED izvor svetlosti snage 2,7 V, svetlosnog toka od 40 lumena sa senkom i 60 lumena bez senke, i životnog veka od 20.000 sati. Temperatura boje stolnog svetla može se podesiti pomoću prekidača na dodir: možete je podesiti na 3.000, 4.000 ili 6.000 K, odnosno možete izabrati toplo, prirodno ili hladno belo svetlo, u zavisnosti od vaših preferencija i raspoloženja u trenutku. Senan takođe ima bateriju napona od 3,7 V i kapaciteta 1.200 mAh koja se može puniti preko USB kabla. Dimenzije stonog svetla su sledeće: visina 210 mm, prečnik 90 mm, dužina kabla 500 mm.
Na stanju
2.250 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Senobia plafonska lampa 73031

Moderna Senobia plafonska lampa malog prečnika može biti moderan izbor u vašoj modernoj dnevnoj sobi, spavaćoj ili radnoj sobi. Cevasti model crne boje napravljen je od aluminijuma i upotpunjen je belim akrilnim abažurom. Zbog svoje veličine, dobra je ideja postaviti više od jednog komada Senobia lampe u prostoriju kako bi se postigao željeni rezultat osvetljenja. Plafonsko svetlo se može koristiti sa jednom sijalicom snage do 35 V. Tip grla je GU10. U zavisnosti od vaših preferencija i prostorije u koju želite da postavite lampu, možete odabrati različite sijalice. Ako ga postavite u spavaću sobu, preporučuje se da izaberete sijalicu koja emituje toplu belu svetlost jer vam pomaže da stvorite ugodnu, intimnu atmosferu. Ako ga koristite za rad, prikladnije je prirodno ili hladno belo svetlo jer vam pomaže da održite koncentraciju. Dimenzije plafonskog svetla su sledeće: visina 240 mm, prečnik 55 mm, rastojanje od plafona 240 mm. Senobia lampa se isporučuje bez izvora svetlosti.
Na stanju
2.250 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Senan stona lampa 74207

Stono svetlo Senan odlikuje se elegantnim izgledom i jedinstvenim dizajnom. Može biti moderan i svestran komad nameštaja vaše moderne dnevne sobe ili spavaće sobe. Metalno učvršćenje zlatne boje upotpunjeno je belim plastičnim abažurom, dok se robusni krak lampe završava okruglom dekorativnom postoljem. Ruka se blago sužava prema gore i drži cilindričnu glavu lampe. Mali Senan ima ugrađen LED izvor svetlosti snage 2,7 V, svetlosnog toka od 40 lumena sa senkom i 60 lumena bez senke, i životnog veka od 20.000 sati. Temperatura boje stolnog svetla može se podesiti pomoću prekidača na dodir: možete je podesiti na 3.000, 4.000 ili 6.000 K, odnosno možete izabrati toplo, prirodno ili hladno belo svetlo, u zavisnosti od vaših preferencija i raspoloženja u trenutku. Senan takođe ima bateriju napona od 3,7 V i kapaciteta 1.200 mAh koja se može puniti preko USB kabla. Dimenzije stonog svetla su sledeće: visina 210 mm, prečnik 90 mm, dužina kabla 500 mm.
Na stanju
2.250 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Lendva led svetiljka 78036

Moderno Lendva pametno svetlo za ormare nudi praktično rešenje za osvetljenje u kuhinji koje štedi prostor. Sa svojim prirodnim belim svetlom i postavljen iznad kuhinjskog pulta, efikasno podržava one koji rade u kuhinji tokom pripreme obroka, kuvanja i pranja. Uređaj srebrne boje je napravljen od metala i plastike i dopunjen je belim plastičnim abažurom koji pokriva ugrađeni LED izvor svetlosti energetske klase G. Ima snagu od 3 V, svetlosni tok od 220 lumena sa senka, 250 lumena bez senke i životni vek od 25.000 sati. Temperatura boje sijalice je 4.000 K i zrači prirodno belo svetlo dajući čist, moderan efekat. Ova vrsta svetla je takođe idealna za rad u kuhinji. Lendva se može zatamniti pomoću prekidača na dodir, odnosno osvetljenost lampe se može podesiti po želji. Dimenzije svetla za pametne ormane su sledeće: širina 300 mm, visina 25 mm, rastojanje od zida samo 10 mm, dužina kabla 1.500 mm.
Na stanju
2.290 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Rogelio zidna lampa 73023

Moderna Rogelio zidna lampa može biti praktičan izbor u dnevnoj sobi, spavaćoj ili radnoj sobi. Mat crni metalni element upotpunjen je cilindričnim aluminijumskim abažurom iste boje, a lampa se može pričvrstiti na zid uz pomoć vertikalne duguljaste dekorativne osnove. Zahvaljujući fleksibilnoj glavi lampe možete usmeriti svetlost lampe po želji. Rogelio se može koristiti sa jednom sijalicom snage do 5 V. Tip grla je GU10. U zavisnosti od vaših preferencija i prostorije u koju želite da instalirate lampu, možete odabrati izvor svetlosti koji zrači toplo ili prirodno belo svetlo. Ukoliko želite da koristite lampu u dnevnoj ili radnoj sobi, preporučljivo je da je koristite sa sijalicom koja emituje prirodnu belu svetlost jer vam pomaže da postignete moderan, čist efekat i doprinosi efikasnom radu. Dimenzije Rogelio zidne lampe su sledeće: visina 100 mm, prečnik abažura 50 mm, rastojanje lampe od zida 125 mm, prečnik ugradnje 90 mm. Ovaj model se isporučuje bez izvora svetlosti.
Na stanju
2.350 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Paulos plafonska lampa 71073

Plafonska lampa Paulos u tehničkom stilu nudi praktično rešenje koje štedi prostor za osvetljavanje vaše dnevne sobe, spavaće sobe ili radne sobe. Ovaj elegantni okrugli model bele boje je u potpunosti napravljen od plastike, a zbog svog čistog dizajna diskretno se uklapa u opremanje sobe, pa može biti odličan izbor u gotovo svakom modernom domu. Plafonska lampa ima ugrađen LED izvor svetlosti energetske klase F snage 24 V, svetlosnog toka od 2.230 lumena sa senkom i 2.400 lumena bez senke. Temperatura boje izvora svetlosti je 4.000 K i ima zaista izvanredan životni vek: služi vam 50.000 sati! Sa svojim prirodnim belim svetlom, Paulos vam pomaže da postignete moderan, čist efekat koji nije idealan samo za najčešće korišćene prostorije u vašem domu, već i za rad. Ova plafonska lampa ima prečnik od 300 mm, udaljenost od plafona je samo 25 mm.
Na stanju
2.390 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

RABALUX INDIANA ZIDNA LAMPA SA NATURAL WAVEN DECOR E14

KategorijaUnutrašnja rasvetaTipSpot rasvetaStil lampeIndustrijskaPreporučena prostorija za korišćenjednevna soba, kuhinja, trepezarija, spavaća sobaIP zaštitaIP20Boja lampecrnaMaterijal lampemetalBoja abažuracrnaMaterijal abažurametalBroj grla1Vrsta grlaE14Specifikacije osvetljenjaE14 1x MAX 25WPrimenjena voltaža230V, 50HzUdaljenost od zida185.0Horizontalno (mm)95.0Vertikalno (mm)175.0Dijametar95.0Jedinstvena veličina kutije X (cm)9.5Jedinstvena veličina kutije Y (cm)9.5Jedinstvena veličina kutije Z (cm)14.0Neto težina (kg)0.18Bruto težina0.24Dimenzije ugradnje (mm)80.0Klasa zaštiteI
1
2.390 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Paulos plafonska lampa 71072

Plafonska lampa Paulos u tehničkom stilu nudi praktično rešenje koje štedi prostor za osvetljavanje vaše dnevne sobe, spavaće sobe ili radne sobe. Ovaj potpuno plastični, crni, okrugli model upotpunjen je belim abažurom. Zahvaljujući svom čistom dizajnu, Paulos se diskretno uklapa u opremanje sobe, tako da može biti odličan izbor u skoro svakom modernom domu. Plafonska lampa ima ugrađen LED izvor svetlosti energetske klase G snage 24 V, svetlosnog toka od 1.850 lumena sa senkom i 2.400 lumena bez senke. Temperatura boje izvora svetlosti je 4.000 K i ima zaista izvanredan životni vek: služi vam 50.000 sati! Sa svojim prirodnim belim svetlom, Paulos vam pomaže da postignete moderan, čist efekat koji nije idealan samo za najčešće korišćene prostorije u vašem domu, već i za rad. Ova plafonska lampa ima prečnik od 300 mm, udaljenost od plafona je samo 25 mm.
Na stanju
2.390 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Ivanna led svetiljka 78035

Moderno svetlo za ormarić Ivanna nudi praktično rešenje za osvetljenje u kuhinji koje štedi prostor. Lampa ima senzor pokreta i postavljena iznad kuhinjskog pulta efikasno podržava one koji rade u kuhinji. Svetlo srebrne boje je napravljeno od metala i plastike i dopunjeno je belim plastičnim abažurom koji pokriva ugrađeni LED izvor svetlosti energetske klase G. Sijalica ima snagu od 2 V, svetlosni tok od 120 lumena sa senkom, 150 lumena bez senke i životnim vekom od 25.000 sati. Temperatura boje sijalice je 4.000 K i zrači prirodno belo svetlo dajući čist, moderan efekat. Ova vrsta svetla je takođe idealna za rad u kuhinji. PIR senzor detektuje kretanje sa udaljenosti od 2-5 metara pod uglom gledanja od 100°. Pored toga, lampa je opremljena senzorom svetlosti. Napon Ivannine baterije je 3,7 V, njen kapacitet je 1100 mAh. Dimenzije svetla ormana su sledeće: širina 300 mm, visina 40 mm, rastojanje od zida samo 10 mm, dužina kabla 300 mm.
Na stanju
2.390 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rablux Lychee 2069

Noćna lampa LYCHEE definitivno će se dopasti ljubiteljima nordijskog stila. Ova lampa od 3 stope može se postaviti u spavaću sobu ili dnevnu sobu. Drvene noge u boji bukve upotpunjuje crni tekstilni abažur, tako da svetlost koja prolazi kroz tamnu nijansu definitivno neće ometati san vašeg partnera. Ova noćna lampa se može koristiti sa jednom sijalicom snage do 25 W. Tip grla je E14. Ako želite da napravite prijatnu i intimnu atmosferu, izaberite sijalicu koja zrači toplo belo svetlo za ovu lampu. LYCHEE lampom se može upravljati pomoću kablovskog prekidača, dužina kabla je 1.400mm. Visina lampe je 230 mm, prečnik 140 mm. Noćna lampa LYCHEE se isporučuje bez izvora svetlosti.
Na stanju
2.490 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

RABALUX FARFALLE ZIDNA LAMPE E14 25W D10CM

FARFALLE zidna lampa u industrijskom stilu biće puritanski deo nameštaja vaše moderne dnevne sobe ili spavaće sobe. Napravljen od metala i drveta, ovaj model karakteriše zvonast abažur sa rešetkama koje se širi nadole. Glava lampe je boje bukve, a abažur i okrugla ukrasna osnova crne boje. FARFALLE može da se koristi sa jednom sijalicom snage do 25W. Tip grla je E14. Pošto vam abažur omogućava da u potpunosti vidite izvor svetlosti, dobra je ideja da ovu lampu koristite sa sijalicom nekonvencionalnog, izuzetnog oblika. Ako želite da poboljšate intimnu, prijatnu atmosferu, izaberite izvor svetlosti koji zrači toplo belo svetlo za ovu lampu. Dimenzije FARFALLE zidne lampe su sledeće: visina 180 mm, prečnik 100 mm, rastojanje od zida 160 mm, prečnik ugradnje 80 mm. Ovaj model se isporučuje bez izvora svetlosti.
1
2.490 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

RABALUX GRENDEL SPOT E14X1 SVETILJKA DRVO CRNA IP20

Kategorija Unutrašnja rasvetaTip Spot rasvetaStil lampe IndustrijskaPreporučena prostorija za korišćenje dnevna soba, kuhinja, trepezarija, spavaća sobaIP zaštita IP20Boja lampe bukvaMaterijal lampe metalBoja abažura mat crnoMaterijal abažura metalUključenih izvora svetlosti neBroj grla 1Vrsta grla E14Specifikacije osvetljenja E14 1x MAX 40WPrimenjena voltaža 230V, 50HzUdaljenost od zida150.0Horizontalno (mm)100.0Vertikalno (mm)145.0Jedinstvena veličina kutije X (cm)14.5Jedinstvena veličina kutije Y (cm)10.5Jedinstvena veličina kutije Z (cm)15.0Neto težina (kg)0.215Bruto težina 0.28Tip prekidača sa prekidačemDimenzije ugradnje (mm)90.0Klasa zaštite I
1
2.490 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Lilou zidna lampa 73051

Moderna Lilou zidna lampa može biti dobar izbor za dnevni boravak, spavaću sobu ili radnu sobu. Mat crni potpuno metalni model upotpunjen je elementima zlatne boje, dajući ovoj lampi elegantan izgled. Lilou se može pričvrstiti na zid uz pomoć okruglog ukrasnog postolja. Prekidač se nalazi na prednjoj strani dekorativne osnove. Glava lampe je dopunjena cilindričnim abažurom sa šalom koji je otvoren na dnu. Ovo svetlo se može koristiti sa jednom sijalicom snage do 25 V. Tip grla je GU10. U zavisnosti od vaših preferencija i prostorije u koju želite da postavite lampu, možete odabrati sijalicu koja zrači toplo ili prirodno belo svetlo. Ako želite da ga koristite u spavaćoj sobi, preporučuje se da ga koristite sa izvorom svetlosti koji emituje toplu belu svetlost jer vam pomaže da stvorite ugodnu, intimnu atmosferu. Dimenzije Lilou zidne lampe su sledeće: visina 375 mm, prečnik abažura 55 mm, rastojanje lampe od zida 270 mm, prečnik ugradnje 80 mm, dužina kabla 1.500 mm. Ovaj model se isporučuje bez izvora svetlosti.
Na stanju
2.590 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

RABALUX SOMA SPOT E14 2X40W BRONZA OPAL

Kategorija Unutrašnja rasveta Tip Spot rasveta Stil lampe Standardna Preporučena prostorija za korišćenje dnevna soba, spavaća soba, radna soba IP zaštita IP20 Boja lampe brušeni hrom Materijal lampe metal Boja abažura bela Materijal abažura staklo Broj grla 2 Vrsta grla E14 Specifikacije osvetljenja E14 2x MAX 40W Primenjena voltaža 230V, 50Hz Udaljenost od zida170.0 Horizontalno (mm)350.0 Vertikalno (mm)80.0 Jedinstvena veličina kutije X (cm)12.5 Jedinstvena veličina kutije Y (cm)8.5 Jedinstvena veličina kutije Z (cm)36.2 Neto težina (kg)0.6 Bruto težina 0.82 Broj rezervne bure lampe 9878 Klasa zaštite I
1
2.590 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

RABALUX SOMA SPOT E14 2X40W OPAL

Kategorija Unutrašnja rasvetaTip Spot rasvetaStil lampe StandardnaPreporučena prostorija za korišćenje dnevna soba, spavaća soba, radna sobaIP zaštita IP20Boja lampe brušeni hromMaterijal lampe metalBoja abažura belaMaterijal abažura stakloBroj grla 2Vrsta grla E14Specifikacije osvetljenja E14 2x MAX 40WPrimenjena voltaža 230V, 50HzUdaljenost od zida170.0Horizontalno (mm)350.0Vertikalno (mm)80.0Jedinstvena veličina kutije X (cm)12.5Jedinstvena veličina kutije Y (cm)8.5Jedinstvena veličina kutije Z (cm)36.2Neto težina (kg)0.6Bruto težina 0.82Broj rezervne bure lampe 9878Klasa zaštite I
1
2.590 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Damek2 plafonska lampa 71076

Plafonska lampa Damek 2 u tehničkom stilu nudi praktično rešenje prirodnog izgleda za osvetljavanje vaše dnevne sobe, spavaće sobe ili radne sobe. Ovaj beli, kvadratni model je napravljen od metala i upotpunjen je plastičnim abažurom. Zahvaljujući jednostavnom dizajnu i svetloj boji, Damek 2 se skoro neprimetno stapa sa belinom plafona, stvarajući tako efekat sunčeve svetlosti koja ulazi u prostoriju kroz prozor. Plafonska lampa ima ugrađen LED izvor svetlosti energetske klase G snage 18 V, svetlosnog toka od 1.430 lumena sa senkom i 1.800 lumena bez senke. Temperatura boje izvora svetlosti je 4.000 K i ima neverovatan životni vek od 50.000 sati! Sa svojim prirodnim belim svetlom, Damek 2 vam pomaže da postignete moderan, čist efekat koji nije idealan samo za najčešće korišćene prostorije u vašem domu, već i za rad. Dimenzije ove plafonske lampe su 300k300 mm, a rastojanje od plafona je samo 40 mm.
Na stanju
2.690 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Lendva led svetiljka 78037

Moderno Lendva pametno svetlo za ormare nudi praktično rešenje za osvetljenje u kuhinji koje štedi prostor. Sa svojim prirodnim belim svetlom i postavljen iznad kuhinjskog pulta, efikasno podržava one koji rade u kuhinji tokom pripreme obroka, kuvanja i pranja. Uređaj srebrne boje je napravljen od metala i plastike i upotpunjen je belim plastičnim abažurom koji pokriva ugrađeni LED izvor svetlosti energetske klase G. Ima snagu od 5 V, svetlosni tok od 380 lumena sa senka, 450 lumena bez senke i životni vek od 25.000 sati. Temperatura boje sijalice je 4.000 K i zrači prirodno belo svetlo dajući čist, moderan efekat. Ova vrsta svetla je takođe idealna za rad u kuhinji. Lendva se može zatamniti pomoću prekidača na dodir, odnosno osvetljenost lampe se može podesiti po želji. Dimenzije svetla za pametne ormane su sledeće: širina 500 mm, visina 25 mm, rastojanje od zida samo 10 mm, dužina kabla 1.500 mm.
Na stanju
2.690 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Easylight2 led svetiljka 78058

Svetlo za ormare Easilight 2 u tehničkom stilu nudi praktično rešenje za osvetljenje koje štedi prostor u svakoj modernoj kuhinji. Ovaj model zrači prirodno belo svetlo i postavljen iznad kuhinjskog pulta efikasno podržava one koji rade u kuhinji tokom pripreme jela, kuvanja i pranja. Aluminijumska lampa srebrne boje je dopunjena belim plastičnim abažurom koji pokriva ugrađeni LED izvor svetlosti energetske klase G. Izvor svetlosti ima snagu od 5 V, svetlosni tok od 390 lumena sa senkom, 460 lumena bez senke i životni vek od 25.000 sati. Temperatura boje sijalice je 4.000 K i zrači prirodno belo svetlo dajući čist, moderan efekat. Ova vrsta svetla je takođe idealna za rad u kuhinji. Svetlo za ormare Easilight 2 ima preklopni prekidač i njegove dimenzije su sledeće: širina 350 mm, visina 30 mm, rastojanje od zida 80 mm, dužina kabla 1.800 mm.
Na stanju
2.790 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Easylight2 neonske sijalice 78057

Svetlo za ormare Easilight 2 u tehničkom stilu nudi praktično rešenje za osvetljenje koje štedi prostor u svakoj modernoj kuhinji. Ovaj model zrači prirodno belo svetlo i postavljen iznad kuhinjskog pulta efikasno podržava one koji rade u kuhinji tokom pripreme jela, kuvanja i pranja. Bela aluminijumska lampa je dopunjena belim plastičnim abažurom koji pokriva ugrađeni LED izvor svetlosti energetske klase G. Izvor svetlosti ima snagu od 5 V, svetlosni tok od 390 lumena sa senkom, 460 lumena bez senke i životni vek od 25.000 sati. Temperatura boje sijalice je 4.000 K i zrači prirodno belo svetlo dajući čist, moderan efekat. Ova vrsta svetla je takođe idealna za rad u kuhinji. Svetlo za ormare Easilight 2 ima preklopni prekidač i njegove dimenzije su sledeće: širina 350 mm, visina 30 mm, rastojanje od zida 80 mm, dužina kabla 1.800 mm.
Na stanju
2.790 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Lilou plafonska lampa 73048

Moderna Lilou plafonska lampa sa 2 sijalice može biti dobar izbor u dnevnoj sobi, spavaćoj ili radnoj sobi. Mat crni potpuno metalni model upotpunjen je elementima zlatne boje, dajući ovoj lampi elegantan izgled. Lilou se može pričvrstiti na plafon uz pomoć male, okrugle ukrasne osnove. Glave lampe su postavljene jedna pored druge na horizontalnoj traci pričvršćenoj za dekorativnu osnovu. Glave lampe imaju cilindrične abažure koji su uvučeni i otvoreni na dnu, i fleksibilni su, tako da možete usmeriti njihovu svetlost po želji. Lilou se može koristiti sa dve sijalice, svaka snage do 25 V. Tip grla je GU10. U zavisnosti od vaših preferencija i prostorije u koju želite da instalirate lampu, možete odabrati izvore svetlosti koji zrače toplo ili prirodno belo svetlo. Dimenzije plafonske svetiljke Lilou sa 2 sijalice su sledeće: širina 250 mm, prečnik svakog abažura 55 mm, rastojanje lampe od plafona 180 mm, prečnik ugradnje 80 mm. Ovaj model se isporučuje bez izvora svetlosti.
Na stanju
2.990 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Band2 led svetiljka 78047

Svetlo za kabinete Band 2 u tehničkom stilu nudi praktično rešenje za osvetljenje u vašoj modernoj kuhinji sa uštedom prostora. Ovaj model zrači prirodno belo svetlo i postavljen iznad kuhinjskog pulta efikasno podržava one koji rade u kuhinji tokom pripreme jela, kuvanja i pranja. Zbog svoje veličine i svetlosnog toka, Band 2 se pokazuje kao pravi izbor čak i u slučaju veće kuhinjske ploče. Crno aluminijumsko telo je dopunjeno belim plastičnim abažurom koji pokriva ugrađeni LED izvor svetlosti energetske klase G. Ima snagu od 14 V, svetlosni fluks od 1.050 lumena sa senkom, 1.280 lumena bez senke i životni vek - raspon od 25.000 sati. Temperatura boje sijalice je 4.000 K i zrači prirodno belo svetlo dajući čist, moderan efekat. Ova vrsta svetla je takođe idealna za rad u kuhinji. Dimenzije ormana Band 2 su sledeće: širina 530 mm, visina 35 mm, rastojanje od zida 55 mm.
Na stanju
2.990 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Band2 led svetiljka 78048

