Einhell TE-RH 32 bušilica, čekić

Cena od 16.560 din do 21.262 din
Einhell TE-RH 32 bušilica
Stavi u listu želja
Postavi obaveštenje o ceni
Istorija najniže cene
Podeli
Prijavi grešku

EINHELL Einhell čekić bušilica TE-RH 32 4F Kit

Čekić bušilica TE-RH 32 4F Kit Einhell Einhell čekić bušilica TE-RH 32 4F Kit je moćan pomagač od 1.250 W sa četiri osnovne funkcije za poslove restauracije i renoviranja: bu
Na zalihama
17.581 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Einhell Čekić bušilica set TE-RH 32 4F Kit

Einhell čekić bušilica TE-RH 32 4F Kit je moćan pomagač od 1.250 W sa četiri osnovne funkcije za poslove restauracije i renoviranja: bušenje, udarno bušenje, štemovanje sa i bez fiksatora. Čekić bušilice se koriste uvek kada posao postane težak. One buše i udarno buše kroz materijale kao što je kamen i beton. Udarni impulsi bukvalno "razbijaju" materijal, dok rezač razjeda materijal svojim rotirajućim pokretom i izbija ga. Čekić bušilice su pogodne za poslove rušenja i skidanje ili razbijanje tvrdih materijala kao što je beton, cigla ili kamen. Čekić bušilica isporučuje energiju do 5 džula, a sa svojim pneumatskim udarnim mehanizmom, ona obezbeđuje veoma dobru vuču napred za kapacitet bušenja do 32 mm u betonu. Za poboljšanu otpornost i produžen radni vek, čekić bušilica ima robustnu glavu zupčanika, a status se prikazuje LED indikatorima: Spremna za rad ili potreban je servis usled istrošenih četkica. Kontrola pristiska pruža vizualizaciju optimalnog kontaktnog pritiska. Veliki meki rukohvat i dodatna ručka sa rebrima za bezbedno pričvršćivanje pružaju bezbedno držanje i samim tim i sigurno rukovanje. Glavna ručka ublažava vibracije i svodi ih na minimum tokom rada. Pored toga, sigurnosno zaustavljanje u slučaju preopterećenja pruža poboljšanu bezbednost korisnika. Čekić bušilica je opremljena robustnom SDS-plus steznom glavom sa poluautomatskom funkcijom. Uz svu njenu snagu, elektronska kontrola brzine omogućava ovom alatu da se prilagodi svakom materijalu i primeni. Neograničeno podesiv graničnik dubine bušenja napravljen je od čvrstog metala. Ovaj proizvod se isporučuje sa tri burgije (Ø 8, 10, 12 mm) i šiljatim i ravnim dletom u E-Box kutiji za transport i skladištenje.
Na stanju
21.262 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu
  • Raspoloživo, isporuka odmah u prodavnici
  • Raspoloživo, isporuka do 2 dana
  • U dolasku, po narudžbini
  • Raspoloživost potrebno proveriti
  • Nije raspoloživo
Pametno.rs nije internet prodavnica već mesto na kojem možete da pregledate i uporedite ponudu drugih prodavnica za Einhell TE-RH 32 bušilica. Iako se podaci osvežavaju nekoliko puta na dan savetujemo da se pre kupovine detaljnije informišete direktno kod prodavnice koju ste odabrali za kupovinu proizvoda Einhell TE-RH 32 bušilica. Pametno.rs ne garantuje za tačnost objavljenih informacija, kao i to da prikazane slike u potpunosti odgovaraju stvarnim proizvodima. (4006825650419)
Ocene i komentari
Proizvod još nije ocenjen, promeni to!
Napiši komentar
Posetioce koji su gledali ovaj proizvod takođe su zanimali i proizvodi