pametno.rs

 • Vox 40ADS553B televizor

  Vox 40ADS553B televizor, 40" (102 cm), LED, Full HD

  0 ponuda
  TRENUTNO NITI JEDNA OGLAŠENA PRODAVNICA NE NUDI OVAJ PROIZVOD
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

  Pogledaj ostale proizvode: Vox Televizori

      • Raspoloživo, isporuka odmah u prodavnici Raspoloživo, isporuka odmah u prodavnici
      • Raspoloživo, isporuka odmah u prodavnici Raspoloživo, isporuka do 2 dana
      • Raspoloživo, isporuka odmah u prodavnici Raspoloživost potrebno proveriti
      • Raspoloživo, isporuka odmah u prodavnici U dolasku, po narudžbini
      • Raspoloživo, isporuka odmah u prodavnici Nije raspoloživo

      Pametno.rs nije internet prodavnica već mesto na kojem možete da pregledate i uporedite ponudu drugih prodavnica za Vox 40ADS553B televizor. Iako se podaci osvežavaju nekoliko puta na dan savetujemo da se pre kupovine detaljnije informišete direktno kod prodavnice koju ste odabrali za kupovinu proizvoda Vox 40ADS553B televizor. Pametno.rs ne garantuje za tačnost objavljenih informacija, kao i to da prikazane slike u potpunosti odgovaraju stvarnim proizvodima. (8606019601485)

    1. 1 Boki B
     26. 3. 2019. u 18:57
     Koliko para toliko i muzike (ali doslovno)!
     Ocena:
     Dobre strane: *Pristojan kvalitet slike koju daje ekran. *Dobar prijem DVB-T2. *Jednstavan menu i pristup aplikacijama. *Jednostavna i jasna podešavanja. *Mala masa i volumen. Stabilan na nožicama.
     Loše strane: *Očajno loš zvuk koji daju zvučnici. *Posle jednog dana upotrebe TV je počeo da pišti/zuji u pozadini što je jače primetno uveče kad je tišina i slabije pojačani zvučnici (za osobe sa dobrim sluhom prilično uznemiravajuće). Prvog dana TV je bio nečujan. *Loše izbušene rupe i narezan navoj za vijke na nosaču desne nožice. *Okvir ekrana ne naleže lepo pa na nekim mestima ima zazor do 2 mm. *Stand by dioda radi non stop i kad je tv u funkciji (smeta noću). *Spor rad Android operativnog sistema zbog slabog hardwear-a (CPU Mediatek quad core 700-900MHz, RAM 1GB, ROM 1,5GB). *Iako je daljinski upravljač ergonomski oblikovan i pristojnog kvaliteta, prilično je izdužen zbog velikog broja dugmadi koja su prilično tvrda, pa nisu sve lako dostupna za palac, posebno komande za VOL -+, PROG -+ koje nisu duplirane na direkcijskim tasterima (krug). *Elektronski programski vodič EPG ne može prikazati opis i sadržaj emisija.Vidljiv je samo opis trenutne emisije.
     TV koji na papiru nudi dosta taga, ali nažalost puno toga je nedorečeno i treba da se ispegla. Može se preporučiti kao dobar TV za praćenje DVB-T2 programa, dok su smart funkcije tu za eventualnu nuždu.

    Napiši komentar

   spinner