Svetlo za kabinete Band 2 u tehničkom stilu nudi praktično rešenje za osvetljenje u vašoj modernoj kuhinji sa uštedom prostora. Ovaj model zrači prirodno belo svetlo i postavljen iznad kuhinjskog pulta efikasno podržava one koji rade u kuhinji tokom pripreme jela, kuvanja i pranja. Zbog svoje veličine i svetlosnog toka, Band 2 se pokazuje kao pravi izbor čak i u slučaju veće kuhinjske ploče. Bela aluminijumska lampa je dopunjena belim plastičnim abažurom koji pokriva ugrađeni LED izvor svetlosti energetske klase G. Ima snagu od 14 V, svetlosni tok od 1.180 lumena sa senkom, 1.450 lumena bez senke i životni vek - raspon od 25.000 sati. Temperatura boje sijalice je 4.000 K i zrači prirodno belo svetlo dajući čist, moderan efekat. Ova vrsta svetla je takođe idealna za rad u kuhinji. Dimenzije ormana Band 2 su sledeće: širina 530 mm, visina 35 mm, rastojanje od zida 55 mm.
Na stanju
2.990 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Soft2 led svetiljka 78053

Svetlo za ormare Soft 2 u tehničkom stilu nudi praktično rešenje za osvetljenje koje štedi prostor u vašoj modernoj kuhinji. Ovaj model zrači prirodno belo svetlo i postavljen iznad kuhinjskog pulta efikasno podržava one koji rade u kuhinji tokom pripreme jela, kuvanja i pranja. Kompaktna aluminijumska lampa srebrne boje dopunjena je belim plastičnim abažurom. Soft 2 ima ugrađeni LED izvor svetlosti energetske klase G sa snagom od 5 V, svetlosnim fluksom od 260 lumena sa senkom, 380 lumena bez senke i životnim vekom od 25.000 sati. Temperatura boje sijalice je 4.000 K i zrači prirodno belo svetlo dajući čist, moderan efekat. Ova vrsta svetla je takođe idealna za rad u kuhinji. Svetlo za ormane Soft 2 ima prekidač i njegove dimenzije su sledeće: širina 375 mm, visina 85 mm, rastojanje od zida 35 mm.
Na stanju
2.990 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux revor2

Moderna, okrugla Trevor 2 plafonska lampa je napravljena od metala i plastike i može se ugraditi u dnevnu sobu, spavaću sobu ili radnu sobu. Svojom belom bojom i jednostavnim dizajnom ovaj model se lako može uklopiti u opremanje gotovo svakog modernog doma. Abažur ima efekat zvezda. Trevor 2 se posebno preporučuje onima koji traže plafonsko svetlo dugog veka trajanja jer ovaj model svojim korisnicima obezbeđuje toplo belo svetlo ne manje od 50.000 sati. Lampa ima ugrađen LED izvor svetlosti energetske klase G snage 18 V, svetlosnog toka od 1.350 lumena sa senkom i 1.800 lumena bez senke. Zbog temperature boje od 3.000 K ova plafonska lampa je idealan izbor ako želite da stvorite ugodnu, intimnu atmosferu u prostoriji. Prečnik Trevora 2 je 335 mm, udaljenost od plafona je 65 mm.
Na stanju
2.990 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Oscar2 okrugla led plafosnka lampa 71175

Minimalan stil, okrugla plafonska lampa Oscar 2 je napravljena od metala i plastike i može se ugraditi u dnevnu ili spavaću sobu. Svojom belom bojom i jednostavnim dizajnom ovaj model se lako može uklopiti u opremanje gotovo svakog modernog doma. Okrugla lampa ima sjenilo koje je ukrašeno tankim prugama srebrne boje dajući hladne, elegantne karakteristike lampi. Oscar 2 se posebno preporučuje onima koji traže plafonsko svetlo dugog veka trajanja jer ovaj model svojim korisnicima obezbeđuje prirodno belo svetlo ne manje od 50.000 sati. Lampa ima ugrađen LED izvor svetlosti energetske klase G snage 18 V, svetlosnog toka od 1.350 lumena sa senkom i 1.800 lumena bez senke. Zbog temperature boje od 4.000 K ova plafonska lampa je idealan izbor za jednu od najčešće korišćenih prostorija u vašem domu – dnevni boravak. Prečnik Oskara 2 je 340 mm, rastojanje od plafona je 80 mm.
Na stanju
2.990 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Oscar2 led plafonska lampa 71174

Minimalna, pravougaona plafonska lampa Oscar 2 napravljena je od metala i plastike i može se ugraditi u dnevnu ili spavaću sobu. Svojom belom bojom i jednostavnim dizajnom ovaj model se lako može uklopiti u nameštaj skoro svakog modernog doma. Kvadratna lampa ima zaobljene uglove, a njen sjenilo je ukrašeno sa dve smeđe pruge sa efektom drveta koje dodaju tople tonove beloj boji lampe. Oscar 2 se posebno preporučuje onima koji traže plafonsko svetlo dugog veka trajanja jer ovaj model svojim korisnicima obezbeđuje prirodno belo svetlo ne manje od 50.000 sati. Lampa ima ugrađen LED izvor svetlosti energetske klase G snage 18 V, svetlosnog toka od 1.170 lumena sa senkom i 1.800 lumena bez senke. Zbog temperature boje od 4.000 K ova plafonska lampa je idealan izbor za jednu od najčešće korišćenih prostorija u vašem domu – dnevni boravak. Dimenzije Oskara 2 su 330k330 mm, rastojanje od plafona je 70 mm.
Na stanju
3.190 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Karter zidna lampa 73027

Sa svojom pokretljivošću moderna Karter zidna lampa je praktičan izbor za dnevnu ili spavaću sobu. Mat crni metalni element upotpunjen je cilindričnim aluminijumskim abažurom iste boje, a lampa se može pričvrstiti na zid uz pomoć kvadratnog ukrasnog postolja. U slučaju Kartera, nije samo ugao glave lampe koji se može podesiti nagore-nadole u ​​opsegu od 90°, već i ruka koja viri iz dekorativne osnove i drži glavu lampe može da se rotira u stranu. Zahvaljujući ovoj izuzetnoj fleksibilnosti svetlost zidne lampe može se usmeravati po želji. Karter se može koristiti sa jednom sijalicom snage do 5 V. Tip grla je GU10. U zavisnosti od vaših preferencija i prostorije u koju želite da instalirate lampu, možete odabrati izvor svetlosti koji zrači toplo ili prirodno belo svetlo. Lampa ima prekidač i njene dimenzije su sledeće: rastojanje od zida 230 mm, prečnik ugradnje 90 mm, prečnik sijalice 50 mm. Ovaj model se isporučuje bez izvora svetlosti.
Na stanju
3.190 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Oscar2 led plafonska lampa 71176

Minimalna, pravougaona plafonska lampa Oscar 2 napravljena je od metala i plastike i može se ugraditi u dnevnu ili spavaću sobu. Svojom belom bojom i jednostavnim dizajnom ovaj model se lako može uklopiti u opremanje gotovo svakog modernog doma. Lampa ima zaobljene uglove, a njen sjenilo je ukrašeno tankim prugama srebrne boje dajući hladne, elegantne karakteristike lampi. Oscar 2 se posebno preporučuje onima koji traže plafonsko svetlo dugog veka trajanja jer ovaj model svojim korisnicima obezbeđuje prirodno belo svetlo ne manje od 50.000 sati. Lampa ima ugrađen LED izvor svetlosti energetske klase G snage 18 V, svetlosnog toka od 1.350 lumena sa senkom i 1.800 lumena bez senke. Sa temperaturom boje od 4.000 K, ova plafonska lampa je idealan izbor u jednoj od najčešće korišćenih prostorija u vašem domu – dnevnoj sobi. Dimenzije Oskara 2 su 330k330 mm, rastojanje od plafona je 70 mm.
Na stanju
3.190 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Oscar2 led plafonska lampa 71177

Minimalan stil, okrugla plafonska lampa Oscar 2 je napravljena od metala i plastike i može se ugraditi u dnevnu ili spavaću sobu. Svojom belom bojom i jednostavnim dizajnom ovaj model se lako može uklopiti u opremanje gotovo svakog modernog doma. Lampa ima senku sa zvezdanim efektom. Senku krase dve smeđe pruge sa efektom drveta koje dodaju tople tonove beloj boji lampe. Oscar 2 se posebno preporučuje onima koji traže plafonsko svetlo dugog veka trajanja, jer ovaj model svojim korisnicima obezbeđuje toplo belo svetlo ne manje od 50.000 sati. Lampa ima ugrađen LED izvor svetlosti energetske klase G snage 18 V, svetlosnog toka od 1.350 lumena sa senkom i 1.800 lumena bez senke. Zbog temperature boje od 3000 K, ovo plafonsko svetlo vam pomaže da stvorite ugodnu, intimnu atmosferu u spavaćoj sobi. Prečnik Oskara 2 je 340 mm, rastojanje od plafona je 80 mm.
Na stanju
3.190 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Madi zidna lampa 71062

Moderna zidna lampa Madi može biti praktičan izbor u dnevnoj sobi, spavaćoj ili radnoj sobi. Mat crni metalni element upotpunjen je belim plastičnim abažurom, a lampa se može pričvrstiti na zid uz pomoć malog, okruglog ukrasnog postolja. Uprkos svojoj veličini, Madi je efikasan jer njegova široka abažura nalik na ploču emituje svetlost na velikoj površini. Pored toga, ugao glave lampe se može podesiti nagore i nadole, zbog čega se svetlost zidne lampe može usmeravati po želji. Madi ima ugrađeni LED izvor svetlosti energetske klase F sa snagom od 4 V, svetlosnim fluksom od 370 lumena sa senkom i 500 lumena bez senke, i izvanrednim životnim vekom od 30.000 sati. Izvor svetlosti ima temperaturu boje od 3000 K i zrači toplo belo svetlo koje vam pomaže da stvorite prijatnu, intimnu atmosferu i opuštajuće za vaše oči. Dimenzije Madi zidne svetiljke su sledeće: prečnik 120 mm, rastojanje od zida 135 mm, prečnik ugradnje 90 mm.
Na stanju
3.190 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

RABALUX FABIAN UNUTRASNJA METAL DRVENA ZIDNA LAMPA E27

KategorijaUnutrašnja rasvetaTipZidne lampeStil lampeIndustrijskaPreporučena prostorija za korišćenjednevna soba, kuhinja, trepezarija, spavaća sobaIP zaštitaIP20Boja lampemat crnoMaterijal lampemetal/ drvoBoja abažuramat crnoMaterijal abažurametalBroj grla1Vrsta grlaE27Specifikacije osvetljenjaE27 1x MAX 40WPrimenjena voltaža230V, 50HzUdaljenost od zida220.0Horizontalno (mm)140.0Vertikalno (mm)300.0Dijametar140.0Jedinstvena veličina kutije X (cm)15.0Jedinstvena veličina kutije Y (cm)20.0Jedinstvena veličina kutije Z (cm)15.0Neto težina (kg)0.46Bruto težina0.6Tip prekidačasa prekidačemDimenzije ugradnje (mm)100.0Klasa zaštiteI
1
3.290 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Perico plafonska lampa sa 3 sijalice 73019

Moderno plafonsko svetlo Perico sa 3 sijalice prvenstveno se preporučuje u dnevnoj sobi, spavaćoj ili radnoj sobi. Metalnu lampu crne boje dopunjuju sjajni crni plastični abažuri, a može se pričvrstiti na plafon uz pomoć dugačkog pravougaonog ukrasnog postolja. Fleksibilne glave lampe koje su postavljene jedna pored druge obezbeđuju efikasno osvetljenje prostorije. Perico se može koristiti sa tri sijalice, svaka snage do 5 V. Tip grla je GU10. U zavisnosti od vaših preferencija i prostorije u koju želite da instalirate lampu, možete odabrati izvore svetlosti koji zrače toplo ili prirodno belo svetlo. Ako želite da koristite lampu u spavaćoj sobi, preporučuje se da je koristite sa sijalicama koje emituju toplu belu svetlost jer vam pomaže da stvorite ugodnu, intimnu atmosferu i opustite se pre spavanja. Dimenzije plafonske svetiljke Perico sa 3 sijalice su sledeće: širina 430 mm, prečnik svakog abažura 70 mm, rastojanje lampe od plafona 150 mm. Ovaj model se isporučuje bez izvora svetlosti.
Na stanju
3.290 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Perico plafonska lampa sa 3 sijalice 73020

Moderno plafonsko svetlo Perico sa 3 sijalice prvenstveno se preporučuje u dnevnoj sobi, spavaćoj ili radnoj sobi. Metalna lampa bele boje upotpunjena je elegantnim belim plastičnim abažurima, a može se pričvrstiti na plafon uz pomoć dugačkog pravougaonog ukrasnog postolja. Fleksibilne glave lampe koje su postavljene jedna pored druge obezbeđuju efikasno osvetljenje prostorije. Perico se može koristiti sa tri sijalice, svaka snage do 5 V. Tip grla je GU10. U zavisnosti od vaših preferencija i prostorije u koju želite da instalirate lampu, možete odabrati izvore svetlosti koji zrače toplo ili prirodno belo svetlo. Ako želite da koristite lampu u spavaćoj sobi, preporučuje se da je koristite sa sijalicama koje emituju toplu belu svetlost jer vam pomaže da stvorite ugodnu, intimnu atmosferu i opustite se pre spavanja. Dimenzije plafonske svetiljke Perico sa 3 sijalice su sledeće: širina 430 mm, prečnik svakog abažura 70 mm, rastojanje lampe od plafona 150 mm. Ovaj model se isporučuje bez izvora svetlosti.
Na stanju
3.290 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Leana2 led plafonska lampa 71143

Okrugla plafonska lampa Leana 2 u nordijskom stilu može biti dobar izbor u dnevnoj sobi, trpezariji ili spavaćoj sobi. Zahvaljujući elementima sa efektom drveta, ovaj model u boji bukve koji karakteriše jednostavan dizajn stvara ugodnu, intimnu atmosferu u prostoriji, a ovaj efekat je pojačan izvorom svetlosti koji emituje toplu belu svetlost. Metalna Leana 2 ima beli plastični abažur sa zvezdanim efektom, a ugrađeni LED izvor svetlosti energetske klase G je prekriven abažurom. Ima snagu od 12 V dok je svetlosni tok lampe 730 lumena sa senkom i 1.200 lumena bez senke. Temperatura boje izvora svetlosti je 3.000 K i ima neverovatan životni vek od 50.000 sati! Leana 2 se ljubazno preporučuje onima koji bi bili srećni da ne moraju menjati lampu nekoliko godina. Prečnik ovog plafonskog svetla je 260 mm, rastojanje od plafona je 60 mm.
Na stanju
3.290 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

PARVENTO ZIDNA E27 1XMAX40W

Paravento spoljna uplighter zidna lampa predstavlja klasični stil. Crna lampa koja je napravljena od aluminijuma dopunjena je providnim staklenim abažurom koji se širi nagore i kvadratnom dekorativnom bazom sa zaobljenim uglovima. Glava lampe koja je okružena kvadratnim abažurom leži na horizontalnom elementu nalik na tacnu koji viri iz dekorativne osnove. Abažur je potpuno zatvoren i prekriven je poklopcem nalik na šešir. Paravento je odličan izbor za terasu, npr. da biste osvetlili područje ulaznih vrata, međutim, možete ga instalirati bilo gde na spoljašnjem zidu kuće. Ovo spoljno svetlo se može koristiti sa jednom sijalicom snage do 40 V. Tip grla je E27. Paravento ima sledeće dimenzije: širina 160 mm, visina 220 mm, rastojanje od zida 195 mm, prečnik ugradnje 90 mm. Zaštita zidne lampe IP44 obezbeđuje da je zaštićena od upada predmeta prečnika do 1 mm i od prskanja vode iz bilo kog smera. Spoljna lampa Paravento se isporučuje bez izvora svetlosti.
1
3.290 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Glitter lava lampa E14 25W lila

Rabalux Glitter lava lampa E14 25W lila 0
Na stanju
3.390 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Oscar2 led plasonska lampa 71180

Minimalna, pravougaona plafonska lampa Oscar 2 napravljena je od metala i plastike i može se ugraditi u dnevnu ili spavaću sobu. Svojom belom bojom i jednostavnim dizajnom ovaj model se lako može uklopiti u opremanje gotovo svakog modernog doma. Lampa ima zaobljene uglove, a njen sjenilo je ukrašeno tankim prugama srebrne boje. Dopunjeni zvezdanim efektom, daju hladne, elegantne karakteristike lampi. Oscar 2 se posebno preporučuje onima koji traže plafonsko svetlo dugog veka trajanja jer ovaj model svojim korisnicima obezbeđuje prirodno belo svetlo 50.000 sati. Lampa ima ugrađen LED izvor svetlosti energetske klase G snage 18 V, svetlosnog toka od 1.350 lumena sa senkom i 1.800 lumena bez senke. Sa temperaturom boje od 4.000 K, ova plafonska lampa je idealan izbor u jednoj od najčešće korišćenih prostorija u vašem domu – dnevnoj sobi. Dimenzije Oskara 2 su 330k330 mm, rastojanje od plafona je 70 mm.
Na stanju
3.390 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Marshal lavaclampa E14 25W narandžasta-providno

Rabalux Marshal lavaclampa E14 25W narandžasta-providno 0
Na stanju
3.390 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Oscar2 led plafonska lampa 71178

Minimalna, pravougaona plafonska lampa Oscar 2 napravljena je od metala i plastike i može se ugraditi u dnevnu ili spavaću sobu. Svojom belom bojom i jednostavnim dizajnom ovaj model se lako može uklopiti u opremanje gotovo svakog modernog doma. Lampa ima zaobljene uglove i sjenilo sa zvezdanim efektom. Senku krase dve smeđe pruge sa efektom drveta koje dodaju tople tonove beloj boji lampe. Oscar 2 se posebno preporučuje onima koji traže plafonsko svetlo dugog veka trajanja, jer ovaj model svojim korisnicima obezbeđuje toplo belo svetlo ne manje od 50.000 sati. Lampa ima ugrađen LED izvor svetlosti energetske klase G snage 18 V, svetlosnog toka od 1.170 lumena sa senkom i 1.800 lumena bez senke. Zbog temperature boje od 3000 K, ovo plafonsko svetlo vam pomaže da stvorite ugodnu, intimnu atmosferu u spavaćoj sobi. Dimenzije Oskara 2 su 330k330 mm, rastojanje od plafona je 70 mm.
Na stanju
3.390 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Fran

Vintage Fran zidna lampa prvenstveno se preporučuje u dnevnoj sobi ili spavaćoj sobi. Mat crna lampa koja je u potpunosti izrađena od metala dopunjena je abažurom sa rešetkama koji podseća na oblik dijamanta. Lampa se može pričvrstiti na zid uz pomoć malog, okruglog ukrasnog postolja. Glava viseće lampe je pričvršćena za cilindrični element koji viri iz dekorativne osnove. Pošto vam abažur omogućava da u potpunosti vidite izvor svetlosti, za ovaj model je dobra ideja da izaberete estetsku sijalicu nekonvencionalnog oblika. Fran može da radi sa jednom sijalicom snage do 40 V. Tip grla je E27. Ukoliko želite da koristite lampu u spavaćoj sobi, preporučljivo je da je koristite sa sijalicom koja emituje toplu belu svetlost koja vam pomaže da stvorite ugodnu, intimnu atmosferu i opustite se pre spavanja. Dimenzije Fran zidne lampe su sledeće: visina 235 mm, prečnik abažura 200 mm, rastojanje lampe od zida 255 mm, prečnik ugradnje 90 mm. Ovaj model se isporučuje bez izvora svetlosti.
Na stanju
3.490 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Easylight2 led svetiljka78060

Svetlo za ormare Easilight 2 u tehničkom stilu nudi praktično rešenje za osvetljenje koje štedi prostor u svakoj modernoj kuhinji. Ovaj model zrači prirodno belo svetlo i postavljen iznad kuhinjskog pulta efikasno podržava one koji rade u kuhinji tokom pripreme jela, kuvanja i pranja. Zbog svoje veličine i svetlosnog toka Easilight 2 je dobar izbor čak i u slučaju većeg kuhinjskog pulta. Aluminijumska lampa srebrne boje je dopunjena belim plastičnim abažurom koji pokriva ugrađeni LED izvor svetlosti energetske klase G. Izvor svetlosti ima snagu od 10 V, svetlosni fluks od 750 lumena sa senkom, 900 lumena bez senke i životni vek od 25.000 sati. Temperatura boje sijalice je 4.000 K i zrači prirodno belo svetlo dajući čist, moderan efekat. Ova vrsta svetla je takođe idealna za rad u kuhinji. Lampa za ormare Easilight 2 ima preklopni prekidač i njegove dimenzije su sledeće: širina 575 mm, visina 30 mm, rastojanje od zida 80 mm, dužina kabla 1.800 mm.
Na stanju
3.490 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Damek2 plafonska lampa 71077

Plafonska lampa Damek 2 u tehničkom stilu nudi praktično rešenje prirodnog izgleda za osvetljavanje vaše dnevne sobe, spavaće sobe ili radne sobe. Ovaj beli model duguljastog oblika izrađen je od metala, a upotpunjen je plastičnim abažurom. Zahvaljujući jednostavnom dizajnu i svetloj boji, Damek 2 se skoro neprimetno stapa sa belinom plafona, stvarajući tako efekat sunčeve svetlosti koja ulazi u prostoriju kroz prozor. Plafonska lampa ima ugrađen LED izvor svetlosti energetske klase G snage 24 V, svetlosnog toka od 1.750 lumena sa senkom i 2.400 lumena bez senke. Temperatura boje izvora svetlosti je 4.000 K i ima neverovatan životni vek od 50.000 sati! Sa svojim prirodnim belim svetlom, Damek 2 vam pomaže da postignete moderan, čist efekat koji nije idealan samo za najčešće korišćene prostorije u vašem domu, već i za rad. Dimenzije ove plafonske lampe su 600k300 mm, a rastojanje od plafona je samo 40 mm.
Na stanju
3.490 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Easylight2 led svetiljka 78059

