Zhiyun Weebill 3

Cena od 38.822 din do 54.162 din
Zhiyun Weebill 3
Stavi u listu želja
Postavi obaveštenje o ceni
Istorija najniže cene
Podeli
Prijavi grešku

Zhiyun Weebill 3

Raspoloživost potrebno proveriti
38.822 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Zhiyun Weebill 3S Zhiyun Weebill 3S je pravi naslednik najpopularnijeg gimbala na našem tržištu, čuvenog modela Weebill S. Ovaj best seller je imao odličan set mogućnosti, ali ga je posebno izdvajala jedna stvar, a to je idealan odnos cene i kvaliteta, nešto što kupci posebno cene. U suštini ste za malo para dobijali mnogo muzike, i deluje nam da će novi Weebill 3S ovo podići na još viši nivo. ...

Zhiyun Weebill 3S je pravi naslednik najpopularnijeg gimbala na našem tržištu, čuvenog modela Weebill S. Ovaj best seller je imao odličan set mogućnosti, ali ga je posebno izdvajala jedna stvar, a to je idealan odnos cene i kvaliteta, nešto što kupci posebno cene. U suštini ste za malo para dobijali mnogo muzike, i deluje nam da će novi Weebill 3S ovo podići na još viši nivo.  Kvalitete valja istaći, pa ćemo početi da navodimo – ovaj gimbal poseduje mogućnost bežičnog kontrolisanja kamere pomoću Bluetooth 5.0 konekcije (mada i dalje u ove svrhe možete koristiti stari dobri kabl), poseduje poboljšanu LED fill lampu, a tu je i najnapredniji algoritam stabilizacije (10. generacija) koji je Zhiyun ikada razvio. Ovaj algoritam donosi stabilizaciju koja je neverovatno tečna, prosto pegla i najsitnije trzaje. Za proveru parametara samog stabilizatora na raspolaganju je ugrađeni touchscreen od 0.96“, a za promenu ovih parametara ili modova rada, kao i za kontrolu same kamere, na raspolaganju vam je veliki broj tastera. Ovaj stabilizator omogućava i brz prelazak iz horizontalne (landscape) u uspravnu (portrait) orijentaciju i to bez demontiranja samog aparata. Jednostavno se baza na kojoj kamera leži izvuče i zajendno sa njom monitra u željenoj orijentaciji.  Ugrađena LED svetiljka je upotrebljiva. Na vrhuncu snage može isporučiti 1000 lux-a, temperatura svetlosti je podesiva od 2600 do 5500 k, dok je CRI index visok i iznosi 90, što garantuje prirodnu reprodukciju kolorita.  Dve ugrađene baterije od po 2600 mAh ovom novom Zhiyun pulenu omogućavaju dobru autonomiju, možete očekivati da gimbal u kontinuitetu radi i do 11,5 sati. Ove baterije mogu poslužiti i kao power bank, pa putem USB-C porta možete puniti bateriju u kameri snagom od 5 W (5 V, 1 A), dok sam gimbal možete puniti putem istog porta i to uz podršku za brzo punjenje, koja garantuje da će Weebill-3 S biti potpuno pun i spreman za rad za svega 2 sata. Uz cenu koja je svima prihvatljiva i set mogućnosti koji nikog neće oterati u potragu za drugim, boljim gimbalom, Weebill 3S predstavlja idealnog naslednika neverovatno popularnog Weebill-a S. Odnos cene i kvaliteta je toliko dobar da smo sigurni da će upravo ovaj gimbal potući ono što je Weebill S uspeo i preuzeti titulu ubedljivo najprodavanijeg gimbala na našem trižištu.
Raspoloživost potrebno proveriti
40.002 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Zhiyun Weebill 3S Combo Zhiyun Weebill 3S Combo je pravi naslednik najpopularnijeg gimbala na našem tržištu, čuvenog modela Weebill S. Ovaj best seller je imao odličan set mogućnosti, ali ga je posebno izdvajala jedna stvar, a to je idealan odnos cene i kvaliteta, nešto što kupci posebno cene. U suštini ste za malo para dobijali mnogo muzike, i deluje nam da će novi Weebill 3S ovo podići na još viši...

