Vanguard foto ranac VEO Flex 43M

Cena 10.502 din
Vanguard foto ranac VEO Flex 43M
Stavi u listu želja
Postavi obaveštenje o ceni
Istorija najniže cene
Podeli
Prijavi grešku

Vanguard VEO Flex 43M Fleksibilan kako kaže naziv njegove serije, Vanguard VEO Flex 43M je ranac namenjen da se u njega pakuju mirrorless ili DSLR fotoaparati. Unutra mogu da se smeste 1 fotoaparat sa objektivom na sebi, 2-3 dodatna objektiva, eksterni blic, kao i sva prateća oprema. Sa strane je ušuškan i džep u koji se može smestiti tablet. Ako ste ipak vlasnik nekog omanjeg drona, ovaj Vanguard ranac može da služi i za tu...

Fleksibilan kako kaže naziv njegove serije, Vanguard VEO Flex 43M je ranac namenjen da se u njega pakuju mirrorless ili DSLR fotoaparati. Unutra mogu da se smeste 1 fotoaparat sa objektivom na sebi, 2-3 dodatna objektiva, eksterni blic, kao i sva prateća oprema. Sa strane je ušuškan i džep u koji se može smestiti tablet. Ako ste ipak vlasnik nekog omanjeg drona, ovaj Vanguard ranac može da služi i za tu namenu. Unutrašnjost ranca može se pregraditi fleksibilnim jastučićima, što pruža bezbroj kombinacija za organizovanje opreme unutar torbe. Osim velike unutrašnje komore, na raspolaganju su Vam brojni džepovi sa strane i nazad, među kojima je i jedan sa strane koji može da primi omanji stativ ili flašu vode. Ovaj ranac ima sve što Vam može biti potrebno: dosta prostora i pregrada, zahvalan je za prenos, zaštićen je od kiše zahvaljujući kabanici koja se dobija u pakovanju, a neupadljiv je i izgleda kao foto-torba.
Raspoloživost potrebno proveriti
10.502 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu
  • Raspoloživo, isporuka odmah u prodavnici
  • Raspoloživo, isporuka do 2 dana
  • U dolasku, po narudžbini
  • Raspoloživost potrebno proveriti
  • Nije raspoloživo
Pametno.rs nije internet prodavnica već mesto na kojem možete da pregledate i uporedite ponudu drugih prodavnica za Vanguard foto ranac VEO Flex 43M. Iako se podaci osvežavaju nekoliko puta na dan savetujemo da se pre kupovine detaljnije informišete direktno kod prodavnice koju ste odabrali za kupovinu proizvoda Vanguard foto ranac VEO Flex 43M. Pametno.rs ne garantuje za tačnost objavljenih informacija, kao i to da prikazane slike u potpunosti odgovaraju stvarnim proizvodima.
Ocene i komentari
Proizvod još nije ocenjen, promeni to!
Napiši komentar
Posetioce koji su gledali ovaj proizvod takođe su zanimali i proizvodi