Svetlo za ormare Easilight 2 u tehničkom stilu nudi praktično rešenje za osvetljenje koje štedi prostor u svakoj modernoj kuhinji. Ovaj model zrači prirodno belo svetlo i postavljen iznad kuhinjskog pulta efikasno podržava one koji rade u kuhinji tokom pripreme jela, kuvanja i pranja. Zbog svoje veličine i svetlosnog toka Easilight 2 je dobar izbor čak i u slučaju većeg kuhinjskog pulta. Bela aluminijumska lampa je dopunjena belim plastičnim abažurom koji pokriva ugrađeni LED izvor svetlosti energetske klase G. Izvor svetlosti ima snagu od 10 V, svetlosni tok od 750 lumena sa senkom, 900 lumena bez senke i životni vek od 25.000 sati. Temperatura boje sijalice je 4.000 K i zrači prirodno belo svetlo dajući čist, moderan efekat. Ova vrsta svetla je takođe idealna za rad u kuhinji. Lampa za ormare Easilight 2 ima preklopni prekidač i njegove dimenzije su sledeće: širina 575 mm, visina 30 mm, rastojanje od zida 80 mm, dužina kabla 1.800 mm.
Na stanju
3.490 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Franco

Franko dekorativna stona lampa može biti udoban komad nameštaja vaše dnevne sobe ili spavaće sobe. Zahvaljujući svojoj maloj veličini, ovaj beli potpuno plastični model se lako može postaviti na manji sto ili čak na policu. Franco koji je sposoban za RGB osvetljenje ima ugrađeni LED izvor svetlosti energetske klase G snage 2W, svetlosnog toka od 100 lumena sa senkom i 120 lumena bez senke i životnog veka od 10.000 sati. Ugao snopa je 120°, a temperatura boje lampe je 3000 K, odnosno emituje toplu belu svetlost. Ovaj dekorativni model se može zatamniti pomoću prekidača na dodir, odnosno njegova osvetljenost se može podesiti po želji. Franko lampa ima i bateriju napona od 5 V i kapaciteta 1.800 mAh. Dekorativna stona lampa se može puniti preko USB kabla i ima visinu od 150 mm, prečnik 100 mm i dužinu kabla od 1.200 mm.
Na stanju
3.590 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Senobia spot lampa 73032

Moderna, mala plafonska lampa Senobia može biti moderan izbor u vašoj modernoj dnevnoj sobi, spavaćoj ili radnoj sobi. Mali model crne boje napravljen je od aluminijuma i upotpunjen je belim akrilnim abažurom. Horizontalni deo lampe u obliku slova L može se rotirati, tako da možete usmeriti svetlo Senobia više nagore ili nadole po želji. Plafonsko svetlo se može koristiti sa jednom sijalicom snage do 35 V. Tip grla je GU10. U zavisnosti od vaših preferencija i prostorije u koju želite da postavite lampu, možete odabrati različite sijalice. Ako ga postavite u spavaću sobu, preporučuje se da izaberete sijalicu koja emituje toplu belu svetlost jer vam pomaže da stvorite ugodnu, intimnu atmosferu. Ako ga koristite za rad, prikladnije je prirodno ili hladno belo svetlo jer vam pomaže da održite koncentraciju. Dimenzije plafonskog svetla su sledeće: visina 165 mm, prečnik 55 mm, rastojanje od plafona 165 mm. Senobia lampa se isporučuje bez izvora svetlosti.
Na stanju
3.650 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Odiss zidna lampa 71048

Moderno zidno svetlo Odiss se prvenstveno preporučuje u dnevnoj ili spavaćoj sobi. Crni model je napravljen od metala i upotpunjen je belim plastičnim abažurom. Lampa se može pričvrstiti na zid uz pomoć okruglog ukrasnog postolja. Glava lampe ima oblik obrnutog trapeza i pričvršćena je za unutrašnjost kružnog okvira pričvršćenog za dekorativnu osnovu. Ugao lampe je podesiv, tako da se svetlost lampe može usmeravati po želji. Odiss ima ugrađeni LED izvor svetlosti energetske klase G sa snagom od 6 V, svetlosnim fluksom od 400 lumena sa senkom i 480 lumena bez senke, i izvanrednim životnim vekom od 36.000 sati. Izvor svetlosti ima temperaturu boje od 3000 K i zrači toplo belo svetlo koje vam pomaže da stvorite ugodnu, intimnu atmosferu i idealno je da vas uvede u raspoloženje za opuštanje. Dimenzije zidne lampe Odiss su sledeće: prečnik 215 mm, rastojanje od zida 250 mm, prečnik abažura 150 mm, visina 70 mm, prečnik ugradnje lampe 125 mm.
Na stanju
3.690 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Javi zidna lampa 71272

Moderna Javi pametna zidna lampa je praktičan izbor za dnevnu ili spavaću sobu. Crno, okruglo metalno učvršćenje upotpunjeno je belim plastičnim abažurom, a lampa se može pričvrstiti na zid uz pomoć malog, okruglog ukrasnog postolja. Otvoreni abažur samo okružuje izvor svetlosti uskom prugom, tako da svetlost lampe slobodno teče. Javi ima ugrađeni LED izvor svetlosti energetske klase G sa snagom od 2 V, svetlosnim fluksom od 150 lumena sa senkom i 215 lumena bez senke, i životnim vekom od 30.000 sati. Temperatura boje izvora svetlosti je 3.000 K i zrači toplo belo svetlo pomažući vam da stvorite ugodnu, intimnu atmosferu. Lampa za čitanje se može zatamniti pomoću prekidača na dodir, odnosno osvetljenost sijalice se može podesiti (25, 50 ili 100%). Javi ima bateriju napona 3,7 V i kapaciteta 1.800 mAh, a može se puniti preko USB kabla. Udaljenost zidne lampe od zida je 130 mm, prečnik ugradnje je 80 mm, prečnik sijalice je 100 mm.
Na stanju
3.790 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Sabira led svetiljka 78034

Moderno svetlo za ormarić Ivanna nudi praktično rešenje za osvetljenje u kuhinji koje štedi prostor. Lampa ima senzor pokreta i postavljena iznad kuhinjskog pulta efikasno podržava one koji rade u kuhinji. Svetlo srebrne boje je napravljeno od metala i plastike i dopunjeno je belim plastičnim abažurom koji pokriva ugrađeni LED izvor svetlosti energetske klase G. Sijalica ima snagu od 2 V, svetlosni tok od 120 lumena sa senkom, 150 lumena bez senke i životnim vekom od 25.000 sati. Temperatura boje sijalice je 4.000 K i zrači prirodno belo svetlo dajući čist, moderan efekat. Ova vrsta svetla je takođe idealna za rad u kuhinji. PIR senzor detektuje kretanje sa udaljenosti od 2-5 metara pod uglom gledanja od 100°. Pored toga, lampa je opremljena senzorom svetlosti. Napon Ivannine baterije je 3,7 V, njen kapacitet je 1100 mAh. Dimenzije svetla ormana su sledeće: širina 300 mm, visina 40 mm, rastojanje od zida samo 10 mm, dužina kabla 300 mm.
Na stanju
3.790 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Gonzalo ugradna lampa 71096

Pametna plafonska lampa Gonzalo u tehničkom stilu nudi moderno rešenje koje štedi prostor za osvetljavanje vaše dnevne sobe, spavaće sobe ili radne sobe. Ova crna, okrugla, potpuno plastična lampa je dopunjena belim abažurom. Zahvaljujući svom čistom dizajnu, Gonzalo se lako može uklopiti u nameštaj skoro svakog modernog doma. Ova plafonska lampa ima ugrađen LED izvor svetlosti energetske klase G snage 24 V, svetlosnog toka od 1.600 lumena sa senkom i 2.500 lumena bez senke, i životnog veka od 25.000 sati. Temperatura boje se može podesiti pomoću DIP prekidača: možete izabrati 3.000, 4.000 ili 6.000 K, tj. lampa može da zrači toplo, prirodno ili hladno belo svetlo. Za rad je dobro postaviti prirodno ili hladno belo svetlo, dok je toplo belo pogodno za odmor i opuštanje. Prečnik plafonske svetiljke Gonzalo je 290 mm, udaljenost od plafona je samo 25 mm.
Na stanju
3.790 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Eldrick2 led plafonjera

Moderna, pravougaona plafonska lampa Eldrick 2 izrađena je od metala i plastike i može se ugraditi u dnevnu sobu, spavaću sobu ili radnu sobu. Svojom belom bojom i jednostavnim dizajnom ovaj model se lako može uklopiti u opremanje gotovo svakog modernog doma. Lampa ima zaobljene uglove, a izgled njene nijanse čini uzbudljivijim zahvaljujući posebnom dizajnu površine i zvezdanom efektu. Eldrick 2 se posebno preporučuje onima koji traže plafonsko svetlo dugog veka trajanja jer ovaj model svojim korisnicima obezbeđuje prirodno belo svetlo 50.000 sati. Lampa ima ugrađen LED izvor svetlosti energetske klase G snage 24 V, svetlosnog toka od 1.900 lumena sa senkom i 2.400 lumena bez senke. Sa temperaturom boje od 4000 K, ova plafonska lampa vam pomaže da stvorite moderan, čist efekat. Dimenzije Eldrika 2 su 330k330 mm, rastojanje od plafona je 60 mm.
Na stanju
3.790 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Trevor2 led plafonska lampa 71183

Moderna, okrugla Trevor 2 plafonska lampa je napravljena od metala i plastike i može se ugraditi u dnevnu sobu, spavaću sobu ili radnu sobu. Svojom belom bojom i jednostavnim dizajnom ovaj model se lako može uklopiti u opremanje gotovo svakog modernog doma. Abažur ima efekat zvezda. Trevor 2 se posebno preporučuje onima koji traže plafonsko svetlo dugog veka trajanja jer ovaj model svojim korisnicima obezbeđuje toplo belo svetlo ne manje od 50.000 sati. Lampa ima ugrađen LED izvor svetlosti energetske klase G snage 24 V, svetlosnog toka od 1.800 lumena sa senkom i 2.400 lumena bez senke. Zbog temperature boje od 3.000 K ova plafonska lampa je idealan izbor ako želite da stvorite ugodnu, intimnu atmosferu u prostoriji. Prečnik Trevora 2 je 380 mm, udaljenost od plafona je 70 mm.
Na stanju
3.790 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

RABALUX SOMA SPOT E14 3X40W BRONZA OPAL

Kategorija Unutrašnja rasveta Tip Spot rasveta Stil lampe Standardna Preporučena prostorija za korišćenje dnevna soba, spavaća soba, radna soba IP zaštita IP20 Boja lampe brušeni hrom Materijal lampe metal Boja abažura bela Materijal abažura staklo Broj grla 3 Vrsta grla E14 Specifikacije osvetljenja E14 3x MAX 40W Primenjena voltaža 230V, 50Hz Udaljenost od stropa.170.0 Horizontalno (mm)600.0 Vertikalno (mm)80.0 Jedinstvena veličina kutije X (cm)12.3 Jedinstvena veličina kutije Y (cm)8.3 Jedinstvena veličina kutije Z (cm)61.3 Neto težina (kg)0.9 Bruto težina 1.22 Broj rezervne bure lampe 9878 Klasa zaštite I
1
3.850 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

RABALUX SOMA SPOT E14 3X40W OPAL

Kategorija Unutrašnja rasvetaTip Spot rasvetaStil lampe StandardnaPreporučena prostorija za korišćenje dnevna soba, spavaća soba, radna sobaIP zaštita IP20Boja lampe brušeni hromMaterijal lampe metalBoja abažura belaMaterijal abažura stakloBroj grla 3Vrsta grla E14Specifikacije osvetljenja E14 3x MAX 40WPrimenjena voltaža 230V, 50HzUdaljenost od stropa.170.0Horizontalno (mm)600.0Vertikalno (mm)80.0Jedinstvena veličina kutije X (cm)12.3Jedinstvena veličina kutije Y (cm)8.3Jedinstvena veličina kutije Z (cm)61.3Neto težina (kg)0.9Bruto težina 1.22Broj rezervne bure lampe 9878Klasa zaštite I
1
3.850 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Band2 led svetiljka 78050

Svetlo za kabinete Band 2 u tehničkom stilu nudi praktično rešenje za osvetljenje u vašoj modernoj kuhinji sa uštedom prostora. Ovaj model zrači prirodno belo svetlo i postavljen iznad kuhinjskog pulta efikasno podržava one koji rade u kuhinji tokom pripreme jela, kuvanja i pranja. Zbog svoje veličine i svetlosnog toka, Band 2 se pokazuje kao pravi izbor čak i u slučaju veće kuhinjske ploče. Bela aluminijumska lampa je dopunjena belim plastičnim abažurom koji pokriva ugrađeni LED izvor svetlosti energetske klase G. Ima snagu od 20 V, svetlosni fluks od 1.650 lumena sa senkom, 1.950 lumena bez senke i životni vek - raspon od 25.000 sati. Temperatura boje sijalice je 4.000 K i zrači prirodno belo svetlo dajući čist, moderan efekat. Ova vrsta svetla je takođe idealna za rad u kuhinji. Dimenzije ormana Band 2 su sledeće: širina 835 mm, visina 35 mm, rastojanje od zida 55 mm.
Na stanju
3.890 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Band2 led svetiljka 78049

Svetlo za kabinete Band 2 u tehničkom stilu nudi praktično rešenje za osvetljenje u vašoj modernoj kuhinji sa uštedom prostora. Ovaj model zrači prirodno belo svetlo i postavljen iznad kuhinjskog pulta efikasno podržava one koji rade u kuhinji tokom pripreme jela, kuvanja i pranja. Zbog svoje veličine i svetlosnog toka, Band 2 se pokazuje kao pravi izbor čak i u slučaju veće kuhinjske ploče. Crno aluminijumsko telo je dopunjeno belim plastičnim abažurom koji pokriva ugrađeni LED izvor svetlosti energetske klase G. Ima snagu od 20 V, svetlosni fluks od 1.400 lumena sa senkom, 1.670 lumena bez senke i životni vek - raspon od 25.000 sati. Temperatura boje sijalice je 4.000 K i zrači prirodno belo svetlo dajući čist, moderan efekat. Ova vrsta svetla je takođe idealna za rad u kuhinji. Dimenzije ormana Band 2 su sledeće: širina 835 mm, visina 35 mm, rastojanje od zida 55 mm.
Na stanju
3.890 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Veness stona lampa 74206

Veness stolno svetlo klasičnog stila prvenstveno se preporučuje u dnevnoj sobi ili spavaćoj sobi. Mat crni metalni model upotpunjen je zatamnjenim staklenim abažurom i malom, okruglom dekorativnom postoljem. Svetlost sijalice se misteriozno filtrira među trouglastim elementima koji čine abažur, što rezultira posebno prijatnim osvetljenjem. Veness se može koristiti sa jednom sijalicom snage do 40 V, tip grla je E27. U zavisnosti od vaših preferencija, možete odabrati izvor svetlosti koji zrači toplo ili prirodno belo svetlo, međutim, ako želite da koristite lampu u spavaćoj sobi, apsolutno je preporučljivo da je koristite sa sijalicom koja emituje toplo belo svetlo. Ova vrsta svetla opušta vaše oči, doprinosi prijatnoj, intimnoj atmosferi i vašem opuštanju pre spavanja. Stono svetlo Veness ima kablovski prekidač i udobno se uklapa na noćni stočić ili čak na policu. Visina lampe je 220 mm, prečnik 105 mm, dužina kabla 1.600 mm. Ovaj model se isporučuje bez izvora svetlosti.
Na stanju
3.990 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Soft2 led svetiljka 78054

Svetlo za ormare Soft 2 u tehničkom stilu nudi praktično rešenje za osvetljenje koje štedi prostor u vašoj modernoj kuhinji. Ovaj model zrači prirodno belo svetlo i postavljen iznad kuhinjskog pulta efikasno podržava one koji rade u kuhinji tokom pripreme jela, kuvanja i pranja. Aluminijumsko učvršćenje srebrne boje upotpunjeno je belim plastičnim abažurom. Soft 2 ima ugrađeni LED izvor svetlosti energetske klase G sa snagom od 8 V, svetlosnim fluksom od 450 lumena sa senkom, 670 lumena bez senke i životnim vekom od 25.000 sati. Temperatura boje sijalice je 4.000 K i zrači prirodno belo svetlo dajući čist, moderan efekat. Ova vrsta svetla je takođe idealna za rad u kuhinji. Svetlo za ormane Soft 2 ima prekidač i njegove dimenzije su sledeće: širina 600 mm, visina 85 mm, rastojanje od zida 35 mm.
Na stanju
3.990 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Tiana Stona lampa 74189

Moderna stona lampa Tiana može se postaviti na bilo koji sto ili na noćni stočić u dnevnoj ili spavaćoj sobi. Metalni model hromirane boje upotpunjen je belim plastičnim abažurom, a lampa stoji na malom, okruglom ukrasnom postolju. Tiana ima kablovski prekidač, a njena talasasta površina daje ovom stonom svetlu organski izgled. Ovaj mali model može da radi sa jednom sijalicom snage do 25 V. Tip grla je E14. Temperatura boje sijalice koja će se koristiti može se izabrati prema vašim željama: ako postavite lampu u spavaću sobu, dobra je ideja da je koristite sa izvorom svetlosti koji zrači toplo belo svetlo, jer vam ova vrsta svetlosti pomaže da napravite prijatna, intimna atmosfera, opuštajuće je za vaše oči i idealno za odmor i opuštanje. Dimenzije stonog svetla Tiana su sledeće: visina 210 mm, prečnik 110 mm, prečnik dekorativne osnove 100 mm, dužina kabla 1.500 mm. Ovaj model se isporučuje bez izvora svetlosti.
Na stanju
3.990 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Ezio

EzioOkrugla Ezio nadgradna plafonska lampa preporučuje se onima koji vole pametne modele koji kombinuju čist dizajn sa dodatnim karakteristikama. Mat crna potpuno plastična lampa koja je dopunjena mat belim abažurom može biti odličan izbor u vašoj dnevnoj ili spavaćoj sobi. Ezio ima ugrađeni LED izvor svetlosti energetske klase G snage 18W, svetlosnog toka od 1.400 lumena sa senkom i 2.000 lumena bez senke, i životnog veka od 15.000 sati. Temperatura boje plafonskog svetla je 3.000 K, odnosno zrači toplo belo svetlo. Ovo ga čini posebno pogodnim za upotrebu u spavaćoj sobi gde vam pomaže da stvorite ugodnu, intimnu atmosferu. Pored toga, Ezio se može zatamniti u 3 koraka pomoću zidnog prekidača, odnosno može se podesiti njegova osvetljenost. Takođe ima memorijsku funkciju koja se može kontrolisati pomoću prekidača. Ova plafonska lampa ima prečnik od 290 mm, udaljenost od plafona je samo 25 mm.
Na stanju
3.990 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Fran

Vintage plafonska lampa Fran sa 2 sijalice prvenstveno se preporučuje u dnevnoj sobi ili spavaćoj sobi. Mat crna lampa koja je u potpunosti izrađena od metala dopunjena je rešetkastim abažurima koji podsećaju na oblik dijamanta. Lampa se može pričvrstiti na plafon uz pomoć malog, okruglog ukrasnog postolja. Fleksibilne glave lampe su postavljene jedna pored druge na noseću šipku pričvršćenu za dekorativnu osnovu. Pošto vam abažuri omogućavaju da u potpunosti vidite izvore svetlosti, za ovaj model je dobra ideja da izaberete estetske sijalice nekonvencionalnog oblika. Fran može da se koristi sa dve sijalice, svaka snage do 40 V. Tip grla je E27. U zavisnosti od vaših preferencija i prostorije u koju želite da instalirate lampu, možete izabrati tople ili prirodne bele izvore svetlosti. Dimenzije plafonske svetiljke Fran sa 2 sijalice su sledeće: širina 280 mm, prečnik svakog abažura 120 mm, rastojanje lampe od plafona 210 mm, prečnik ugradnje 90 mm. Ovaj model se isporučuje bez izvora svetlosti.
Na stanju
4.150 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Rogelio plafonska lampa sa 2 sijalice

Moderna Rogelio plafonska lampa sa 2 sijalice može biti praktičan izbor u dnevnoj sobi, spavaćoj ili radnoj sobi. Mat crni metalni element upotpunjen je cilindričnim aluminijumskim abažurima iste boje, a lampa se može pričvrstiti na plafon uz pomoć izduženog pravougaonog dekorativnog postolja. Zahvaljujući fleksibilnim glavama lampe možete usmeriti svetlost lampe po želji. Rogelio se može koristiti sa dve sijalice, svaka snage do 5 V. Tip grla je GU10. Ukoliko želite da lampu postavite u dnevnu ili radnu sobu, preporučljivo je da je koristite sa sijalicama koje emituju prirodnu belu svetlost jer vam pomaže da postignete moderan, čist efekat i doprinosi efikasnom radu održavanjem koncentracije. Dimenzije plafonske svetiljke Rogelio sa 2 sijalice su sledeće: širina 260 mm, prečnik svakog abažura 50 mm, rastojanje lampe od plafona 125 mm. Ovaj model se isporučuje bez izvora svetlosti.
Na stanju
4.250 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Danuta2 led plafonska lampa 71085

Moderna, okrugla plafonska lampa Danuta 2 prvenstveno se preporučuje u dnevnoj ili spavaćoj sobi. Metalno učvršćenje hromirane boje dopunjeno je belim plastičnim abažurom čiji je izgled uzbudljiviji efekat zvezda. Veliki Danuta 2 ima ugrađen LED izvor svetlosti energetske klase G snage 24 V, svetlosnog toka od 1.700 lumena sa senkom i 2.400 lumena bez senke. Temperatura boje izvora svetlosti je 4.000 K, odnosno zrači prirodno belo svetlo, pa je ovaj model idealan izbor ako želite da postignete čist, moderan efekat u prostoriji. Danuta 2 se posebno preporučuje onima koji žele da izaberu plafonsko svetlo sa dugim vekom trajanja: ovaj model obezbeđuje osvetljenje prostorije ne manje od 50.000 sati, tako da možete zaboraviti na zamenu lampe na dugi niz godina. Prečnik Danuta 2 je 390 mm, rastojanje od plafona je 75 mm.
Na stanju
4.290 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Soft2 led svetiljka 78055