Zhiyun Weebill 3S Combo je pravi naslednik najpopularnijeg gimbala na našem tržištu, čuvenog modela Weebill S. Ovaj best seller je imao odličan set mogućnosti, ali ga je posebno izdvajala jedna stvar, a to je idealan odnos cene i kvaliteta, nešto što kupci posebno cene. U suštini ste za malo para dobijali mnogo muzike, i deluje nam da će novi Weebill 3S ovo podići na još viši nivo.  Kvalitete valja istaći, pa ćemo početi da navodimo – ovaj gimbal poseduje mogućnost bežičnog kontrolisanja kamere pomoću Bluetooth 5.0 konekcije (mada i dalje u ove svrhe možete koristiti stari dobri kabl), poseduje poboljšanu LED fill lampu, a tu je i najnapredniji algoritam stabilizacije (10. generacija) koji je Zhiyun ikada razvio. Ovaj algoritam donosi stabilizaciju koja je neverovatno tečna, prosto pegla i najsitnije trzaje. Za proveru parametara samog stabilizatora na raspolaganju je ugrađeni touchscreen od 0.96“, a za promenu ovih parametara ili modova rada, kao i za kontrolu same kamere, na raspolaganju vam je veliki broj tastera. Ovaj stabilizator omogućava i brz prelazak iz horizontalne (landscape) u uspravnu (portrait) orijentaciju i to bez demontiranja samog aparata. Jednostavno se baza na kojoj kamera leži izvuče i zajendno sa njom monitra u željenoj orijentaciji.  Ugrađena LED svetiljka je upotrebljiva. Na vrhuncu snage može isporučiti 1000 lux-a, temperatura svetlosti je podesiva od 2600 do 5500 k, dok je CRI index visok i iznosi 90, što garantuje prirodnu reprodukciju kolorita.  Dve ugrađene baterije od po 2600 mAh ovom novom Zhiyun pulenu omogućavaju dobru autonomiju, možete očekivati da gimbal u kontinuitetu radi i do 11,5 sati. Ove baterije mogu poslužiti i kao power bank, pa putem USB-C porta možete puniti bateriju u kameri snagom od 5 W (5 V, 1 A), dok sam gimbal možete puniti putem istog porta i to uz podršku za brzo punjenje, koja garantuje da će Weebill-3 S biti potpuno pun i spreman za rad za svega 2 sata. Uz cenu koja je svima prihvatljiva i set mogućnosti koji nikog neće oterati u potragu za drugim, boljim gimbalom, Weebill 3S predstavlja idealnog naslednika neverovatno popularnog Weebill-a S. Odnos cene i kvaliteta je toliko dobar da smo sigurni da će upravo ovaj gimbal potući ono što je Weebill S uspeo i preuzeti titulu ubedljivo najprodavanijeg gimbala na našem trižištu. Odnosu na osnovno pakovanje, u combo setu dobijate i bazu (na koju montirate oslonac za ručni zglob i sling ručicu), oslonac za ručni zglob, teleskopsku sling ručicu i ranac.
Raspoloživost potrebno proveriti
54.162 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu
  • Raspoloživo, isporuka odmah u prodavnici
  • Raspoloživo, isporuka do 2 dana
  • U dolasku, po narudžbini
  • Raspoloživost potrebno proveriti
  • Nije raspoloživo
Pametno.rs nije internet prodavnica već mesto na kojem možete da pregledate i uporedite ponudu drugih prodavnica za Zhiyun Weebill 3. Iako se podaci osvežavaju nekoliko puta na dan savetujemo da se pre kupovine detaljnije informišete direktno kod prodavnice koju ste odabrali za kupovinu proizvoda Zhiyun Weebill 3. Pametno.rs ne garantuje za tačnost objavljenih informacija, kao i to da prikazane slike u potpunosti odgovaraju stvarnim proizvodima. (6970194087580)
Ocene i komentari
Proizvod još nije ocenjen, promeni to!
Napiši komentar
Posetioce koji su gledali ovaj proizvod takođe su zanimali i proizvodi