Einhell TC-PL 750 električno rende

Cena od 5.390 din do 7.230 din
Einhell TC-PL 750 električno rende
Stavi u listu želja
Postavi obaveštenje o ceni
Istorija najniže cene
Podeli
Prijavi grešku

EINHELL Električno rende TC-PL 750 750 W

Funkcija automatskog parkiranja za bezbedno odlaganjeČvrsto aluminijumsko podnožjeErgonomska drška za rad bez naporaNapon 220-240 V | 50 HzBrzina 17000 min^-1Širina struganja 82 mmDubina struganja 2 mmDubina pregiba 10 mmObim isporuke: Uklj. paralelni graničnik, Uklj. graničnik dubine pregiba, Uklj. 1x nož od tvrdog metala (obostrani)
1
5.390 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

EINHELL Električno rende TC-PL 750 Einhell

Električno Rende TC-PL 750 Einhell: Preciznost i Snaga za Vaše Projekte Einhell električno rende TC-PL 750 je snažan alat dizajniran da zadovolji potrebe naprednih majstora i entuzija
Na zalihama
6.443 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Einhell Električno rende TC-PL 750

Električno rende TC-PL 750 je moćna ručna mašina za poslove sa dubinom do dva milimetra.. Za optimalne rezultate u jednom pokretu ima veliku osovinu noža. Integrisano automatsko zaustavljanje obezbeđuje bezbedano stajanje pri radu i štiti radni predmet od nenamernog oštećenja. Čvrsta aluminijumska stopa pomaže korisniku da postigne ravne rezultate. Ergonomska drška dobro naleža u ruci omogućuje da ručno rende radi bez zamora čak i na zahtevnim projektima. Meko držanje takođe omogućava sigurno i lako rukovanje. U isporuku su uključeni paralelni i dubinski graničnik, kao i karbidni nož (reverzibilan).
Na stanju
6.804 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Einhell električno rende TC-PL 750

Električno rende Einhell TC-PL 750 Opis artikla: TC-PL 750 je snažno električno rende namenjeno za poslove sa dubinom struganja do 2mm. Funkcija automatskog parkiranja za bezbedno odlaganje i zaštitu predmeta obrade od slučajnog oštećenja. Čvrsto aluminijumsko podnožje za optimalne rezultate obrade. Ergonomska drška sa „softgrip“-om dobro leži u ruci i omogućava rad bez napora i na zahtevnijim projektima. Isporučuje se zajedno sa paralelnim graničnikom i graničnikom dubine pregiba, kao i sa nožem od tvrdog metala (obostrani). Snažno električno rende namenjeno za poslove sa dubinom struganja do 2mm Veliki valjak sa noževima za optimalne rezultate rada Funkcija automatskog parkiranja za bezbedno odlaganje Čvrsto aluminijumsko podnožje Ergonomska drška za rad bez napora Bezbedno rukovanje zahvaljući „soft-grip“ umecima Uklj. paralelni graničnik Uklj. graničnik dubine pregiba Uklj. 1x nož od tvrdog metala (obostrani) Tehničke karakteristike: Napon 220-240 V | 50 Hz Snaga 750 W Brzina 17000 min^-1 Širina struganja 82 mm Dubina struganja 2 mm Dubina pregiba 10 mm Težina 2.4 kg Obim isporuke: Paralelni graničnik Graničnik dubine pregiba 1x nož od tvrdog metala (obostrani)
Raspoloživost potrebno proveriti
6.850 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu
  • Raspoloživo, isporuka odmah u prodavnici
  • Raspoloživo, isporuka do 2 dana
  • U dolasku, po narudžbini
  • Raspoloživost potrebno proveriti
  • Nije raspoloživo
Pametno.rs nije internet prodavnica već mesto na kojem možete da pregledate i uporedite ponudu drugih prodavnica za Einhell TC-PL 750 električno rende. Iako se podaci osvežavaju nekoliko puta na dan savetujemo da se pre kupovine detaljnije informišete direktno kod prodavnice koju ste odabrali za kupovinu proizvoda Einhell TC-PL 750 električno rende. Pametno.rs ne garantuje za tačnost objavljenih informacija, kao i to da prikazane slike u potpunosti odgovaraju stvarnim proizvodima. (4006825615029)
Ocene i komentari
Proizvod još nije ocenjen, promeni to!
Napiši komentar
Posetioce koji su gledali ovaj proizvod takođe su zanimali i proizvodi