Svetlo za ormare Soft 2 u tehničkom stilu nudi praktično rešenje za osvetljenje koje štedi prostor u vašoj modernoj kuhinji. Ovaj model zrači prirodno belo svetlo i postavljen iznad kuhinjskog pulta efikasno podržava one koji rade u kuhinji tokom pripreme jela, kuvanja i pranja. Kompaktan aluminijum srebrne boje upotpunjen je belim plastičnim abažurom. Soft 2 ima ugrađeni LED izvor svetlosti energetske klase G sa snagom od 5 V, svetlosnim fluksom od 260 lumena sa senkom, 380 lumena bez senke i životnim vekom od 25.000 sati. Temperatura boje sijalice je 4.000 K i zrači prirodno belo svetlo dajući čist, moderan efekat. Ova vrsta svetla je takođe idealna za rad u kuhinji. Svetlo za kuhinjski ormarić Soft 2 ima prekidač i ugrađenu utičnicu. Njegove dimenzije su sledeće: širina 450 mm, visina 85 mm, rastojanje od zida 50 mm.
Na stanju
4.290 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

RABALUX ROTEM ZIDNA LAMPA E14 1XMAX 40W

KategorijaUnutrašnja rasvetaTipSpot rasvetaStil lampeIndustrijskaPreporučena prostorija za korišćenjednevna soba, kuhinja, trepezarija, spavaća sobaIP zaštitaIP20Boja lampeorahMaterijal lampemetal/ drvoBoja abažuramat crnoMaterijal abažurametalUključenih izvora svetlostineBroj grla1Vrsta grlaE14Specifikacije osvetljenjaE14 1x MAX 40WPrimenjena voltaža230V, 50HzUdaljenost od zida190.0Horizontalno (mm)130.0Vertikalno (mm)130.0Dijametar110.0Jedinstvena veličina kutije X (cm)16.0Jedinstvena veličina kutije Y (cm)14.0Jedinstvena veličina kutije Z (cm)19.0Neto težina (kg)0.36Bruto težina0.48Tip prekidačasa prekidačemTekstilni kabldaRabalux sopstveni dizajndaKlasa zaštiteII
1
4.290 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Perico plafonska lampa sa 4 sijalice 73022

Moderna Perico plafonska lampa sa 4 sijalice prvenstveno se preporučuje u dnevnoj sobi, spavaćoj ili radnoj sobi. Metalna lampa bele boje upotpunjena je elegantnim belim plastičnim abažurima, a može se pričvrstiti na plafon uz pomoć dugačkog pravougaonog ukrasnog postolja. Zahvaljujući fleksibilnim glavama lampi koje su postavljene jedna pored druge, ovaj model možete koristiti za efikasno osvetljavanje čak i prostranije prostorije. Perico se može koristiti sa četiri sijalice, svaka snage do 5 V. Tip grla je GU10. U zavisnosti od vaših preferencija i prostorije u koju želite da instalirate lampu, možete odabrati izvore svetlosti koji zrače toplo ili prirodno belo svetlo. Ako želite da koristite lampu u spavaćoj sobi, preporučuje se da je koristite sa sijalicama koje emituju toplu belu svetlost jer vam pomaže da stvorite ugodnu, intimnu atmosferu. Dimenzije plafonske svetiljke Perico sa 4 sijalice su sledeće: širina 600 mm, prečnik svakog abažura 70 mm, rastojanje lampe od plafona 150 mm. Ovaj model se isporučuje bez izvora svetlosti.
Na stanju
4.390 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Azula stona lampa 74211

Azula stono svetlo u minimalističkom stilu može biti sjajan komad nameštaja svakog modernog dnevnog boravka ili spavaće sobe. Aluminijumski model hromirane boje upotpunjen je belim plastičnim abažurom, a stabilnost lampe je obezbeđena okruglim ukrasnim postoljem. Lampa u obliku slova S ima kablovski prekidač i karakteriše je čist izgled. Lako se može uklopiti u gotovo svaku sobu: može se postaviti na bilo koji sto ili na noćni ormarić. Azula ima ugrađeni LED izvor svetlosti energetske klase F sa snagom od 3 V, svetlosnim fluksom od 260 lumena sa senkom i 290 lumena bez senke, i životnim vekom od 10.000 sati. Temperatura boje stonog svetla je 4.000 K i zrači prirodno belo svetlo stvarajući čist, moderan efekat koji je idealan u najčešće korišćenim prostorijama vašeg doma. Dimenzije Azule su sledeće: visina 380 mm, širina 175 mm, prečnik dekorativne osnove 130 mm, dužina kabla 2.000 mm.
Na stanju
4.390 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Azula stona lampa 74210

Azula stono svetlo u minimalističkom stilu može biti sjajan komad nameštaja svakog modernog dnevnog boravka ili spavaće sobe. Aluminijumski model crne boje upotpunjen je belim plastičnim abažurom i njime se može upravljati pomoću kablovskog prekidača. Sa svojim čistim izgledom, ova lampa u obliku K može se lako uklopiti u skoro svaku sobu: može se postaviti na bilo koji sto ili na noćni ormarić. Azula ima ugrađeni LED izvor svetlosti energetske klase F sa snagom od 5 V, svetlosnim fluksom od 460 lumena sa senkom i 490 lumena bez senke, i životnim vekom od 10.000 sati. Temperatura boje stonog svetla je 4.000 K i zrači prirodno belo svetlo stvarajući čist, moderan efekat koji je idealan u najčešće korišćenim prostorijama vašeg doma. Dimenzije Azule su sledeće: prečnik 235 mm, širina 280 mm, dužina kabla 2.000 mm.
Na stanju
4.390 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Perico plafonska lampa sa 4 sijalice 73021

Moderna Perico plafonska lampa sa 4 sijalice prvenstveno se preporučuje u dnevnoj sobi, spavaćoj ili radnoj sobi. Metalnu lampu crne boje dopunjuju sjajni crni plastični abažuri, a može se pričvrstiti na plafon uz pomoć dugačkog pravougaonog ukrasnog postolja. Zahvaljujući fleksibilnim glavama lampi koje su postavljene jedna pored druge, ovaj model možete koristiti za efikasno osvetljavanje čak i prostranije prostorije. Perico se može koristiti sa četiri sijalice, svaka snage do 5 V. Tip grla je GU10. U zavisnosti od vaših preferencija i prostorije u koju želite da instalirate lampu, možete odabrati izvore svetlosti koji zrače toplo ili prirodno belo svetlo. Ako želite da koristite lampu u spavaćoj sobi, preporučuje se da je koristite sa sijalicama koje emituju toplu belu svetlost jer vam pomaže da stvorite ugodnu, intimnu atmosferu. Dimenzije plafonske svetiljke Perico sa 4 sijalice su sledeće: širina 600 mm, prečnik svakog abažura 70 mm, rastojanje lampe od plafona 150 mm. Ovaj model se isporučuje bez izvora svetlosti.
Na stanju
4.390 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Senobia plafonska lampa73034

Moderna Senobia plafonska lampa sa 2 sijalice može biti moderan izbor u vašoj modernoj dnevnoj sobi, spavaćoj ili radnoj sobi. Cilindrične aluminijumske glave sijalica crne boje upotpunjene su belim akrilnim abažurima, a lampa se može pričvrstiti na plafon uz pomoć izduženog, zaobljenog ukrasnog postolja. Glave lampe koje su postavljene jedna pored druge su fleksibilne, tako da možete usmeriti svetlo Senobia po želji. Ova lampa se može koristiti sa dve sijalice, svaka snage do 35 V. Tip grla je GU10. Ako Senobiu postavite u spavaću sobu, preporučuje se da odaberete sijalice koje emituju toplu belu svetlost jer vam pomažu da stvorite ugodnu, intimnu atmosferu. Ako ga koristite za rad, prikladnije je prirodno ili hladno belo svetlo jer vam pomaže da održite koncentraciju. Dimenzije plafonskog svetla su sledeće: širina 220 mm, prečnik svakog abažura 55 mm, rastojanje lampe od plafona 160 mm. Senobia lampa se isporučuje bez izvora svetlosti.
Na stanju
4.450 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Metta

MettaPlafonski reflektor Metta sa 2 sijalice u industrijskom stilu prvenstveno se preporučuje u dnevnoj sobi ili spavaćoj sobi. Model boje hrasta koji je napravljen od metala i drveta upotpunjen je cilindričnim, crnim rešetkastim abažurima koji su otvoreni na dnu, a može se pričvrstiti za plafon uz pomoć izdužene izdužene dekorativne osnove. Zahvaljujući fleksibilnim glavama lampi postavljenim jedna pored druge, svetlost lampe može da se usmerava po želji. Metta se može koristiti sa dve sijalice, svaka snage do 40W. Tip grla je E14. U zavisnosti od vaših preferencija i prostorije u koju želite da instalirate lampu, možete izabrati tople ili prirodne bele izvore svetlosti. U spavaćoj sobi se preporučuje da koristite ovo plafonsko svetlo sa sijalicama koje emituju toplo belo svetlo jer vam pomaže da stvorite ugodnu, intimnu atmosferu. Reflektor Metta sa 2 sijalice ima sledeće dimenzije: širina 260 mm, prečnik svakog abažura 60 mm, rastojanje lampe od plafona 140 mm. Ovaj model se isporučuje bez izvora svetlosti.
Na stanju
4.490 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Lilou plafonska lampa 73049

Moderna Lilou plafonska lampa sa 3 sijalice može biti dobar izbor u dnevnoj sobi, spavaćoj ili radnoj sobi. Mat crni potpuno metalni model upotpunjen je elementima zlatne boje, dajući ovoj lampi elegantan izgled. Lilou se može pričvrstiti na plafon uz pomoć male, okrugle ukrasne osnove. Glave lampe su postavljene jedna pored druge na horizontalnoj traci pričvršćenoj za dekorativnu osnovu. Glave lampe imaju cilindrične abažure koji su uvučeni i otvoreni na dnu, i fleksibilni su, tako da možete usmeriti njihovu svetlost po želji. Lilou se može koristiti sa tri izvora svetlosti, svaki sa snagom do 25 V. Tip utičnice je GU10. U zavisnosti od vaših preferencija i prostorije u koju želite da instalirate lampu, možete odabrati izvore svetlosti koji zrače toplo ili prirodno belo svetlo. Dimenzije priveska Lilou sa 3 sijalice su sledeće: širina 450 mm, prečnik svakog abažura 55 mm, rastojanje lampe od plafona 180 mm, prečnik ugradnje 80 mm. Ovaj model se isporučuje bez izvora svetlosti.
Na stanju
4.490 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Liatris2 led plafonska lampa 71185

Moderna, okrugla Liatris 2 plafonska lampa je dobar izbor za dnevnu sobu, spavaću sobu ili radnu sobu. Ovaj model karakteriše jednostavan, čist dizajn i ima sivu lampu i beli plastični abažur. Velika plafonska lampa ima ugrađen LED izvor svetlosti energetske klase G snage 24 V, svetlosnog toka od 1.200 lumena sa senkom i 2.400 lumena bez senke. Temperatura boje izvora svetlosti je 3.000 K, odnosno zrači toplo belo svetlo, pa je ovaj model idealan izbor ako želite da stvorite ugodnu, intimnu atmosferu u prostoriji. Liatris 2 se posebno preporučuje onima koji žele da izaberu plafonsko svetlo dugog veka trajanja: ovaj model obezbeđuje osvetljenje prostorije ne manje od 50.000 sati, tako da možete zaboraviti na zamenu lampe na dugi niz godina. Prečnik Liatris 2 je 385 mm, rastojanje od plafona je 75 mm.
Na stanju
4.490 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Oswald2 led plafonska lampa 71053

Moderna, okrugla plafonska lampa Osvald 2 preporučuje se za dnevnu sobu, spavaću sobu ili radnu sobu. Metalni element srebrne boje upotpunjen je belim plastičnim abažurom čiji je izgled zanimljivijim diskretnim uzorkom i zvezdanim efektom. Veliki Osvald 2 ima ugrađen LED izvor svetlosti energetske klase G snage 24 V, dok lampa ima svetlosni tok od 1.800 lumena sa senkom i 2.400 lumena bez senke. Temperatura boje izvora svetlosti je 4.000 K, odnosno zrači prirodno belo svetlo, pa je ovaj model idealan izbor ako želite da postignete čist, moderan efekat u prostoriji. Osvald 2 se toplo preporučuje svima koji žele da izaberu plafonsko svetlo sa dugim vekom trajanja: ovaj model obezbeđuje osvetljenje prostorije ne manje od 50.000 sati, tako da možete zaboraviti na zamenu lampe na dugi niz godina. Prečnik Osvalda 2 je 400 mm, udaljenost od plafona je 70 mm.
Na stanju
4.490 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Easylight2 led svetiljka 78061

Svetlo za ormare Easilight 2 u tehničkom stilu nudi praktično rešenje za osvetljenje koje štedi prostor u svakoj modernoj kuhinji. Ovaj model zrači prirodno belo svetlo i postavljen iznad kuhinjskog pulta efikasno podržava one koji rade u kuhinji tokom pripreme jela, kuvanja i pranja. Zbog svoje veličine i svetlosnog toka Easilight 2 je dobar izbor čak i u slučaju većeg kuhinjskog pulta. Bela aluminijumska lampa je dopunjena belim plastičnim abažurom koji pokriva ugrađeni LED izvor svetlosti energetske klase G. Izvor svetlosti ima snagu od 15 V, svetlosni tok od 1.150 lumena sa senkom, 1.340 lumena bez senke i životni vek od 25.000 sati. Temperatura boje sijalice je 4.000 K i zrači prirodno belo svetlo dajući čist, moderan efekat. Ova vrsta svetla je takođe idealna za rad u kuhinji. Svetlo za ormare Easilight 2 ima preklopni prekidač i njegove dimenzije su sledeće: širina 910 mm, visina 30 mm, rastojanje od zida 80 mm, dužina kabla 1.800 mm.
Na stanju
4.590 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Easylight2 led svetiljka 78062

Svetlo za ormare Easilight 2 u tehničkom stilu nudi praktično rešenje za osvetljenje koje štedi prostor u svakoj modernoj kuhinji. Ovaj model zrači prirodno belo svetlo i postavljen iznad kuhinjskog pulta efikasno podržava one koji rade u kuhinji tokom pripreme jela, kuvanja i pranja. Zbog svoje veličine i svetlosnog toka Easilight 2 je dobar izbor čak i u slučaju većeg kuhinjskog pulta. Aluminijumska lampa srebrne boje je dopunjena belim plastičnim abažurom koji pokriva ugrađeni LED izvor svetlosti energetske klase G. Izvor svetlosti ima snagu od 15 V, svetlosni tok od 1.150 lumena sa senkom, 1.340 lumena bez senke i životni vek od 25.000 sati. Temperatura boje sijalice je 4.000 K i zrači prirodno belo svetlo dajući čist, moderan efekat. Ova vrsta svetla je takođe idealna za rad u kuhinji. Svetlo za ormare Easilight 2 ima preklopni prekidač i njegove dimenzije su sledeće: širina 910 mm, visina 30 mm, rastojanje od zida 80 mm, dužina kabla 1.800 mm
Na stanju
4.590 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

RABALUX SOMA SPOT E14 4X40W OPAL

Kategorija Unutrašnja rasvetaTip Spot rasvetaStil lampe StandardnaPreporučena prostorija za korišćenje dnevna soba, spavaća soba, radna sobaIP zaštita IP20Boja lampe brušeni hromMaterijal lampe metalBoja abažura belaMaterijal abažura stakloBroj grla 4Vrsta grla E14Specifikacije osvetljenja E14 4x MAX 40WPrimenjena voltaža 230V, 50HzUdaljenost od stropa.160.0Horizontalno (mm)700.0Vertikalno (mm)80.0Jedinstvena veličina kutije X (cm)12.5Jedinstvena veličina kutije Y (cm)8.2Jedinstvena veličina kutije Z (cm)70.0Neto težina (kg)1.15Bruto težina 1.46Broj rezervne bure lampe 9878Klasa zaštite I
1
4.650 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

RABALUX SOMA SPOT E14 4X40W BRONZA OPAL

Kategorija Unutrašnja rasvetaTip Spot rasvetaStil lampe KlasičnaPreporučena prostorija za korišćenje dnevna soba, spavaća soba, radna sobaIP zaštita IP20Boja lampe bronzanaMaterijal lampe metalBoja abažura belaMaterijal abažura stakloBroj grla 4Vrsta grla E14Specifikacije osvetljenja E14 4x MAX 40WPrimenjena voltaža 230V, 50HzUdaljenost od stropa.180.0Horizontalno (mm)700.0Vertikalno (mm)80.0Jedinstvena veličina kutije X (cm)12.5Jedinstvena veličina kutije Y (cm)8.5Jedinstvena veličina kutije Z (cm)70.5Neto težina (kg)1.15Bruto težina 1.46Broj rezervne bure lampe 9878Klasa zaštite I
1
4.650 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

RABALUX SOMA SPOT SMEDJI E14 3x40W

KategorijaUnutrašnja rasvetaTipSpot rasvetaStil lampeKlasičnaPreporučena prostorija za korišćenjednevna soba, spavaća soba, radna sobaIP zaštitaIP20Boja lampeantično smeđeMaterijal lampemetalBoja abažurakremMaterijal abažurastakloBroj grla3Vrsta grlaE14Specifikacije osvetljenjaE14 3x MAX 40WPrimenjena voltaža230V, 50HzUdaljenost od stropa.170.0Dijametar270.0Jedinstvena veličina kutije X (cm)30.0Jedinstvena veličina kutije Y (cm)12.5Jedinstvena veličina kutije Z (cm)29.0Neto težina (kg)0.76Bruto težina1.0Broj rezervne bure lampe19059Klasa zaštiteI
1
4.690 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Ampel zidna lampa 71057

Moderna Ampel indirektna zidna lampa prvenstveno se preporučuje u dnevni boravak ili spavaću sobu onima koji žele udobno osvetljenje. Crna metalna lampa je sastavljena od kvadratnih oblika, a abažuri su zaštićeni dugim pravougaonim elementom lampe, tako da se svetlost prvenstveno projektuje na zid. Ovaj model kockastog oblika je up- i dovnlighter, a učvršćenje koje sadrži izvore svetlosti takođe igra ulogu dekorativne osnove. Sa svojim jednostavnim i čistim dizajnom, ovaj zidni model može se dobro uklopiti u nameštaj mnogih modernih domova. Ampel ima ugrađeni LED izvor svetlosti energetske klase G sa snagom od 6 V, svetlosnim fluksom od 470 lumena sa senkom i 580 lumena bez senke, i životnim vekom od 20.000 sati. Izvor svetlosti ima temperaturu boje od 3.000 K i shodno tome zrači toplo belo svetlo koje vam pomaže da stvorite ugodnu, intimnu atmosferu i idealno je za odmor i opuštanje. Dimenzije ove indirektne lampe su sledeće: visina 400 mm, širina 80 mm, rastojanje od zida 40 mm.
Na stanju
4.790 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalex Band2 led svetiljka 78052

Svetlo za kabinete Band 2 u tehničkom stilu nudi praktično rešenje za osvetljenje u vašoj modernoj kuhinji sa uštedom prostora. Ovaj model zrači prirodno belo svetlo i postavljen iznad kuhinjskog pulta efikasno podržava one koji rade u kuhinji tokom pripreme jela, kuvanja i pranja. Zbog svoje veličine i svetlosnog toka, ekstra dugi Band 2 pokazuje se kao pravi izbor čak i u slučaju najvećeg kuhinjskog pulta. Bela aluminijumska lampa je dopunjena belim plastičnim abažurom koji pokriva ugrađeni LED izvor svetlosti energetske klase G. Ima snagu od 24 V, svetlosni fluks od 1.950 lumena sa senkom, 2.300 lumena bez senke i životni vek - raspon od 25.000 sati. Temperatura boje sijalice je 4.000 K i zrači prirodno belo svetlo dajući čist, moderan efekat. Ova vrsta svetla je takođe idealna za rad u kuhinji. Dimenzije ormana Band 2 su sledeće: širina 1.135 mm, visina 35 mm, rastojanje od zida 55 mm.
Na stanju
4.790 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Band2 led svetiljka78051

Svetlo za kabinete Band 2 u tehničkom stilu nudi praktično rešenje za osvetljenje u vašoj modernoj kuhinji sa uštedom prostora. Ovaj model zrači prirodno belo svetlo i postavljen iznad kuhinjskog pulta efikasno podržava one koji rade u kuhinji tokom pripreme jela, kuvanja i pranja. Zbog svoje veličine i svetlosnog toka, ekstra dugi Band 2 pokazuje se kao pravi izbor čak i u slučaju najvećeg kuhinjskog pulta. Crno aluminijumsko telo je dopunjeno belim plastičnim abažurom koji pokriva ugrađeni LED izvor svetlosti energetske klase G. Ima snagu od 24 V, svetlosni tok od 1.650 lumena sa senkom, 1.950 lumena bez senke i životni vek - raspon od 25.000 sati. Temperatura boje sijalice je 4.000 K i zrači prirodno belo svetlo dajući čist, moderan efekat. Ova vrsta svetla je takođe idealna za rad u kuhinji. Dimenzije ormana Band 2 su sledeće: širina 1.135 mm, visina 35 mm, rastojanje od zida 55 mm.
Na stanju
4.790 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Lydia noćna lampa

Lydia, stona lampa, crna metalnaNoćna lampa LYDIA u klasičnom stilu može biti jednostavan i praktičan deo nameštaja gotovo svake spavaće sobe. Mat crna metalna lampa dopunjena je belim abažurom u obliku kišobrana od stakla i mat crnom dekorativnom postoljem. LYDIA može da se koristi sa jednom sijalicom snage do 40W. Tip grla je E14. Ako želite da napravite ugodnu i intimnu atmosferu u spavaćoj sobi, izaberite izvor svetlosti koji zrači toplo belo svetlo za ovu lampu. Ova nocna lampa moze da se prigusi, odnosno njena osvetljenost moze da se podesi pomocu prekidaca na dodir (30, 60 ili 100%). Dužina kabla je 1.600 mm, visina lampe je 325 mm, prečnik 120 mm. Noćna lampa LYDIA se isporučuje bez izvora svetlosti.
Na stanju
4.790 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Lydia stona lampa

