Sony HDR-CX405 video kamera, 9.2Mpx, full HD

Cena 37.760 din
Sony HDR-CX405 video kamera
Stavi u listu želja
Postavi obaveštenje o ceni
Istorija najniže cene
Podeli
Prijavi grešku

Sony HDR-CX405 Model za sve one starog kova, kod kojih se zna da je kamera za video snimanje, a fotoaparat za fotografisanje. Sony HDR-CX405 je omaleni kamkorder koji se lako šćućuri u Vaš dlan i omogućava Vam da zabeležite drage događaje u visokom kvalitetu. Kvalitet opstaje i u uslovima slabe svetlosti zahvaljujući Exmor R CMOS senzoru od 1/5.8" i Carl Zeiss objektivu sa blendom f/1.8-4. Senzor donosi Full HD video 1920 x 1080 na 60 fps i fotografije...

Model za sve one starog kova, kod kojih se zna da je kamera za video snimanje, a fotoaparat za fotografisanje. Sony HDR-CX405 je omaleni kamkorder koji se lako šćućuri u Vaš dlan i omogućava Vam da zabeležite drage događaje u visokom kvalitetu. Kvalitet opstaje i u uslovima slabe svetlosti zahvaljujući Exmor R CMOS senzoru od 1/5.8" i Carl Zeiss objektivu sa blendom f/1.8-4. Senzor donosi Full HD video 1920 x 1080 na 60 fps i fotografije rezolucije 9.2MP, a pomenuti objektiv Vam daje mogućnost da uhvatite krupan kadar i sa distance zahvaljujući optičkom zumu od 30x. Sony CX405 snima koristeći XAVC S kodek na 50 MB/s i takođe poseduje opciju duplog snimanja, koja obezbeđuje istovremeno beleženje u formatima AVCHD i MP4. Kako biste izbegli mukotrpna podešavanja i samo uživali u snimanju, ova Sony kamera nudi Intelligent Auto mod, koji analizira ono što snimate i automatski selektuje odgovarajuće parametre. Valja napomenuti da se materijal beleži na microSD i/ili Memory Stick karticama.
Raspoloživost potrebno proveriti
37.760 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu
  • Raspoloživo, isporuka odmah u prodavnici
  • Raspoloživo, isporuka do 2 dana
  • U dolasku, po narudžbini
  • Raspoloživost potrebno proveriti
  • Nije raspoloživo
Pametno.rs nije internet prodavnica već mesto na kojem možete da pregledate i uporedite ponudu drugih prodavnica za Sony HDR-CX405 video kamera. Iako se podaci osvežavaju nekoliko puta na dan savetujemo da se pre kupovine detaljnije informišete direktno kod prodavnice koju ste odabrali za kupovinu proizvoda Sony HDR-CX405 video kamera. Pametno.rs ne garantuje za tačnost objavljenih informacija, kao i to da prikazane slike u potpunosti odgovaraju stvarnim proizvodima. (4548736001114)
Ocene i komentari
Proizvod još nije ocenjen, promeni to!
Napiši komentar
Posetioce koji su gledali ovaj proizvod takođe su zanimali i proizvodi