Dunavox DAUF-46.138B ugradna vitrina za vino, 46 flaša, 1 temperaturna zona

Cena 197.818 din
Dunavox DAUF-46.138B ugradna vitrina za vino
Stavi u listu želja
Postavi obaveštenje o ceni
Istorija najniže cene
Podeli
Prijavi grešku

DAUF-46.138B DUNAVOX vinska vitrina

Podpultno ugradana vinska vitrina za 46 boca sa crnim okvirom vrata i jednom zonom hlađenja. DUNAVOX DAUF-46.138B Dunavox vinska vitrina ima elegantan izgled koji joj omogućava da se lako uklopi i oplemeni svaki prostor. Rashladni sistem ovog uređaja obezbeđuje kontrolisanu i stabilnu temperaturu koju možete podesiti tako da uvek imate svoje cenjeno vino na idealnoj temperaturi za posluživanje ili dugoročno čuvanje. Jedna zona hlađenja omogućava da čuvate svoje omiljeno vino na pravoj temperaturi. Osnovne karakteristike: - Digitalne komande sa LCD prikazom temperature za jednostavno podešavanje i praćenje temperature. - Drvene police za horizontalno čuvanje boca koje se izvlače. - LED rasveta. - Staklena vrata sa UV zaštitom. - Kompresorski sistem hlađenja sa automatskim otapanjem. - Uređaj je namenjen za ugradnju ispod radne ploče u kuhinjskim elementima. Dodatne informacije i upozorenja: - Moguća promena smera otvaranja vrata. Šarke su pri isporuci na desnoj strani, uz uređaj dolaze i leve šarke. - Uređaj je namenjen za ugradnju u elemente i ima otvor za ventilaciju kompresora na prednjoj dolnoj strani koja se ne sme blokirati. - Gornja zona (za belo vino) se uvek mora podesiti da bude hladnija od donje (za crveno vino) i maksimalna dozvoljena razlika u temperaturi između dve zone je 8°C. - Fabričku masku ventilacije možete zameniti svojom perforiranom maskom za ventilaciju koja će se estetski bolje uklapati uz Vaše elemente. - Nakon transporta/isporuke raspakujte uređaj i sačekajte 48h pre aktivacije. - Garancija se može uvažiti samo ukoliko se pridržavate ovih upozorenja. - Police su predviđene za standardne Bordeaux (0,75) boce i spram njih je deklarisan kapacitet. Ukoliko imate potrebu da čuvate veće boce, maksimalan broj boca koji može stati u vinsku vitrinu se smanjuje. - Za greške ne odgovaramo, tačnost podataka proverite sa prodavcem pre kupovine. Prilikom odabira vinske vitrine prva bitna stvar koju treba uzeti u razmatranje je mesto gde ćete smestiti vinsku vitrinu, druga je vrsta i količina vina koju planirate da hladite u vitrini, da li trebate jedno ili dvozonsko hlađenje (različita vina se hlade na raznim temperaturama (šampanjac 5°C, belo vino 8°C, roze 10°C, crveno vino između 14°C in 18°C). Kada razrešite te dileme, sa lakoćom možete izabrati neki od ponuđenih samostojećih ili ugradnih modela iz širokog DUNAVOX asortimana.
0
197.818 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

DAUF-46.138B DUNAVOX vinska vitrina

DAUF-46.138B DUNAVOX vinska vitrinaPodpultno ugradana vinska vitrina za 46 boca sa crnim okvirom vrata i jednom zonom hlađenja.DUNAVOX DAUF-46.138BDunavox vinska vitrina ima elegantan izgled koji joj omogućava da se lako uklopi i oplemeni svaki prostor. Rashladni sistem ovog uređaja obezbeđuje kontrolisanu i stabilnu temperaturu koju možete podesiti tako da uvek imate svoje cenjeno vino na idealnoj temperaturi za posluživanje ili dugoročno čuvanje. Jedna zona hlađenja omogućava da čuvate svoje omiljeno vino na pravoj temperaturi.
Na stanju
197.818 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu
  • Raspoloživo, isporuka odmah u prodavnici
  • Raspoloživo, isporuka do 2 dana
  • U dolasku, po narudžbini
  • Raspoloživost potrebno proveriti
  • Nije raspoloživo
Pametno.rs nije internet prodavnica već mesto na kojem možete da pregledate i uporedite ponudu drugih prodavnica za Dunavox DAUF-46.138B ugradna vitrina za vino. Iako se podaci osvežavaju nekoliko puta na dan savetujemo da se pre kupovine detaljnije informišete direktno kod prodavnice koju ste odabrali za kupovinu proizvoda Dunavox DAUF-46.138B ugradna vitrina za vino. Pametno.rs ne garantuje za tačnost objavljenih informacija, kao i to da prikazane slike u potpunosti odgovaraju stvarnim proizvodima. (5999558434748)
Ocene i komentari
Proizvod još nije ocenjen, promeni to!
Napiši komentar
Posetioce koji su gledali ovaj proizvod takođe su zanimali i proizvodi