Lydia, stona lampa, srebrna metalnaNoćna lampa LYDIA u klasičnom stilu može biti jednostavan i praktičan deo nameštaja gotovo svake spavaće sobe. Mat crna metalna lampa dopunjena je belim abažurom u obliku kišobrana od stakla i mat crnom dekorativnom postoljem. LYDIA može da se koristi sa jednom sijalicom snage do 40W. Tip grla je E14. Ako želite da napravite ugodnu i intimnu atmosferu u spavaćoj sobi, izaberite izvor svetlosti koji zrači toplo belo svetlo za ovu lampu. Ova nocna lampa moze da se prigusi, odnosno njena osvetljenost moze da se podesi pomocu prekidaca na dodir (30, 60 ili 100%). Dužina kabla je 1.600 mm, visina lampe je 325 mm, prečnik 120 mm. Noćna lampa LYDIA se isporučuje bez izvora svetlosti.
Na stanju
4.790 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Marcin stona lampa sa štipaljkom 74199

Moderna Marcin pametna lampa na klip je odličan izbor za uštedu prostora u dnevnoj sobi, spavaćoj ili radnoj sobi. Potpuno plastični model upotpunjen je fleksibilnom rukom i glavom lampe u obliku diska sa belim abažurom. Zahvaljujući rešenju za pričvršćivanje ova lampa je izuzetno mobilna: ne samo da je možete pričvrstiti na stolove, već i na police i može se premestiti u bilo koje vreme. Marcin ima ugrađen LED izvor svetlosti energetske klase G sa snagom od 7 V, svetlosnim fluksom od 350 lumena sa senkom i 580 lumena bez senke, i životnim vekom od 25.000 sati. Stona lampa ima prekidač na dodir i zrači toplo belo svetlo. Temperatura boje je 3000 K, ugao snopa je 108°. Marcin se može zatamniti pomoću prekidača na dodir, odnosno njegova osvetljenost se može podesiti: možete ga podesiti na 10, 40 ili 100%. Dimenzije klip-on svetla su sledeće: širina 270 mm, visina 360 mm, prečnik abažura 110 mm, dužina kabla 1.500 mm.
Na stanju
4.890 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Galeti2 led plafonska lampa 71184

Moderna, okrugla plafonska lampa Galeti 2 preporučuje se u dnevnoj sobi, spavaćoj sobi ili radnoj sobi. Metalno učvršćenje srebrne boje upotpunjeno je belim plastičnim abažurom čiji izgled čini zanimljivijim izgledom površine. Veliki Galeti 2 ima ugrađen LED izvor svetlosti energetske klase G snage 24 V, svetlosnog toka od 1.900 lumena sa senkom i 2.400 lumena bez senke. Temperatura boje izvora svetlosti je 4.000 K, odnosno zrači prirodno belo svetlo, pa je ovaj model idealan izbor ako želite da postignete čist, moderan efekat u prostoriji. Galeti 2 je odličan izbor za sve koji žele da izaberu plafonsko svetlo dugog veka trajanja: ovaj model obezbeđuje osvetljenje prostorije ne manje od 50.000 sati, tako da možete zaboraviti na zamenu lampe na dugi niz godina. Prečnik Galeti 2 je 400 mm, udaljenost od plafona je 75 mm.
Na stanju
4.890 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Octav2 led plafonska lampa 71135

Moderna, okrugla Octav 2 plafonska lampa je dobar izbor za dnevnu sobu, spavaću sobu ili radnu sobu. Ovaj model karakteriše jednostavan, čist dizajn i ima srebrnu boju i beli plastični abažur sa zvezdanim efektom. Velika plafonska lampa ima ugrađen LED izvor svetlosti energetske klase G snage 24 V, svetlosnog toka od 1.200 lumena sa senkom i 2.400 lumena bez senke. Temperatura boje izvora svetlosti je 4.000 K, odnosno zrači prirodno belo svetlo, pa je ovaj model idealan izbor ako želite da postignete čist, moderan efekat u prostoriji. Octav 2 se posebno preporučuje onima koji žele da izaberu plafonsko svetlo sa dugim vekom trajanja: ovaj model obezbeđuje osvetljenje prostorije ne manje od 50.000 sati, tako da možete zaboraviti na zamenu lampe na dugi niz godina. Prečnik Octav 2 je 400 mm, rastojanje od plafona je samo 50 mm.
Na stanju
4.990 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

RABALUX GRENDEL SPOT E14X2 40W SVETILJKA DRVO CRNA IP20

Kategorija Unutrašnja rasvetaTip Spot rasvetaStil lampe IndustrijskaPreporučena prostorija za korišćenje dnevna soba, kuhinja, trepezarija, spavaća sobaIP zaštita IP20Boja lampe bukvaMaterijal lampe metalBoja abažura mat crnoMaterijal abažura metalUključenih izvora svetlosti neBroj grla 2Vrsta grla E14Specifikacije osvetljenja E14 2x MAX 40WPrimenjena voltaža 230V, 50HzUdaljenost od zida 175.0Horizontalno (mm)320.0Vertikalno (mm)145.0Jedinstvena veličina kutije X (cm)18.0Jedinstvena veličina kutije Y (cm)11.0Jedinstvena veličina kutije Z (cm)33.0Neto težina (kg)0.41Bruto težina 0.55Dimenzije ugradnje (mm)90.0Klasa zaštite I
1
4.990 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Damek2 led plafonska lampa 71078

Plafonska lampa Damek 2 u tehničkom stilu nudi praktično rešenje prirodnog izgleda za osvetljavanje vaše dnevne sobe, spavaće sobe ili radne sobe. Ovaj beli, kvadratni model je napravljen od metala, a upotpunjen je plastičnim abažurom. Zahvaljujući svom jednostavnom dizajnu i svetloj boji, Damek 2 se gotovo neprimetno uklapa u belinu plafona, a zbog svog velikog svetlosnog toka je pogodan čak i da efikasno osvetli prostraniju prostoriju. Plafonska lampa ima ugrađen LED izvor svetlosti energetske klase G snage 40 V, svetlosnog toka od 2.900 lumena sa senkom i 4.000 lumena bez senke. Temperatura boje izvora svetlosti je 4.000 K i ima neverovatan životni vek od 50.000 sati! Sa svojim prirodnim belim svetlom, Damek 2 vam pomaže da postignete moderan, čist efekat koji nije idealan samo za najčešće korišćene prostorije u vašem domu, već i za rad. Dimenzije ove plafonske lampe su 600k600 mm, a rastojanje od plafona je samo 40 mm.
Na stanju
4.990 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Jeff2 stona lampa 74205

Moderno Jeff 2 pametno stono svetlo može biti praktičan izbor u dnevnoj sobi, spavaćoj ili radnoj sobi. Sjajni plastični model bele boje upotpunjen je belim metalnim abažurom, dok se vitki krak lampe završava čvrstim ukrasnim postoljem koji se širi poput suknje. Lampa ima fleksibilnu ruku koja vam pomaže da usmerite svetlo stolne lampe po potrebi. Jeff 2 ima ugrađeni LED izvor svetlosti energetske klase G sa snagom od 4 V, svetlosnim fluksom od 270 lumena sa senkom i 290 lumena bez senke, i životnim vekom od 25.000 sati. Temperatura boje izvora svetlosti je 3.000 K i shodno tome zrači toplo belo svetlo koje opušta vaše oči. Lampa se može zatamniti pomoću prekidača na dodir, odnosno njena osvetljenost se može podesiti u tri koraka (10, 40 ili 100%). Dimenzije stonog svetla su sledeće: visina 480 mm, prečnik abažura 40 mm, prečnik dekorativne osnove 110 mm, širina lampe 285 mm, dužina kabla 1.800 mm, ugao snopa 100°. Ovaj model se isporučuje bez izvora svetlosti.
Na stanju
5.190 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Jeff2 stona lampa 74204

Moderno Jeff 2 pametno stono svetlo može biti praktičan izbor u dnevnoj sobi, spavaćoj ili radnoj sobi. Sjajni plastični model crne boje upotpunjen je belim metalnim abažurom, dok se vitki krak lampe završava čvrstim ukrasnim postoljem koji se širi poput suknje. Lampa ima fleksibilnu ruku koja vam pomaže da usmerite svetlo stolne lampe po potrebi. Jeff 2 ima ugrađeni LED izvor svetlosti energetske klase G sa snagom od 4 V, svetlosnim fluksom od 250 lumena sa senkom i 290 lumena bez senke, i životnim vekom od 25.000 sati. Temperatura boje izvora svetlosti je 3.000 K i shodno tome zrači toplo belo svetlo koje opušta vaše oči. Lampa se može zatamniti pomoću prekidača na dodir, odnosno njena osvetljenost se može podesiti u tri koraka (10, 40 ili 100%). Dimenzije stonog svetla su sledeće: visina 480 mm, prečnik abažura 40 mm, prečnik dekorativne osnove 110 mm, širina lampe 285 mm, dužina kabla 1.800 mm, ugao snopa 100°. Ovaj model se isporučuje bez izvora svetlosti.
Na stanju
5.190 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabaluy Soft2 led svetiljka 78056

Svetlo za ormare Soft 2 u tehničkom stilu nudi praktično rešenje za osvetljenje koje štedi prostor u vašoj modernoj kuhinji. Ovaj model zrači prirodno belo svetlo i postavljen iznad kuhinjskog pulta efikasno podržava one koji rade u kuhinji tokom pripreme jela, kuvanja i pranja. Aluminijumsko učvršćenje srebrne boje upotpunjeno je belim plastičnim abažurom. Soft 2 ima ugrađeni LED izvor svetlosti energetske klase G sa snagom od 8 V, svetlosnim fluksom od 450 lumena sa senkom, 670 lumena bez senke i životnim vekom od 25.000 sati. Temperatura boje sijalice je 4.000 K i zrači prirodno belo svetlo dajući čist, moderan efekat. Ova vrsta svetla je takođe idealna za rad u kuhinji. Svetlo za kuhinjski ormarić Soft 2 ima prekidač i ugrađenu utičnicu. Njegove dimenzije su sledeće: širina 680 mm, visina 85 mm, rastojanje od zida 50 mm.
Na stanju
5.290 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Perezstona lampa 74202

Stono svetlo Perez u romantičnom stilu se prvenstveno preporučuje u dnevnoj sobi ili spavaćoj sobi. Mat crna metalna lampa dopunjena je tankim krakom zlatne boje savijenim u obliku znaka pitanja, zatamnjenim staklenim abažurom i okruglom dekorativnom postoljem. Cilindrična nijansa koja je otvorena na dnu zanimljiva je zbog vertikalnih belih i zatamnjenih staklenih traka koje se smenjuju na njemu. Perez se može koristiti sa jednom sijalicom snage do 40 V, tip grla je E27. U zavisnosti od vaših preferencija i prostorije u kojoj će lampa biti postavljena, možete odabrati izvor svetlosti koji zrači toplo ili prirodno belo svetlo. Ako želite da ga koristite u spavaćoj sobi, preporučuje se da ga koristite sa sijalicom koja emituje toplu belu svetlost jer vam pomaže da stvorite ugodnu, intimnu atmosferu i opustite se pre spavanja. Stona lampa Perez ima kablovski prekidač i njene dimenzije su sledeće: visina 440 mm, prečnik abažura 130 mm, visina 160 mm, prečnik ugradnje lampe 150 mm, dužina kabla 1.600 mm. Ovaj model se isporučuje bez izvora svetlosti.
Na stanju
5.390 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Israh

Moderna plafonska lampa Israh okruglog dizajna prvenstveno se preporučuje u dnevnoj sobi ili spavaćoj sobi. Zbog svog suzdržanog izgleda, lako se može uklopiti u nameštaj mnogih modernih domova, au isto vreme talasasti oblik uređaja daje jedinstven karakter Israhovom dizajnu. Siva metalna lampa je dopunjena belim plastičnim abažurom. Plafonska lampa ima ugrađen LED izvor svetlosti energetske klase G snage 24W, svetlosnog toka od 1.250 lumena sa senkom i 2.400 lumena bez senke. Temperatura boje izvora svetlosti je 4.000 K i ima izvanredan životni vek: obezbeđuje vam svoju prirodnu belu svetlost 50.000 sati. Ova vrsta svetla stvara čist, moderan efekat pa je idealna u najčešće korišćenim prostorijama vašeg doma. Prečnik plafonskog svetla Israh je 380 mm, rastojanje od plafona je 80 mm.
Na stanju
5.390 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Grete zidna lampa 71095

Moderno, finog izgleda Grete zidno svetlo prvenstveno se preporučuje u dnevnoj sobi ili spavaćoj sobi. Crno metalno učvršćenje upotpunjeno je belim akrilnim abažurom, a lampa se može pričvrstiti na zid uz pomoć malog, okruglog ukrasnog postolja. Lampa se odlikuje čistim dizajnom, a njenu suštinu daje prstenasti element koji je postavljen u liniji sa dekorativnim postoljem, čvrsto pričvršćen za njega. Grete ima ugrađeni LED izvor svetlosti energetske klase G sa snagom od 15 V, svetlosnim fluksom od 1.150 lumena sa senkom i 1.850 lumena bez senke, i životnim vekom od 20.000 sati. Izvor svetlosti ima temperaturu boje od 3000 K i zrači toplo belo svetlo koje vam pomaže da stvorite ugodnu, intimnu atmosferu i opuštajuće za vaše oči. Dimenzije Grete zidne lampe su sledeće: visina 360 mm, prečnik 300 mm, rastojanje od zida 60 mm, prečnik ugradnje 130 mm.
Na stanju
5.490 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Leana2 led plafonjera 71144

Velika, okrugla Leana 2 plafonska lampa u nordijskom stilu može biti dobar izbor za dnevnu sobu, trpezariju ili spavaću sobu. Zahvaljujući elementima sa efektom drveta, ovaj model u boji bukve koji karakteriše jednostavan dizajn stvara ugodnu, intimnu atmosferu u prostoriji, a ovaj efekat je pojačan izvorom svetlosti koji emituje toplu belu svetlost. Metalna Leana 2 ima beli plastični abažur sa zvezdanim efektom, a ugrađeni LED izvor svetlosti energetske klase G je prekriven abažurom. Ima snagu od 24 V dok je svetlosni tok lampe 1.440 lumena sa senkom i 2.400 lumena bez senke. Temperatura boje izvora svetlosti je 3.000 K i ima neverovatan životni vek od 50.000 sati! Leana 2 se ljubazno preporučuje onima koji bi bili srećni da ne moraju da menjaju lampu nekoliko godina. Prečnik ovog plafonskog svetla je 385 mm, rastojanje od plafona je 60 mm.
Na stanju
5.490 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Karter zidna lampa 73028

Moderna, mobilna Karter zidna lampa sa 2 sijalice je praktičan izbor za dnevnu ili spavaću sobu. Mat crni metalni element upotpunjen je cilindričnim aluminijumskim abažurima iste boje, a lampa se može pričvrstiti na zid uz pomoć horizontalno postavljene duguljaste dekorativne osnove. U slučaju Karter-a nije samo ugao glava lampe koji se može podesiti nagore-nadole u ​​opsegu od 90°, već se i krakovi koji vire iz dekorativne osnove i drže glave lampe mogu rotirati u stranu. Zahvaljujući ovoj izuzetnoj fleksibilnosti svetlost zidne lampe može se usmeravati po želji. Karter se može koristiti sa dve sijalice, svaka snage do 5 V. Tip grla je GU10. U zavisnosti od vaših preferencija i prostorije u koju želite da instalirate lampu, možete odabrati izvore svetlosti koji zrače toplo ili prirodno belo svetlo. Širina zidne lampe je 440 mm, visina 75 mm, rastojanje od zida 125 mm, prečnik abažura 50 mm, širina ukrasnog postolja 150 mm. Ovaj model se isporučuje bez izvora svetlosti.
Na stanju
5.590 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Razzi zidna lampa 71086

Moderna Razzi zidna lampa se prvenstveno preporučuje u dnevnoj ili spavaćoj sobi. Kvadratni crni metalni model upotpunjen je belim silikonskim abažurom, a može se pričvrstiti na zid uz pomoć bele ukrasne osnove sa šalom. Svojim neobičnim oblikom dekorativna osnova definiše putanju emitovane svetlosti i stvara uzbudljiv efekat. Svojim jednostavnim i čistim dizajnom i klasičnim bojama ovaj model se može dobro uklopiti u opremanje mnogih modernih domova. Razzi ima ugrađeni LED izvor svetlosti energetske klase G sa snagom od 13 V, svetlosnim fluksom od 670 lumena sa senkom i 1.430 lumena bez senke, i životnim vekom od 30.000 sati. Temperatura boje izvora svetlosti je 4.000 K i zrači prirodno belo svetlo stvarajući čist, moderan efekat koji je idealan u najčešće korišćenim prostorijama vašeg doma. Zidna svetiljka kvadratnog oblika je napravljena sa zaobljenim uglovima i njene dimenzije su 260k260 mm, udaljenost od zida je 55 mm.
Na stanju
5.590 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Savano spoljna visilica

Savano,spoljna visilica ,tamno siva,aluminijumska lampa s providnim plasticnim abazurom E27 1xMAX 40W, W16cm, H85cm
Na stanju
5.650 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Kessy zidna lampa 71271

Moderna zidna lampa Kessi sa 2 sijalice je praktičan izbor za dnevnu ili spavaću sobu. Ovaj crni model je napravljen od metala sa glavama svetiljki koje su blago nagnute nadole i dva preklopna prekidača. Lampa je dopunjena belim plastičnim abažurima. Duguljasti element lampe koji povezuje obe glave lampe takođe ima ulogu dekorativne osnove, odnosno može se koristiti za pričvršćivanje svetla na zid. Lampa je sastavljena od kvadratnih oblika i zrači toplo belo svetlo koje vam pomaže da stvorite ugodnu, intimnu atmosferu, opuštajuće je za vaše oči i idealna je za odmor i opuštanje. Kessi ima ugrađeni LED izvor svetlosti energetske klase G snage 8 V, svetlosnog toka od 320 lumena sa senkom i 550 lumena bez senke. Temperatura boje izvora svetlosti je 3.000 K dok je njegov životni vek 30.000 sati. Ova zidna lampa ima sledeće dimenzije: širina 350 mm, visina 50 mm, rastojanje od zida 80 mm.
Na stanju
5.790 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Lilou plafonska lampa 73050

Moderna Lilou plafonska lampa sa 4 sijalice može biti dobar izbor u dnevnoj sobi, spavaćoj ili radnoj sobi. Mat crni potpuno metalni model upotpunjen je elementima zlatne boje, dajući ovoj lampi elegantan izgled. Lilou se može pričvrstiti na plafon uz pomoć male, okrugle ukrasne osnove. Glave lampe su postavljene jedna pored druge na horizontalnoj traci pričvršćenoj za dekorativnu osnovu. Glave lampe imaju cilindrične abažure koji su uvučeni i otvoreni na dnu, i fleksibilni su, tako da možete usmeriti njihovu svetlost po želji. Lilou se može koristiti sa četiri izvora svetlosti, svaki sa snagom do 25 V. Tip utičnice je GU10. U zavisnosti od vaših preferencija i prostorije u koju želite da instalirate lampu, možete odabrati izvore svetlosti koji zrače toplo ili prirodno belo svetlo. Dimenzije plafonske lampe Lilou sa 4 sijalice su sledeće: širina 700 mm, prečnik svakog abažura 55 mm, rastojanje lampe od plafona 180 mm, prečnik ugradnje 80 mm. Ovaj model se isporučuje bez izvora svetlosti.
Na stanju
5.890 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Karter stona lampa 73029

Moderna, velika Raffa plafonska lampa se prvenstveno preporučuje za dnevnu ili spavaću sobu. Svojim neutralnim bojama ovaj petougaoni model može se dobro uklopiti u opremanje mnogih modernih domova. Metalna lampa sive boje je dopunjena belim plastičnim abažurom, dok je Raffin dizajn čini uzbudljivijim više savijenim, kvadratnim oblikom lampe. Lampa ima ugrađen LED izvor svetlosti energetske klase G snage 30W, svetlosnog toka od 1.000 lumena sa senkom i 1.800 lumena bez senke. Temperatura boje izvora svetlosti je 3.000 K i ima zaista izvanredan životni vek: pruža vam toplo belo svetlo 50.000 sati. Ova vrsta svetla doprinosi prijatnoj, intimnoj atmosferi u prostoriji, istovremeno opušta za vaše oči i idealan za odmor i opuštanje. Prečnik plafonske lampe Raffa je 400 mm, rastojanje od plafona je 80 mm.
Na stanju
5.890 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Senobia zidna lampa 73041

Fleksibilna zidna lampa Senobia može biti karakterističan deo nameštaja vaše moderne dnevne sobe ili spavaće sobe. Aluminijumski model crne boje upotpunjen je belim akrilnim abažurom i može se pričvrstiti na zid uz pomoć male, okrugle ukrasne osnove. Cilindrična glava svetiljke malog prečnika pričvršćena je za dugu, fleksibilnu ruku koja viri iz dekorativne osnove. Ugao glave lampe je takođe podesiv: možete da ga promenite između 90–180° kako biste obezbedili da svetlo Senobia uvek bude usmereno tamo gde je potrebno. Lampa ima kablovski prekidač i može se koristiti sa jednom sijalicom snage do 35 V. Tip grla je GU10. Temperaturu boje sijalice možete izabrati prema vašim željama iu zavisnosti od mesta ugradnje. Dimenzije zidne lampe Senobia su sledeće: visina 450 mm, rastojanje od zida 490 mm, prečnik abažura 55 mm, njegova visina 150 mm, prečnik ugradnje lampe 80 mm, dužina kabla 2.000 mm. Ovaj model se isporučuje bez izvora svetlosti.
Na stanju
5.990 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Rogelio plafonska lampa sa 3 sijalice 73025

Moderna Rogelio plafonska lampa sa 3 sijalice može biti praktičan izbor u dnevnoj sobi, spavaćoj ili radnoj sobi. Mat crni metalni element upotpunjen je cilindričnim aluminijumskim abažurima iste boje, a lampa se može pričvrstiti na plafon uz pomoć dugačkog pravougaonog ukrasnog postolja. Zahvaljujući fleksibilnim glavama lampe, svetlost lampe može da se usmerava po želji, čime se omogućava efikasno osvetljenje prostorije. Rogelio se može koristiti sa tri sijalice, svaka snage do 5 V. Tip grla je GU10. Ukoliko želite da lampu postavite u dnevnu ili radnu sobu, preporučljivo je da je koristite sa sijalicama koje emituju prirodnu belu svetlost jer vam to pomaže da postignete moderan, čist efekat i doprinosi efikasnom radu. Dimenzije plafonske svetiljke Rogelio sa 3 sijalice su sledeće: širina 430 mm, prečnik svakog abažura 50 mm, rastojanje lampe od plafona 125 mm. Ovaj model se isporučuje bez izvora svetlosti.
Na stanju
5.990 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Barbora 71273

