pametno.rs

 • VOX 40ADS553B TELEVIZOR

  Vox 40ADS553B televizor, LED, Full HD

  3 ponude
  Cena od 23.109 din do 26.450 din
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

  Pogledaj ostale proizvode: Vox Televizori

    1. 1 Boki B
     26. 3. 2019. u 18:57
     Koliko para toliko i muzike (ali doslovno)!
     Ocena:
     Dobre strane: *Pristojan kvalitet slike koju daje ekran. *Dobar prijem DVB-T2. *Jednstavan menu i pristup aplikacijama. *Jednostavna i jasna podešavanja. *Mala masa i volumen. Stabilan na nožicama.
     Loše strane: *Očajno loš zvuk koji daju zvučnici. *Posle jednog dana upotrebe TV je počeo da pišti/zuji u pozadini što je jače primetno uveče kad je tišina i slabije pojačani zvučnici (za osobe sa dobrim sluhom prilično uznemiravajuće). Prvog dana TV je bio nečujan. *Loše izbušene rupe i narezan navoj za vijke na nosaču desne nožice. *Okvir ekrana ne naleže lepo pa na nekim mestima ima zazor do 2 mm. *Stand by dioda radi non stop i kad je tv u funkciji (smeta noću). *Spor rad Android operativnog sistema zbog slabog hardwear-a (CPU Mediatek quad core 700-900MHz, RAM 1GB, ROM 1,5GB). *Iako je daljinski upravljač ergonomski oblikovan i pristojnog kvaliteta, prilično je izdužen zbog velikog broja dugmadi koja su prilično tvrda, pa nisu sve lako dostupna za palac, posebno komande za VOL -+, PROG -+ koje nisu duplirane na direkcijskim tasterima (krug). *Elektronski programski vodič EPG ne može prikazati opis i sadržaj emisija.Vidljiv je samo opis trenutne emisije.
     TV koji na papiru nudi dosta taga, ali nažalost puno toga je nedorečeno i treba da se ispegla. Može se preporučiti kao dobar TV za praćenje DVB-T2 programa, dok su smart funkcije tu za eventualnu nuždu.

    Ostavi komentar

   spinner