Moderna, crno-bela plafonska lampa Barbora je dobar izbor za dnevnu, spavaću ili radnu sobu. Zahvaljujući svom značajnom svetlosnom toku, ovaj model okruglog dizajna je pogodan čak i za osvetljavanje prostranije prostorije, a zbog svog suzdržanog izgleda lako se može uklopiti u nameštaj mnogih modernih domova. Crna metalna lampa je dopunjena belim plastičnim abažurom koji pokriva ugrađeni LED izvor svetlosti energetske klase G. Ima snagu od 24 V, svetlosni tok od 2.000 lumena sa senkom i 3.400 lumena bez senke i životni vek od 30.000 sati. Temperatura boje izvora svetlosti je 4.000 K i zrači prirodno belo svetlo koje stvara čist, moderan efekat. Ova vrsta svetla je idealna u najčešće korišćenim prostorijama vašeg doma, a takođe i za rad jer vam pomaže da održite koncentraciju. Prečnik plafonske lampe Barbora je 380 mm, rastojanje od plafona je 80 mm.
Na stanju
5.990 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Fran 71067

Vintage plafonsko svetlo Fran sa 3 sijalice prvenstveno se preporučuje u dnevnoj sobi ili spavaćoj sobi. Mat crna lampa koja je u potpunosti izrađena od metala dopunjena je rešetkastim abažurima koji podsećaju na oblik dijamanta. Lampa se može pričvrstiti na plafon uz pomoć malog, okruglog ukrasnog postolja. Fleksibilne glave lampe su postavljene jedna pored druge na noseću šipku pričvršćenu za dekorativnu osnovu. Pošto vam abažuri omogućavaju da u potpunosti vidite izvore svetlosti, za ovaj model je dobra ideja da izaberete estetske sijalice nekonvencionalnog oblika. Fran se može koristiti sa tri izvora svetlosti, svaki snage do 40 V. Tip utičnice je E27. U zavisnosti od vaših preferencija i prostorije u koju želite da instalirate lampu, možete izabrati tople ili prirodne bele izvore svetlosti. Dimenzije plafonske svetiljke Fran sa 3 sijalice su sledeće: širina 500 mm, prečnik svakog abažura 120 mm, rastojanje lampe od plafona 210 mm, prečnik ugradnje 90 mm. Ovaj model se isporučuje bez izvora svetlosti.
Na stanju
6.250 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Visilica Svens

Rabalux Visilica SvensSa svojim razigranim izgledom i šarenim abažurom sa rešetkama, svensov privezak u industrijskom stilu može biti divan komad nameštaja vaše dnevne sobe. Model koji je u potpunosti izrađen od metala upotpunjen je mat crnim abažurom i još jednim cilindričnim plavim rešetkastim abažurom. Privezak se može pričvrstiti za plafon uz pomoć male, okrugle ukrasne osnove koja je preko tekstilnog kabla povezana sa glavom lampe. Svens se može koristiti sa jednom sijalicom snage do 60W. Tip grla je E27. Pošto vam abažur sa rešetkama omogućava da u potpunosti vidite sijalicu, dobra je ideja da ovu lampu koristite sa nekonvencionalnim, estetskim izvorom svetlosti. Kako se Svens lampa prvenstveno preporučuje u jednoj od najčešće korišćenih prostorija u vašem domu – dnevnoj sobi – predlažemo da je koristite sa sijalicom koja zrači prirodno belo svetlo. Dimenzije priveska su sledeće: visina abažura 390 mm, prečnik 270 mm, rastojanje lampe od plafona 1.500 mm, prečnik ugradnje 100 mm. Svens pojedinačni privezak se isporučuje bez izvora svetlosti.
Na stanju
6.290 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Ezio

Velika, okrugla Ezio plafonska lampa za površinsku montažu preporučuje se onima koji vole pametne modele koji kombinuju čist dizajn sa dodatnim karakteristikama. Mat crna potpuno plastična lampa koja je dopunjena mat belim abažurom može biti odličan izbor u vašoj dnevnoj ili spavaćoj sobi. Ezio ima ugrađeni LED izvor svetlosti energetske klase F sa snagom od 22W, svetlosnim fluksom od 2.000 lumena sa senkom i 2.650 lumena bez senke, i životnim vekom od 15.000 sati. Temperatura boje plafonskog svetla je 3.000 K, odnosno zrači toplo belo svetlo. Ovo ga čini posebno pogodnim za upotrebu u spavaćoj sobi gde vam pomaže da stvorite ugodnu, intimnu atmosferu. Pored toga, Ezio se može zatamniti u 3 koraka pomoću zidnog prekidača, odnosno može se podesiti njegova osvetljenost. Takođe ima memorijsku funkciju koja se može kontrolisati pomoću prekidača. Ova plafonska lampa ima prečnik od 420 mm, rastojanje od plafona je samo 25 mm.
Na stanju
6.290 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Albina, picture light, mat bela, LED 8W 1448

Rabalux Albina, picture light, mat bela, LED 8W 0Osvetljenje slike ima posebnu ulogu: osigurava da vredne slike ili fotografije familije uvek sijaju u svojoj pravoj lepoti. Fokusirano, toplo belo svetlo usmerava pažnju na našu dragocenu imovinu. Dostupne su i sa ugrađenim LED-om.
Na stanju
6.290 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Visilica Svens

Rabalux Visilica SvensSa svojim razigranim izgledom i šarenim abažurom sa rešetkama, svensov privezak u industrijskom stilu može biti divan komad nameštaja vaše dnevne sobe. Model koji je u potpunosti izrađen od metala upotpunjen je mat crnim abažurom i cilindričnim abažurom sa narandžastim rešetkama. Privezak se može pričvrstiti za plafon uz pomoć male, okrugle ukrasne osnove koja je preko tekstilnog kabla povezana sa glavom lampe. Svens se može koristiti sa jednom sijalicom snage do 60W. Tip grla je E27. Pošto vam abažur sa rešetkama omogućava da u potpunosti vidite sijalicu, dobra je ideja da koristite ovaj model sa nekonvencionalnim, estetskim izvorom svetlosti. Kako se Svens lampa prvenstveno preporučuje u jednoj od najčešće korišćenih prostorija u vašem domu – dnevnoj sobi – predlažemo da je koristite sa sijalicom koja zrači prirodno belo svetlo. Dimenzije priveska su sledeće: visina abažura 390 mm, prečnik 270 mm, rastojanje lampe od plafona 1.500 mm, prečnik ugradnje 100 mm. Svens pojedinačni privezak se isporučuje bez izvora svetlosti.
Na stanju
6.290 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Metta

MettaPlafonska lampa Metta sa 3 sijalice u industrijskom stilu prvenstveno se preporučuje u dnevnoj sobi ili spavaćoj sobi. Model boje hrasta koji je napravljen od metala i drveta upotpunjen je cilindričnim, crnim rešetkastim abažurima koji su otvoreni na dnu, a može se pričvrstiti za plafon uz pomoć izdužene izdužene dekorativne osnove. Zahvaljujući fleksibilnim glavama lampi postavljenim jedna pored druge, svetlost lampe može da se usmerava po želji. Metta se može koristiti sa tri sijalice, svaka snage do 40W. Tip grla je E14. U zavisnosti od vaših preferencija i prostorije u koju želite da instalirate lampu, možete izabrati tople ili prirodne bele izvore svetlosti. U spavaćoj sobi se preporučuje da koristite ovo plafonsko svetlo sa sijalicama koje emituju toplo belo svetlo jer vam pomaže da stvorite ugodnu, intimnu atmosferu. Reflektor Metta sa 3 sijalice ima sledeće dimenzije: širina 260 mm, prečnik svakog abažura 60 mm, rastojanje lampe od plafona 140 mm. Ovaj model se isporučuje bez izvora svetlosti.
Na stanju
6.590 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Zidna lampa Nabil

Rabalux Zidna lampa NabilNabil svetlo za slike modernog stila nudi praktično rešenje za osvetljavanje vaših dragih slika ili omiljenih porodičnih fotografija u dnevnoj sobi. Ovaj model karakteriše prikladan uzdržan dizajn i slike gotovo ožive u njegovom svetlu. Mat bela plastična Nabil zidna lampa je dopunjena belim akrilnim abažurom i može se pričvrstiti na zid uz pomoć mat bele, duguljaste dekorativne osnove sa zaobljenim uglovima. Ovaj model ima ugrađen LED izvor svetlosti energetske klase G snage 15W, svetlosnog toka od 1.100 lumena sa senkom i 1.750 lumena bez senke, i životnog veka od 30.000 sati. Lampa zrači prirodno belo svetlo i ima temperaturu boje od 4.000 K. Nabil ima sledeće dimenzije: širina 610 mm, visina 60 mm, rastojanje od zida 160 mm, dubina ugradnje 150 mm. Najvažnija stvar koju morate uzeti u obzir kada birate veličinu vašeg svetla za sliku je da ono treba da bude pogodno da osvetli celu sliku bez ikakvih zasenčenih delova.
Na stanju
6.690 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Senobia plafonska lampa 73035

Moderna Senobia plafonska lampa sa 3 sijalice može biti moderan izbor u vašoj modernoj dnevnoj sobi, spavaćoj ili radnoj sobi. Cilindrične aluminijumske glave sijalica crne boje upotpunjene su belim akrilnim abažurima, a lampa se može pričvrstiti na plafon uz pomoć izduženog, zaobljenog ukrasnog postolja. Glave lampe koje su postavljene jedna pored druge su fleksibilne, tako da možete usmeriti svetlo Senobia po želji. Ova lampa se može koristiti sa tri sijalice, svaka snage do 35 V. Tip grla je GU10. Ako Senobiu postavite u spavaću sobu, preporučuje se da odaberete sijalice koje emituju toplu belu svetlost jer vam pomažu da stvorite ugodnu, intimnu atmosferu. Ako ga koristite za rad, prikladnije je prirodno ili hladno belo svetlo jer vam pomaže da održite koncentraciju. Dimenzije plafonske svetiljke su sledeće: širina 350 mm, prečnik svakog abažura 55 mm, rastojanje lampe od plafona 160 mm. Senobia lampa se isporučuje bez izvora svetlosti.
Na stanju
6.750 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

PERNIK PLAFONJERA LED24W

Okrugla spoljna plafonska lampa Pernik predstavlja moderan stil. Ovaj crni model sa belim abažurom je u potpunosti napravljen od plastike. Može biti odličan izbor za terasu gde – postavljen iznad stola – može poslužiti kao efikasan centralni izvor svetlosti. Pernik ima ugrađen LED izvor svetlosti energetske klase F snage 24 V, svetlosnog fluksa od 2.400 lumena sa senkom i 2.565 lumena bez senke i temperature boje 3.000 K. Sijalica emituje toplo belo svetlo ima životni vek od 25.000 sati. Ova plafonska lampa ima prečnik od 280 mm, udaljenost od plafona je samo 50 mm. IP54 zaštita lampe obezbeđuje da je zaštićena od prašine i prskanja vode iz svih pravaca.
1
6.850 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Paulos plafonska lampa 71074

Plafonska lampa Paulos u tehničkom stilu nudi praktično rešenje koje štedi prostor za osvetljavanje vaše dnevne sobe, spavaće sobe ili radne sobe. Ovaj potpuno plastični, crni, okrugli model upotpunjen je belim abažurom. Zahvaljujući svom čistom dizajnu, Paulos se diskretno uklapa u opremanje sobe, tako da može biti odličan izbor u skoro svakom modernom domu. Plafonska lampa ima ugrađen LED izvor svetlosti energetske klase G snage 48 V, svetlosnog toka od 3.000 lumena sa senkom i 4.800 lumena bez senke. Temperatura boje izvora svetlosti je 4.000 K i ima zaista izvanredan životni vek: služi vam 50.000 sati! Sa svojim prirodnim belim svetlom, Paulos vam pomaže da postignete moderan, čist efekat koji nije idealan samo za najčešće korišćene prostorije u vašem domu, već i za rad. Ova plafonska lampa ima prečnik od 500 mm, udaljenost od plafona je samo 25 mm.
Na stanju
6.990 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Paulos plafonska lampa 71075

Velika plafonska lampa u tehničkom stilu nudi praktično rešenje koje štedi prostor za osvetljavanje vaše dnevne sobe, spavaće sobe ili radne sobe. Beli, okrugli model je u potpunosti napravljen od plastike. Zahvaljujući svom čistom dizajnu, Paulos se diskretno uklapa u opremanje prostorije i zbog svog velikog svetlosnog toka pogodan je za osvetljavanje čak i prostranije sobe. Plafonska lampa ima ugrađen LED izvor svetlosti energetske klase F snage 48 V, svetlosnog toka od 4.150 lumena sa senkom i 4.800 lumena bez senke. Temperatura boje izvora svetlosti je 4.000 K i ima zaista izvanredan životni vek: služi vam 50.000 sati! Sa svojim prirodnim belim svetlom, Paulos vam pomaže da postignete moderan, čist efekat koji nije idealan samo za najčešće korišćene prostorije u vašem domu, već i za rad. Ova plafonska lampa ima prečnik od 500 mm, udaljenost od plafona je samo 25 mm.
Na stanju
6.990 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

RABALUX GRENDEL SPOT E14X3 40W SVETILJKA DRVO CRNA IP20

Kategorija Unutrašnja rasvetaTip Spot rasvetaStil lampe IndustrijskaPreporučena prostorija za korišćenje dnevna soba, kuhinja, trepezarija, spavaća sobaIP zaštita IP20Boja lampe bukvaMaterijal lampe metalBoja abažura mat crnoMaterijal abažura metalUključenih izvora svetlosti neBroj grla 3Vrsta grla E14Specifikacije osvetljenja E14 3x MAX 40WPrimenjena voltaža 230V, 50HzUdaljenost od zida 175.0Horizontalno (mm)530.0Vertikalno (mm)145.0Jedinstvena veličina kutije X (cm)18.0Jedinstvena veličina kutije Y (cm)11.0Jedinstvena veličina kutije Z (cm)54.5Neto težina (kg)0.58Bruto težina0.78Dimenzije ugradnje (mm)90.0Klasa zaštite I
1
7.290 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Israh LED plafonska lampa 71249

Moderna, velika plafonska lampa Israh se prvenstveno preporučuje u dnevnoj sobi ili spavaćoj sobi. Zahvaljujući svom značajnom svetlosnom toku, ovaj model okruglog dizajna je pogodan čak i za osvetljavanje prostranije prostorije, a zbog svog suzdržanog izgleda lako se može uklopiti u nameštaj mnogih modernih domova. Siva metalna lampa je dopunjena belim plastičnim abažurom, dok je Israhov dizajn uzbudljivijim talasastim oblicima lampe. Lampa ima ugrađen LED izvor svetlosti energetske klase G snage 40 W, svetlosnog toka od 1.850 lumena sa senkom i 4.000 lumena bez senke. Temperatura boje izvora svetlosti je 4.000K i ima izvanredan životni vek: obezbeđuje vam svoju prirodnu belu svetlost 50.000 sati. Ova vrsta svetla stvara čist, moderan efekat pa je idealna u najčešće korišćenim prostorijama vašeg doma. Plafonska lampa Israh ima prečnik 480 mm, udaljenost od plafona je 80 mm.
Na stanju
7.390 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Tacito zidna lampa 71089

Moderna, podesiva Tacito zidna lampa je praktičan izbor za dnevnu ili spavaću sobu. Crnu metalnu lampu dopunjuju cilindrična glava svetiljke koja se širi nadole i beli plastični abažur, a može se pričvrstiti na zid uz pomoć velikog ukrasnog postolja duguljastog oblika. Lampa za čitanje ima fleksibilnu ruku, tako da možete usmeriti Tacito svetlo prema vašim potrebama. Ovaj praktični model takođe ima USB port, pa vam pomaže da punite svoj mobilni na udoban način, čak i na dohvat ruke od vašeg kreveta. Telefon možete staviti na sef koji je pričvršćen za dekorativnu podlogu, tako da ne morate da brinete da li će vam skliznuti ili pasti sa visine. Ova zidna lampa se može koristiti sa jednom sijalicom snage do 25 V. Tip utičnice je GU10. U zavisnosti od vaših preferencija, možete odabrati izvor svetlosti koji zrači toplo ili prirodno belo svetlo. Dimenzije Tacita su sledeće: visina 290 mm, širina 230 mm, prečnik abažura 60 mm, rastojanje lampe od zida 190 mm. Ovaj model se isporučuje bez izvora svetlosti.
Na stanju
7.590 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Tacito zidna lampa 71090

Moderna, podesiva Tacito zidna lampa je praktičan izbor za dnevnu ili spavaću sobu. Bela metalna lampa je dopunjena cilindričnom glavom svetiljke koja se širi nadole i belim plastičnim abažurom, a može se pričvrstiti na zid uz pomoć velikog ukrasnog postolja duguljastog oblika. Lampa za čitanje ima fleksibilnu ruku, tako da možete usmeriti Tacito svetlo prema vašim potrebama. Ovaj praktični model takođe ima USB port, pa vam pomaže da punite svoj mobilni na udoban način, čak i na dohvat ruke od vašeg kreveta. Telefon možete staviti na sef koji je pričvršćen za dekorativnu podlogu, tako da ne morate da brinete da li će vam skliznuti ili pasti sa visine. Ova zidna lampa se može koristiti sa jednom sijalicom snage do 25 V. Tip utičnice je GU10. U zavisnosti od vaših preferencija, možete odabrati izvor svetlosti koji zrači toplom ili prirodnom belom svetlošću. Dimenzije Tacita su sledeće: visina 290 mm, širina 230 mm, prečnik abažura 60 mm, rastojanje lampe od zida 190 mm. Ovaj model se isporučuje bez izvora svetlosti.
Na stanju
7.590 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Celie plafonska lampa 71168

Sa svojim velikim svetlosnim tokom, moderna Celie plafonska lampa se prvenstveno preporučuje u dnevnoj sobi ili spavaćoj sobi. Bela metalna lampa je dopunjena belim plastičnim abažurom. Svojim suzdržanim izgledom i neutralnom bojom ova praktična lampa može se dobro uklopiti u nameštaj većine modernih domova. Zbog svog velikog svetlosnog toka, Celie je pogodan za efikasno osvetljenje čak i prostranije sobe. Ovaj model ima ugrađen LED izvor svetlosti energetske klase F snage 24 V, svetlosnog toka od 2.550 lumena sa senkom i 2.880 lumena bez senke. Temperatura boje izvora svetlosti je 4.000 K i ima zaista izvanredan životni vek: služi vam 50.000 sati! Sa svojim prirodnim belim svetlom, Celie vam pomaže da postignete moderan, čist efekat koji je idealan u najčešće korišćenim prostorijama vašeg doma. Dimenzije okrugle plafonske svetiljke su sledeće: prečnik 330 mm, rastojanje od plafona 70 mm, prečnik ugradnje 270 mm.
Na stanju
7.790 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Odiss stona lampa 74190

Moderna stolna lampa Odiss može se postaviti na bilo koji sto ili na noćni stočić u dnevnoj ili spavaćoj sobi. Metalni model crne boje upotpunjen je belim plastičnim abažurom, a svetlo stoji na okruglom ukrasnom postolju. Glava lampe ima oblik obrnutog trapeza i pričvršćena je za unutrašnjost izduženog okvira pričvršćenog za dekorativnu osnovu. Ugao glave lampe je podesiv, tako da se svetlost lampe može usmeravati po želji. Odiss ima ugrađeni LED izvor svetlosti energetske klase G sa snagom od 6 V, svetlosnim fluksom od 390 lumena sa senkom i 470 lumena bez senke, i izvanrednim životnim vekom od 36.000 sati. Izvor svetlosti ima temperaturu boje od 3000 K i zrači toplo belo svetlo koje vam pomaže da stvorite ugodnu, intimnu atmosferu i idealno je da vas uvede u raspoloženje za opuštanje. Stona lampa Odiss ima kablovski prekidač i njene dimenzije su sledeće: širina 215 mm, visina 490 mm, prečnik i abažura i dekorativnog postolja 150 mm, visina abažura 70 mm, dužina kabla 1.500 mm.
Na stanju
7.990 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Jacey stona lampa 74226

Moderna Jacei pametna stona lampa je odličan izbor za dnevni boravak, spavaću sobu ili radnu sobu. Sa svojim brojnim dodatnim funkcijama ovaj model će brzo osvojiti vaše srce. Crna potpuno plastična lampa dopunjena je belim abažurom i okruglom dekorativnom postoljem. Ugrađeni LED izvor svetlosti energetske klase G ima snagu od 6 V, svetlosni tok od 480 lumena sa senkom, 600 lumena bez senke i životni vek od 25.000 sati. I osvetljenost i temperatura boje Jacei-a mogu se podesiti pomoću prekidača na dodir: osvetljenost se može podesiti na 10, 30, 50, 70 ili 100%, temperatura boje može biti 3.000, 4.000 ili 5.000 K, tj. možete odabrati toplu ili prirodnu belu svetlosti. Pametna lampa je sposobna za RGB osvetljenje, pored toga ima memorijsku funkciju kojom se može upravljati pomoću prekidača na dodir. Jacei se može puniti preko USB kabla iu slučaju određenih modela nudi mogućnost bežičnog punjenja. Visina stonog svetla je 490 mm, širina 280 mm, prečnik ukrasne osnove 160 mm, dužina kabla 1.800 mm.
Na stanju
7.990 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Eloisa zidna lampa 71092

Elegantna zidna lampa Eloisa u klasičnom stilu prvenstveno se preporučuje u dnevnoj sobi ili spavaćoj sobi. Metalni element crne boje upotpunjen je providnim staklenim privescima koji pokrivaju izvor svetlosti kao zavesa u polukrugu i daju ovom modelu izgled lustera. Eloisa se može pričvrstiti na zid uz pomoć crne ukrasne osnove; lampa u celini ima oblik polukruga. Ova zidna lampa se može koristiti sa jednom sijalicom snage do 25 V. Tip grla je E27. U zavisnosti od vaših preferencija i prostorije u koju želite da instalirate ovaj zvezdani model, možete odabrati sijalicu koja zrači toplo ili prirodno belo svetlo. Ako ga instalirate u spavaćoj sobi, preporučuje se da ga koristite sa sijalicom koja emituje toplu belu svetlost jer doprinosi prijatnoj, intimnoj atmosferi, opušta oči i pomaže vam da se opustite pre spavanja. Dimenzije Eloisa zidne svetiljke su sledeće: širina 400 mm, visina 145 mm, rastojanje od zida 210 mm. Ovaj model se isporučuje bez izvora svetlosti.
Na stanju
8.290 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Rogelio plafonska lampa sa 4 sijalice 73026

Moderna Rogelio plafonska lampa sa 4 sijalice može biti praktičan izbor u dnevnoj sobi, spavaćoj ili radnoj sobi. Mat crni metalni element upotpunjen je cilindričnim aluminijumskim abažurima iste boje, a lampa se može pričvrstiti na plafon uz pomoć kvadratnog dekorativnog postolja. Fleksibilne glave lampe koje su pričvršćene za četiri ugla dekorativnog postolja omogućavaju efikasno osvetljenje prostorije. Rogelio se može koristiti sa četiri sijalice, svaka snage do 5 V. Tip grla je GU10. Ukoliko želite da lampu postavite u dnevnu ili radnu sobu, preporučljivo je da je koristite sa sijalicama koje emituju prirodnu belu svetlost jer vam to pomaže da postignete moderan, čist efekat i doprinosi efikasnom radu. Dimenzije plafonske svetiljke Rogelio sa 4 sijalice su sledeće: prečnik svakog abažura 50 mm, rastojanje lampe od plafona 135 mm, prečnik ugradnje 200 mm. Ovaj model se isporučuje bez izvora svetlosti.
Na stanju
8.390 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Metta

MettaPlafonska lampa Metta sa 4 sijalice u industrijskom stilu prvenstveno se preporučuje u dnevnoj sobi ili spavaćoj sobi. Model boje hrasta koji je izrađen od metala i drveta upotpunjen je cilindričnim, crnim rešetkastim abažurima koji su otvoreni na dnu, a može se pričvrstiti za plafon uz pomoć dugačke, duguljaste dekorativne osnove. Zahvaljujući fleksibilnim glavama sijalica postavljenim jedna pored druge, svetlost lampe se može usmeravati po želji, tako da je ovaj model veoma pogodan za osvetljavanje čak i prostranije prostorije. Metta se može koristiti sa četiri sijalice, svaka snage do 40W. Tip grla je E14. U spavaćoj sobi se preporučuje da koristite ovo plafonsko svetlo sa sijalicama koje emituju toplo belo svetlo jer vam pomaže da stvorite ugodnu, intimnu atmosferu. Reflektor Metta sa 4 sijalice ima sledeće dimenzije: širina 560 mm, prečnik svakog abažura je 60 mm, rastojanje lampe od plafona je 150 mm. Ovaj model se isporučuje bez izvora svetlosti.
Na stanju
8.690 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Raffa 71251

Moderna, velika Raffa plafonska lampa se prvenstveno preporučuje za dnevnu ili spavaću sobu. Svojim neutralnim bojama ovaj petougaoni model može se dobro uklopiti u opremanje mnogih modernih domova. Metalna lampa sive boje je dopunjena belim plastičnim abažurom, dok je Raffin dizajn čini uzbudljivijim više savijenim, kvadratnim oblikom lampe. Lampa ima ugrađen LED izvor svetlosti energetske klase G snage 30W, svetlosnog toka od 1.000 lumena sa senkom i 1.800 lumena bez senke. Temperatura boje izvora svetlosti je 3.000 K i ima zaista izvanredan životni vek: pruža vam toplo belo svetlo 50.000 sati. Ova vrsta svetla doprinosi prijatnoj, intimnoj atmosferi u prostoriji, istovremeno je opuštajuća za vaše oči i idealna za odmor i opuštanje. Prečnik plafonske lampe Raffa je 400 mm, rastojanje od plafona je 80 mm.
Na stanju
8.790 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Gonzalo plafonska lampa 71098

Pametna plafonska lampa Gonzalo u tehničkom stilu nudi moderno rešenje koje štedi prostor za osvetljavanje vaše dnevne sobe, spavaće sobe ili radne sobe. Ovaj crni, okrugli model od potpuno plastike upotpunjen je belim abažurom. Zbog svog čistog izgleda, Gonzalo se lako može uklopiti u nameštaj skoro svakog modernog doma. Zbog svoje veličine i velikog svetlosnog toka pogodan je čak i za osvetljavanje prostranije prostorije. Ova plafonska lampa ima ugrađen LED izvor svetlosti energetske klase G snage 36 V, svetlosnog toka od 2.750 lumena sa senkom i 4.000 lumena bez senke, i životnog veka od 25.000 sati. Temperatura boje se može podesiti pomoću DIP prekidača: možete izabrati 3.000, 4.000 ili 6.000 K, tj. lampa može da zrači toplo, prirodno ili hladno belo svetlo. Prečnik plafonske svetiljke Gonzalo je 500 mm, udaljenost od plafona je samo 25 mm.
Na stanju
9.390 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Ezio

Velika, okrugla Ezio plafonska lampa za površinsku montažu preporučuje se onima koji vole pametne modele koji kombinuju čist dizajn sa dodatnim karakteristikama. Mat crna potpuno plastična lampa koja je dopunjena mat belim abažurom može biti odličan izbor u vašoj dnevnoj ili spavaćoj sobi. Ezio ima ugrađeni LED izvor svetlosti energetske klase F sa snagom od 36W, svetlosnim fluksom od 3.600 lumena sa senkom i 4.800 lumena bez senke, i životnim vekom od 15.000 sati. Temperatura boje plafonskog svetla je 3.000 K, odnosno zrači toplo belo svetlo. Ovo ga čini posebno pogodnim za upotrebu u spavaćoj sobi gde vam pomaže da stvorite ugodnu, intimnu atmosferu. Pored toga, Ezio se može zatamniti u 3 koraka pomoću zidnog prekidača, odnosno može se podesiti njegova osvetljenost. Takođe ima memorijsku funkciju koja se može kontrolisati pomoću prekidača. Ova plafonska lampa ima prečnik od 540 mm, udaljenost od plafona je samo 25 mm.
Na stanju
9.490 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Maximilian plafonska lampa 73044

Plafonska lampa Makimilian sa 4 sijalice u industrijskom stilu je praktičan izbor za dnevnu, spavaću ili radnu sobu. Mat crni potpuno metalni model upotpunjen je cilindričnim abažurima, a može se pričvrstiti za plafon uz pomoć izdužene pravougaone dekorativne osnove. Fleksibilne glave lampe su postavljene sa obe strane dugačke horizontalne šipke pričvršćene za dekorativnu osnovu, a njihova svetlost se može usmeravati po želji. Lampa se može koristiti sa četiri sijalice, svaka snage do 25 V. Tip grla je GU10. Ako Makimilian instalirate u spavaćoj sobi, preporučljivo je da izaberete sijalice koje emituju toplu belu svetlost, dok je za rad pogodnija prirodna ili hladna bela svetlost jer vam pomaže da održite koncentraciju. Širina plafonske lampe sa 4 sijalice je 570 mm, rastojanje od plafona 215 mm, prečnik svakog abažura 55 mm, prečnik ugradnje lampe 230 mm. Makimilian lampa se isporučuje bez izvora svetlosti.
Na stanju
9.590 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Visilica Elia

Rabalux Visilica EliaSa svojim jednostavnim, čistim dizajnom i sjajnom metalnom površinom, Elia privezak može biti odličan izbor u skoro svakoj modernoj kuhinji. Zahvaljujući svojim dimenzijama, Elia hromirane boje efikasno osvetljava kuhinjski pult ili komoda, pružajući efikasnu pomoć pri pripremanju, kuvanju i serviranju jela. Duga kvadratna šipka aluminijumske lampe je povezana sa dekorativnom postoljem preko dva spojna kabla koja su lučno zakrivljena ispod. Viseća lampa se može pričvrstiti na plafon uz pomoć duguljaste dekorativne osnove. Elia je dopunjena belim akrilnim abažurom. Lampa ima ugrađeni LED izvor svetlosti energetske klase G snage 25W, svetlosnog fluksa od 1.150 lumena sa senkom i 2.000 lumena bez senke, i izvanrednim životnim vekom od 36.000 sati! Sa temperaturom boje od 3000 K, sijalica emituje toplu belu svetlost i stvara prijatnu atmosferu u kuhinji. Dimenzije kuhinjskog privezka su sledeće: širina 1.200 mm, rastojanje od plafona 1.300 mm, dubina ugradnje 250 mm.
Na stanju
9.990 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Sidona plafonska lampa 71071

Sa svojim značajnim svetlosnim tokom i hladnim, kvadratnim oblicima, moderna Sidona plafonska lampa je odličan izbor čak i za prostraniji dnevni boravak ili spavaću sobu. Crna metalna lampa se sastoji od dva kvadratna elementa različitih dimenzija, a učvršćenje je dopunjeno belim plastičnim abažurom. Sidona ima ugrađeni LED izvor svetlosti energetske klase G snage 48 V, svetlosnog toka od 2.300 lumena sa senkom i 5.500 lumena bez senke. Temperatura boje izvora svetlosti je 3.000 K i ima izvanredan životni vek: pruža svoju toplu belu svetlost 30.000 sati. Ova vrsta svetla se posebno preporučuje u spavaćoj sobi jer opušta oči i idealna je za odmor i opuštanje. Na kraju, ali ne i najmanje važno, stvara prijatnu, intimnu atmosferu. Dimenzije ove plafonske lampe su 485k485 mm, a rastojanje od plafona je samo 55 mm.
Na stanju
9.990 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Hafsa

Moderna, velika Hafsa plafonska lampa se prvenstveno preporučuje za dnevnu ili spavaću sobu. Okrugli crno-zlatni metalni model se sastoji od širokog tanjira i belog plastičnog abažura. Sa svojim toplim nijansama ova elegantna lampa može se dobro uklopiti u enterijer, preferirajući površine i dodatke od drveta i drugih prirodnih materijala. Lampa ima ugrađen LED izvor svetlosti energetske klase G snage 24 V, svetlosnog toka od 1.250 lumena sa senkom i 1.500 lumena bez senke. Temperatura boje izvora svetlosti je 3.000 K i ima zaista izvanredan životni vek: služi vam 36.000 sati! Hafsa zrači toplom belom svetlošću koja vam pomaže da stvorite ugodnu, intimnu atmosferu u prostoriji koja je idealna za odmor i da vas uvede u raspoloženje za spavanje. Prečnik ovog plafonskog svetla je 400 mm, rastojanje od plafona je 75 mm.
Na stanju
9.990 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Senobia visilice 73038

Senobia privezak sa 4 sijalice može biti moderan izbor u vašoj modernoj dnevnoj sobi, trpezariji ili spavaćoj sobi. Širina i visina ovog modela je podesiva i izrađen je od aluminijuma u ​​crnoj boji. Cilindrične glave sijalica upotpunjene su belim akrilnim abažurima, a lampa se može pričvrstiti na plafon uz pomoć malog cilindričnog ukrasnog postolja. Senobia se može koristiti sa četiri sijalice, svaka snage do 35 V. Tip grla je GU10. Za ovo viseće svetlo možete da izaberete sijalice koje emituju toplu ili prirodnu belu svetlost – ako je postavite u spavaću sobu, preporučuje se da je koristite sa izvorima svetlosti koji zrače toplo belo svetlo jer vam ova vrsta svetlosti pomaže da stvorite ugodnu, intimnu atmosferu. Dimenzije svetiljke su sledeće: širina je podesiva između 300-3.200 mm dok se njena udaljenost od plafona može podesiti između 800-1.500 mm, prečnik svakog abažura 55 mm, njihova dužina 120 mm, prečnik ugradnje priveska 55 mm . Senobia privezak sa 4 sijalice se isporučuje bez izvora svetlosti.
Na stanju
10.590 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Senobia Visilice 73037

Moderan Senobia privezak sa 3 sijalice može biti moderan izbor u vašoj modernoj dnevnoj sobi, trpezariji ili spavaćoj sobi. Dugačke cilindrične aluminijske glave sijalica crne boje upotpunjene su belim akrilnim abažurima, a lampa se može pričvrstiti na plafon uz pomoć dugačke, zaobljene dekorativne osnove. Glave lampe vise jedna pored druge u nizu na istoj visini. Senobia se može koristiti sa tri sijalice, svaka snage do 35 V. Tip grla je GU10. Za ovo viseće svetlo možete da izaberete sijalice koje emituju toplu ili prirodnu belu svetlost – ako je postavite u spavaću sobu, preporučuje se da je koristite sa izvorima svetlosti koji zrače toplo belo svetlo jer vam ova vrsta svetlosti pomaže da stvorite ugodnu, intimnu atmosferu. Dimenzije lampe su sledeće: širina 350 mm, dužina glave lampe 360 mm, prečnik svakog abažura 55 mm, rastojanje priveska od plafona 1.500 mm. Senobia privezak sa 3 sijalice se isporučuje bez izvora svetlosti.
Na stanju
10.990 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Prudence 2672

Plafonjera PRUDENCEE sa 4 sijalice biće odličan izbor u vašoj modernoj dnevnoj ili spavaćoj sobi. Ovu lampu karakteriše kreativan dizajn i sastoji se od crnog metalnog čvora i cilindričnih abažura od providnog stakla. PRUDENCE se može pričvrstiti na plafon uz pomoć crne kvadratne ukrasne osnove. Pošto vam abažur omogućava da u potpunosti vidite izvore svetlosti, dobra je ideja koristiti ovaj model sa sijalicama koje imaju izvanredan oblik i stoga su spektakularnije. Ova plafonjera može da se koristi sa četiri sijalice, svaka sa snagom do 40W. Tip grla je E27. U zavisnosti od vaših zelja, možete odabrati izvore svetlosti koji zrače toplo ili prirodno belo svetlo. Dimenzije ove lampe su sledeće: širina 820 mm, visina 215 mm, rastojanje od plafona 145 mm. Ovaj model se isporučuje bez izvora svetlosti.
Na stanju
11.490 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Veller plafonska lampa 71047

Sa svojim velikim svetlosnim tokom, moderna Veler pametna plafonska lampa se prvenstveno preporučuje u dnevnoj sobi ili spavaćoj sobi. Dobar je izbor za one koji traže svestranu lampu koja nudi dodatne karakteristike i istovremeno ima diskretan izgled. Zbog svoje veličine i svetlosnog toka, Veler je u stanju da osvetli čak i prostraniju prostoriju. Ovaj beli model je napravljen od metala i upotpunjen je belim akrilnim abažurom, tako da se Veler potpuno uklapa u tipično svetlu boju plafona. Lampa ima ugrađeni LED izvor svetlosti energetske klase G snage 36 V, svetlosnog toka od 2.500 lumena sa senkom i 3.000 lumena bez senke, i izvanrednog veka trajanja od 36.000 sati. Temperatura boje ovog pametnog modela može se podesiti pomoću DIP prekidača: možete podesiti 3.000, 4.000 ili 6.000 K, odnosno toplo, prirodno ili hladno belo svetlo. Dimenzije Veler plafonske svetiljke su sledeće: prečnik 430 mm, rastojanje od plafona 80 mm, prečnik ugradnje 335 mm.
Na stanju
11.990 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Damek2 plafonska lampa 71079

Plafonska lampa Damek 2 u tehničkom stilu nudi praktično rešenje prirodnog izgleda za osvetljavanje vaše dnevne sobe, spavaće sobe ili radne sobe. Ovaj beli model duguljastog oblika izrađen je od metala, a upotpunjen je plastičnim abažurom. Zahvaljujući jednostavnom dizajnu i svetloj boji, Damek 2 se gotovo neprimetno uklapa u belinu plafona, a zbog svog velikog svetlosnog toka savršeno je pogodan da efikasno osvetli čak i prostraniju prostoriju. Plafonska lampa ima ugrađen LED izvor svetlosti energetske klase G snage 80 V, svetlosnog toka od 6.150 lumena sa senkom i 8.000 lumena bez senke. Temperatura boje izvora svetlosti je 4.000 K i ima neverovatan životni vek od 50.000 sati! Sa svojim prirodnim belim svetlom, Damek 2 vam pomaže da postignete moderan, čist efekat koji nije idealan samo za najčešće korišćene prostorije u vašem domu, već i za rad. Dimenzije ove plafonske lampe su 1.200k600 mm, a rastojanje od plafona je samo 40 mm.
Na stanju
11.990 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Ravalux Veness 72255

Privezak Veness sa 3 sijalice klasičnog stila je elegantan izbor za dnevnu sobu, trpezariju ili spavaću sobu. Mat crna metalna lampa upotpunjena je cilindričnim zatamnjenim staklenim abažurima, a može se pričvrstiti na plafon uz pomoć velikog, okruglog ukrasnog postolja. Izgled Venessa je poseban zbog tri glave lampe koje vise na različitim visinama i abažura koji ih pokrivaju i koji su sastavljeni od trouglastih elemenata. Lampa se može koristiti sa tri izvora svetlosti, svaki snage do 40 V. Tip grla je E27. U zavisnosti od vaših preferencija možete odabrati izvore svetlosti koji zrače toplo ili prirodno belo svetlo, međutim, ako želite da koristite lampu u spavaćoj sobi, apsolutno je preporučljivo da je koristite sa sijalicama koje emituju toplo belo svetlo. Ova vrsta svetla opušta vaše oči i doprinosi stvaranju prijatne, intimne atmosfere. Dimenzije Veness priveska su sledeće: prečnik svakog abažura 105 mm, rastojanje lampe od plafona 1.200 mm, prečnik ugradnje 250 mm. Ovaj model se isporučuje bez izvora svetlosti.
Na stanju
11.990 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Isak stona led lampa 74198

Sa svojom neverovatnom svestranošću moderno Isak pametno stono svetlo je odličan izbor za dnevnu, spavaću ili radnu sobu. Crna plastična lampa dopunjena je belim abažurom i okruglom ukrasnom bazom. Ugrađeni LED izvor svetlosti energetske klase G ima snagu od 9 V, svetlosni tok od 570 lumena sa senkom i 1.000 lumena bez senke, životni vek od 20.000 sati. Ugao snopa je 100°. Isakova osvetljenost i temperatura boje mogu se podesiti pomoću prekidača na dodir. Ovo poslednje se može podesiti na 3.000, 4.000 ili 6.500 K, odnosno možete izabrati toplo, prirodno ili hladno belo svetlo. Pametna lampa takođe ima funkciju memorije i tajmera kojom se može upravljati pomoću prekidača na dodir, pored toga ima funkciju pozadinskog osvetljenja. Isakov USB port vam omogućava da punite svoj mobilni telefon, ali u slučaju određenih modela to možete učiniti i bežičnim putem. Lampa takođe ima CR2032 bateriju. Visina stonog svetla je 380 mm, širina 340 mm, prečnik ukrasne osnove 165 mm, dužina kabla 1.500 mm.
Na stanju
12.590 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Fran visilica sa 3 sijalice 72242

Vintage Fran privezak sa 3 sijalice prvenstveno se preporučuje u dnevnoj sobi, trpezariji ili spavaćoj sobi. Mat crna lampa koja je u potpunosti izrađena od metala dopunjena je rešetkastim abažurima koji podsećaju na oblik dijamanta. Svetlo se može pričvrstiti na plafon uz pomoć dugačke pravougaone dekorativne osnove. Glave lampe vise jedna pored druge u nizu na istoj visini. Pošto vam abažuri omogućavaju da u potpunosti vidite izvore svetlosti, za ovaj model je dobra ideja da izaberete estetske sijalice nekonvencionalnog oblika. Fran se može koristiti sa tri izvora svetlosti, svaki snage do 40 V. Tip utičnice je E27. U zavisnosti od vaših preferencija i prostorije u koju želite da ugradite lampu, možete odabrati izvore svetlosti koji emituju toplu ili prirodnu belu svetlost – prvi se preporučuje u spavaćoj sobi, dok drugi najbolje pristaje u dnevnoj sobi. Dimenzije priveska Fran od 3 sijalice su sledeće: širina 700 mm, rastojanje od plafona 1.200 mm, prečnik svakog abažura 200 mm. Ovaj model se isporučuje bez izvora svetlosti.
Na stanju
12.690 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Senobia plafonska lampa 73039

Moderna Senobia plafonska lampa sa 3 sijalice može biti karakterističan deo nameštaja vaše dnevne sobe, spavaće sobe ili radne sobe. Ovo svetlo je izrađeno od aluminijuma u ​​crnoj boji i može se pričvrstiti na plafon uz pomoć male, okrugle ukrasne osnove. Cilindrične glave sijalica malog prečnika postavljene su na krajevima krakova pričvršćenih za dekorativnu osnovu i upotpunjene su belim akrilnim abažurima. Svaka od ruku koja drži glave lampe okrenuta je u drugom pravcu i ugao glava lampe može se podesiti između 90–180°, tako da možete usmeriti njihovu svetlost po želji. Senobia se može koristiti sa tri sijalice, svaka snage do 35 V. Tip grla je GU10. Za ovu lampu možete odabrati izvore svetlosti koji emituju toplo ili prirodno belo svetlo. Dimenzije Senobia su sledeće: širina 1.000 mm, prečnik svakog abažura 55 mm, dužina 150 mm, rastojanje lampe od zida 485 mm, prečnik ugradnje 120 mm. Plafonska lampa Senobia sa 3 sijalice se isporučuje bez izvora svetlosti.
Na stanju
12.790 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Cesario 3659

CESARIO plafonjera se prvenstveno preporučuje u modernim dnevnim i spavaćim sobama. Materijal hromirane lampe sa profilom od brušenog aluminijuma je metal, dok su beli abažuri napravljeni od plastike. Ovo svetlo se može pričvrstiti na plafon uz pomoć pravougaone dekorativne osnove. CESARIO je jedinstven po jednostavnom, ali kreativnom dizajnu – ova asimetrična lampa se sastoji od tri kvadratna elementa koji vire desno i levo iz hromirane dekorativne osnove. Lampa sadrži ugrađeni LED izvor svetlosti snage 44W, svetlosnog toka od 3.100 lumena, životnog veka od 20.000 sati i temperature boje od 4.000 K. Lampa emituje prirodno belo svetlo i ima sledeće dimenzije : širina 930 mm, visina 260 mm, rastojanje od plafona 95 mm.
Na stanju
12.990 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Eloisa luster 71093

Elegantna plafonska lampa Eloisa u klasičnom stilu može biti istaknuti deo nameštaja vaše dnevne sobe ili spavaće sobe. Pre svega se preporučuje onima koji vole zvezdane, spektakularne modele. Metalni uređaj u crnoj boji upotpunjen je providnim staklenim privescima koji pokrivaju izvor svetlosti okolo poput zavese i daju ovom modelu izgled lustera. Eloisa se može pričvrstiti na plafon uz pomoć okrugle crne ukrasne osnove. Ova lampa se može koristiti sa tri sijalice, svaka snage do 25 V. Tip grla je E27. Ako ovaj zvezdasti model instalirate u spavaćoj sobi, preporučljivo je da ga koristite sa sijalicama koje emituju toplu belu svetlost jer ova vrsta svetla doprinosi prijatnoj, intimnoj atmosferi, opušta oči i pomaže vam da se opustite pre spavanja. Dimenzije plafonske svetiljke Eloisa su sledeće: prečnik 400 mm, rastojanje od plafona 185 mm, prečnik ugradnje 200 mm. Ovaj model se isporučuje bez izvora svetlosti.
Na stanju
12.990 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Matilde 71270

Sa svojim jedinstvenim izgledom, moderna Matilde plafonska lampa može biti odlučujući deo nameštaja vaše dnevne sobe, spavaće sobe ili radne sobe. Ovaj spektakularni model sastoji se od kvadratnih elemenata u obliku šipke koji se ukrštaju koji se mogu rotirati jedan po jedan, tako da možete menjati oblik lampe po želji. Crnu metalnu lampu upotpunjuje beli silikonski abažur i može se pričvrstiti na plafon uz pomoć malog, okruglog ukrasnog postolja. Matilde ima ugrađeni LED izvor svetlosti energetske klase G sa snagom od 30 V, svetlosnim fluksom od 1.200 lumena sa senkom i 2.040 lumena bez senke, i životnim vekom od 20.000 sati. Temperatura boje izvora svetlosti je 4.000 K i zrači prirodno belo svetlo stvarajući čist, moderan efekat koji je idealan kako u najčešće korišćenim prostorijama vašeg doma tako i za rad. Dimenzije Matilde plafonske svetiljke su sledeće: prečnik 490 mm, rastojanje od plafona 320 mm, prečnik ugradnje 140 mm.
Na stanju
13.990 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Madi plafonska lampa 71063

Sa svojim značajnim svetlosnim tokom i estetskim izgledom, moderna plafonska lampa Madi sa 6 sijalica je odličan izbor za prostraniji dnevni boravak, spavaću sobu ili radnu sobu. Mat crni metalni pribor upotpunjen je belim plastičnim abažurima, a lampa se može pričvrstiti na plafon uz pomoć malog, okruglog ukrasnog postolja. Šest fleksibilnih glava lampi postavljeno je na krajeve horizontalnih potpornih šipki koje se ukrštaju koje su pričvršćene za dekorativnu osnovu. Plafonska lampa u celini ima oblik cveta. Madi ima ugrađeni LED izvor svetlosti energetske klase F sa snagom od 24 V, svetlosnim fluksom od 2.350 lumena sa senkom i 3.000 lumena bez senke, i životnim vekom od 30.000 sati. Izvori svetlosti imaju temperaturu boje od 3000 K i zrače toplo belo svetlo koje vam pomaže da stvorite prijatnu, intimnu atmosferu koja opušta vaše oči. Dimenzije plafonske lampe Madi su sledeće: prečnik 570 mm, rastojanje od plafona 140 mm, prečnik svakog abažura 120 mm, prečnik ugradnje svetiljke 100 mm.
Na stanju
14.490 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Samilo visilica sa 3 sijalice 72219

Moderan privezak Samilo sa 3 sijalice može biti poseban deo nameštaja vaše dnevne sobe, trpezarije ili spavaće sobe. Metalna lampa u crnoj boji je Rabaluk-ov model koji je sam dizajnirao, koji je zaista svojstven kockastim glavama lampi i jedinstvenim abažurima od alu pene. Glave sijalica vise jedna do druge u nizu na istoj visini, a lampa se može pričvrstiti za plafon uz pomoć dugačkog pravougaonog ukrasnog postolja. Samilo može da radi sa tri izvora svetlosti, svaki snage do 40 V. Tip utičnice je E27. Ako želite da koristite viseću lampu u spavaćoj sobi, preporučljivo je da izaberete sijalice koje emituju toplu belu svetlost jer vam pomažu da stvorite ugodnu, intimnu atmosferu i opustite se pre spavanja. Dimenzije priveska Samilo sa 3 sijalice su sledeće: širina 650 mm, dimenzije glave sijalica 145k145 mm, rastojanje od plafona 1.200 mm. Ovaj model se isporučuje bez izvora svetlosti.
Na stanju
15.690 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Veness visilica 72256

Privezak Veness sa 4 sijalice klasičnog stila može biti elegantan izbor u dnevnoj sobi, trpezariji ili spavaćoj sobi. Mat crna metalna lampa upotpunjena je cilindričnim zatamnjenim staklenim abažurima, a može se pričvrstiti na plafon uz pomoć dugačkog pravougaonog ukrasnog postolja. Četiri glave lampe vise jedna pored druge u nizu na istoj visini. Izgled priveska je poseban zbog abažura koji su sastavljeni od trouglastih elemenata. Veness se može koristiti sa četiri izvora svetlosti, svaki snage do 40 V. Tip utičnice je E27. Ukoliko želite da lampu ugradite u spavaću sobu, preporučljivo je da izaberete sijalice koje emituju toplu belu svetlost jer ova vrsta svetlosti opušta vaše oči i doprinosi stvaranju prijatne, intimne atmosfere. Dimenzije privezka Veness sa 4 sijalice su sledeće: širina 700 mm, prečnik svakog abažura 105 mm, visina 200 mm, rastojanje lampe od plafona 1.200 mm. Ovaj model se isporučuje bez izvora svetlosti.
Na stanju
15.690 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Inesa luster 72262

Moderan Inesa privezak sa 2 sijalice je elegantan izbor za dnevnu sobu, trpezariju ili spavaću sobu. Mat crna metalna lampa upotpunjena je zatamnjenim staklenim abažurom, a može se pričvrstiti na plafon uz pomoć duguljaste dekorativne osnove. Tanki cilindrični elementi koji čine izduženi abažur podsećaju na male cevi za organe i okružuju izvore svetlosti poput zavese. Inesa se može koristiti sa dve sijalice, svaka snage do 40 V. Tip grla je E27. Pošto se izvori svetlosti mogu u potpunosti videti kroz abažur, dobro je koristiti ovaj model sa estetskim sijalicama nekonvencionalnog oblika. Ako ga instalirate u spavaćoj sobi, preporučuje se da ga koristite sa sijalicama koje emituju toplo belo svetlo. Ova vrsta svetla opušta vaše oči i pomaže vam da stvorite ugodnu, intimnu atmosferu. Širina visećeg svetla Inesa sa 2 sijalice je 600 mm, visina 260 mm, prečnik 400 mm, rastojanje od plafona se može podesiti između 1.000–1.500 mm, prečnik ugradnje je 250 mm. Ovaj model se isporučuje bez izvora svetlosti.
Na stanju
15.990 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Serena Visilica 72253

Sa svojim jedinstvenim izgledom i sjajnim svetlosnim tokom, moderan privezak Serena može biti uzbudljiv komad nameštaja vaše dnevne sobe, trpezarije ili spavaće sobe. Prozračni metalni model crne boje poseban je zbog glave lampe mekog oblika sa belim akrilnim abažurom. Serena se može pričvrstiti na plafon uz pomoć okrugle, crne ukrasne podloge iz koje polaze tri tanka, crna kabla. Podesivi privezak ima ugrađen LED izvor svetlosti energetske klase F snage 34 V, svetlosnog toka od 3.350 lumena sa senkom i 3.900 lumena bez senke, i životnog veka od 20.000 sati. Temperatura boje izvora svetlosti je 4.000 K i zrači prirodno belo svetlo koje je idealno u najčešće korišćenim prostorijama vašeg doma jer stvara moderan, čist efekat. Zbog svoje veličine i svetlosnog toka ovaj privezak je u stanju da efikasno osvetli čak i prostraniju prostoriju. Dimenzije visećeg svetla Serena su sledeće: prečnik 640 mm, rastojanje od plafona može se podesiti između 400–1.500 mm, prečnik ugradnje 170 mm.
Na stanju
15.990 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Visilica Contessa

Rabalux Visilica ContessaNeverovatna viseća lampa Contessa biće vaš neizostavni partner u kuhinji tokom pripreme, kuvanja i serviranja obroka. Ova široka lampa ima veliki svetlosni tok, tako da efikasno osvetljava prostoriju. Zbog svog dizajna odlično se uklapa u većinu modernih kuhinja. Ovaj metalni model hromirane boje upotpunjen je belim plastičnim abažurom, a može se pričvrstiti na plafon uz pomoć hromirane duguljaste dekorativne osnove. Sam uređaj se sastoji od dva izdužena, zaobljena međusobno povezana elementa. Contessa ima ugrađeni LED izvor svetlosti energetske klase G sa snagom od 48W, svetlosnim fluksom od 2.900 lumena sa senkom i 5.300 lumena bez senke, i životnim vekom od 15.000 sati. Sa temperaturom boje od 4000 K, sijalica emituje prirodnu belu svetlost koja stvara čist, moderan efekat. Dimenzije kuhinjskog privezka su sledeće: širina 1.000 mm, rastojanje od plafona se može podesiti između 500–1.200 mm, dubina ugradnje je 380 mm.
Na stanju
16.490 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Mirossi plafonska lampa 71094

Sa svojim jedinstvenim izgledom, moderna Mirossi plafonska lampa može biti uzbudljiv komad nameštaja vaše dnevne sobe ili spavaće sobe. Metalni model crne boje upotpunjen je belim silikonskim abažurom. Lampa se može pričvrstiti na plafon uz pomoć malog, okruglog ukrasnog postolja. Crna potporna šipka koja viri iz dekorativne osnove drži prozračnu glavu lampe sa talasastim dizajnom. Veliki Mirossi ima ugrađeni LED izvor svetlosti energetske klase G sa snagom od 38 V, svetlosnim fluksom od 2.240 lumena sa senkom i 4.250 lumena bez senke, i životnim vekom od 20.000 sati. Temperatura boje izvora svetlosti je 4.000 K i zrači prirodno belo svetlo stvarajući čist, moderan efekat koji je idealan u najčešće korišćenim prostorijama vašeg doma. Zbog svoje veličine i svetlosnog toka ova plafonska lampa je sposobna da osvetli čak i prostraniju prostoriju. Dimenzije Mirosija su 630k550, rastojanje od plafona je 270 mm, prečnik ugradnje je 150 mm.
Na stanju
16.790 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Madi visilica sa 5 sijalica 72240

Sa svojim značajnim svetlosnim tokom i estetskim izgledom, moderan Madi privezak sa 5 sijalica je odličan izbor za prostraniji dnevni boravak ili trpezariju. Mat crni metalni element upotpunjen je belim plastičnim abažurima, a lampa se može pričvrstiti na plafon uz pomoć izdužene, zaobljene dekorativne osnove. Pet okruglih, pločastih glava lampi postavljene su jedna pored druge u nizu na horizontalnoj traci pričvršćenoj za kabl. Kako su glave lampi fleksibilne, njihova svetlost se može usmeravati u prostoriju po želji. Madi ima ugrađene LED izvore svetlosti energetske klase F snage 20 V, svetlosnog toka od 1.850 lumena sa senkom i 2.500 lumena bez senke, i životnog veka od 30.000 sati. Temperatura boje izvora svetlosti je 3.000 K i zrače toplo belo svetlo koje vam pomaže da stvorite ugodnu, intimnu atmosferu i opuštajuće za vaše oči. Dimenzije Madi priveska sa 5 sijalica su sledeće: širina 920 mm, rastojanje od plafona može se podesiti između 800–1.500 mm, prečnik svakog abažura 120 mm.
Na stanju
17.390 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Grete visilica sa 2 okrugle led sijalice

Moderan, podesiv Grete privezak sa 2 sijalice može biti spektakularan i elegantan komad nameštaja vaše dnevne sobe, trpezarije ili spavaće sobe. Metalni model crne boje upotpunjen je belim akrilnim abažurima i može se pričvrstiti na plafon uz pomoć male, okrugle dekorativne osnove. Lampa se sastoji od dva horizontalna prstenasta elementa različitih prečnika, od kojih manji visi ispod onog većeg prečnika. Elementi lampe su pričvršćeni za dekorativno postolje preko tankih kablova. Grete ima ugrađeni LED izvor svetlosti energetske klase G sa snagom od 60 V, svetlosnim fluksom od 3.450 lumena sa senkom i 7.150 lumena bez senke, i životnim vekom od 20.000 sati. Temperatura boje izvora svetlosti je 3000 K i zrači toplo belo svetlo stvarajući prijatnu, intimnu atmosferu. Zbog svog velikog svetlosnog toka, Grete je u stanju da efikasno osvetli čak i prostraniju prostoriju. Dimenzije visećeg svetla su sledeće: prečnik 600 mm, rastojanje od plafona se može podesiti između 400–1.500 mm, prečnik ugradnje 170 mm.
Na stanju
18.490 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Florian visilica sa 4 sijalice 72271

Vintage Florian privezak sa 4 sijalice prvenstveno se preporučuje u dnevnoj sobi ili spavaćoj sobi. Mat crni metalni model upotpunjen je cilindričnim abažurima koji su otvoreni na dnu i blago suženi prema dole. Lampa se može pričvrstiti na plafon uz pomoć dugačkog pravougaonog ukrasnog postolja. Glave lampe vise jedna pored druge u nizu na istoj visini. Pošto zatamnjene staklene abažure omogućavaju da vidite izvore svetlosti, za ovaj model je dobro izabrati estetske sijalice nekonvencionalnog oblika. Florian se može koristiti sa četiri izvora svetlosti, svaki sa snagom do 40 V. Tip utičnice je E27. U zavisnosti od vaših preferencija i prostorije u koju želite da instalirate lampu, možete odabrati izvore svetlosti koji zrače toplo ili prirodno belo svetlo. Dimenzije Florianovog privezka sa 4 sijalice su sledeće: širina 950 mm, prečnik svakog abažura 135 mm, visina 160 mm, rastojanje lampe od plafona 1.500 mm. Ovaj model se isporučuje bez izvora svetlosti.
Na stanju
18.590 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rasbalux Iliana plafonjera 71054

Sa svojim velikim svetlosnim tokom, moderna plafonska lampa Iliana se prvenstveno preporučuje u dnevnom boravku ili spavaćoj sobi. Model srebrne boje je napravljen od metala, a uzbudljiviji ga čini blago nepravilan okrugli oblik. Zahvaljujući svojim bojama i dizajnu, lampa se diskretno uklapa u opremanje prostorije, pa može biti odličan izbor u gotovo svakom modernom domu. Bela akrilna nijansa pokriva ugrađeni LED izvor svetlosti energetske klase G sa snagom od 56 V, svetlosnim tokom od 3.380 lumena sa senkom i 6.650 lumena bez senke, i životnim vekom od 20.000 sati. Izvor svetlosti ima temperaturu boje od 3000 K stvarajući ugodnu, intimnu atmosferu koja je idealna da vas uvede u raspoloženje za odmor i opuštanje. Zbog svog velikog svetlosnog toka, Iliana je u stanju da osvetli čak i prostraniju prostoriju. Dimenzije plafonske svetiljke su sledeće: prečnik 520 mm, rastojanje od plafona 105 mm, prečnik ugradnje 450 mm.
Na stanju
19.490 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Visilica Abra

Rabalux Visilica AbraSa svojim suzdržanim bojama i kreativnim dizajnom, Abra privezak sa 3 sijalice može biti moderan komad nameštaja mnogih modernih dnevnih soba. Mat crna metalna lampa upotpunjena je zatamnjenim staklenim abažurima koji se sužavaju prema dole i otvoreni su na dnu, dok su glave lampe koje su postavljene jedna pored druge u nizu pričvršćene za dugačku, duguljastu, crnu dekorativnu osnovu preko tekstilnih kablova. Manji deo svakog abažura koji se širi nagore – i što ovaj model u isto vreme čini posebnim – okružuje gornji deo glava lampe kao kragna. Abra može da se koristi sa tri sijalice, svaka snage do 60W. Tip grla je E27. Kako se privezak prvenstveno preporučuje u dnevnoj sobi, predlažemo da ga koristite sa sijalicom koja zrači prirodno belo svetlo, što vam pomaže da postignete moderan, čist efekat. Svetiljka ima sledeće dimenzije: širina 600 mm, visina svakog abažura 250 mm, prečnik svakog abažura 150 mm, rastojanje lampe od plafona 1.700 mm. Abra privezak sa 3 sijalice se isporučuje bez izvora svetlosti.
Na stanju
19.490 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Florian visilica sa 5 sijalica 72272

Vintage Florian privezak sa 5 sijalica prvenstveno se preporučuje za dnevnu ili spavaću sobu. Mat crna metalna lampa dopunjena je cilindričnim abažurima koji su otvoreni na dnu i blago suženi prema dole. Ovaj model se može pričvrstiti na plafon uz pomoć velike, okrugle dekorativne osnove. Jedinstvenost ove lampe romantičnog izgleda je poboljšana glavama lampi koje visi na različitim visinama. Pošto zatamnjene staklene abažure omogućavaju da vidite izvore svetlosti, za ovaj model je dobro izabrati estetske sijalice nekonvencionalnog oblika. Florian se može koristiti sa pet izvora svetlosti, svaki sa snagom do 40 V. Tip utičnice je E27. U zavisnosti od vaših preferencija i prostorije u koju želite da instalirate lampu, možete odabrati izvore svetlosti koji zrače toplo ili prirodno belo svetlo. Dimenzije Florianovog privezka sa 5 sijalica su sledeće: prečnik svakog abažura 135 mm, visina 160 mm, rastojanje svetiljke od plafona 1.500 mm, prečnik ugradnje 300 mm. Ovaj model se isporučuje bez izvora svetlosti.
Na stanju
19.990 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Senobia plafonska lampa 73040

Moderna Senobia plafonska lampa sa 5 sijalica može biti odlučujući deo nameštaja vaše dnevne sobe, spavaće sobe ili radne sobe. Lampa je izrađena od aluminijuma u ​​crnoj boji i može se pričvrstiti na plafon uz pomoć izduženog ukrasnog postolja. Cilindrične glave sijalica malog prečnika postavljene su na krajevima krakova pričvršćenih za dekorativnu osnovu i upotpunjene su belim akrilnim abažurima. Svaka od ruku koja drži glave lampe okrenuta je u drugom pravcu i ugao glava lampe može se podesiti između 90–180°, tako da možete usmeriti njihovu svetlost po želji. Zbog svoje veličine i dizajna, Senobia nudi efikasno osvetljenje čak i u prostranijoj prostoriji. Ova lampa se može koristiti sa pet sijalica, svaka snage do 35 V. Tip grla je GU10. Dimenzije Senobia su sledeće: širina 1.300 mm, prečnik svakog abažura 55 mm, njihova dužina 150 mm, rastojanje lampe od plafona 500 mm, prečnik ugradnje 330 mm. Plafonska lampa Senobia sa 5 sijalica se isporučuje bez izvora svetlosti.
Na stanju
22.590 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Henli plafonska lampa 71056

sa svojim jedinstvenim izgledom, moderna Henli plafonska lampa može biti odlučujući deo nameštaja vaše dnevne sobe ili spavaće sobe. Ovaj spektakularni model se sastoji od elemenata u obliku šipke koji se ukrštaju, koji se takođe mogu rotirati, tako da možete menjati opšti efekat ove lampe kako želite. Crna lampa je napravljena od metala i dopunjena je belim akrilnim abažurom. Lampa se može pričvrstiti na plafon uz pomoć malog, okruglog ukrasnog postolja. Henli ima ugrađeni LED izvor svetlosti energetske klase G sa snagom od 30 V, svetlosnim fluksom od 1.300 lumena sa senkom i 3.850 lumena bez senke, i životnim vekom od 20.000 sati. Izvor svetlosti ima temperaturu boje od 3000 K i shodno tome zrači toplo belo svetlo koje opušta vaše oči i idealno za odmor i opuštanje. Na kraju, ali ne i najmanje važno, stvara prijatnu, intimnu atmosferu. Dimenzije Henli plafonske svetiljke su sledeće: prečnik 760 mm, rastojanje od plafona 250 mm, prečnik ugradnje 150 mm.
Na stanju
28.990 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Rabalux Grete visilica sa 3 okrugle led sijalice 72260

Moderan, podesiv Grete privezak sa 3 sijalice može biti spektakularan komad nameštaja vaše dnevne sobe, trpezarije ili spavaće sobe. Crni metalni model upotpunjen je belim akrilnim abažurima i može se pričvrstiti na plafon uz pomoć okrugle dekorativne osnove. Lampa se sastoji od tri horizontalna prstenasta elementa različitih prečnika, od kojih najveći visi na najvišem i najmanjeg prečnika na najnižem. Glave lampe su pričvršćene za dekorativnu osnovu tankim kablovima. Grete ima ugrađeni LED izvor svetlosti energetske klase G sa snagom od 100 V, svetlosnim fluksom od 4.450 lumena sa senkom i 11.900 lumena bez senke, i životnim vekom od 20.000 sati. Temperatura boje izvora svetlosti je 3000 K i zrači toplo belo svetlo stvarajući prijatnu, intimnu atmosferu. Zbog svog velikog svetlosnog toka, Grete je u stanju da efikasno osvetli čak i prostraniju prostoriju. Dimenzije visećeg svetla sa 3 sijalice su sledeće: prečnik 800 mm, rastojanje od plafona se može podesiti između 400–1.500 mm, prečnik ugradnje 230 mm.
Na stanju
29.990 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu
  • Raspoloživo, isporuka odmah u prodavnici
  • Raspoloživo, isporuka do 2 dana
  • U dolasku, po narudžbini
  • Raspoloživost potrebno proveriti
  • Nije raspoloživo
Pametno.rs nije internet prodavnica već mesto na kojem možete da pregledate i uporedite ponudu drugih prodavnica za Rabalux Ava. Iako se podaci osvežavaju nekoliko puta na dan savetujemo da se pre kupovine detaljnije informišete direktno kod prodavnice koju ste odabrali za kupovinu proizvoda Rabalux Ava. Pametno.rs ne garantuje za tačnost objavljenih informacija, kao i to da prikazane slike u potpunosti odgovaraju stvarnim proizvodima. (5998250341156)
Ocene i komentari
Posetioce koji su gledali ovaj proizvod takođe su zanimali i proizvodi