Metabo potapajuća pumpa za vodu TPS14000S, čista voda, prljava voda

Cena od 16.089 din do 20.235 din
Metabo potapajuća pumpa za vodu TPS14000S
Stavi u listu želja
Postavi obaveštenje o ceni
Istorija najniže cene
Podeli
Prijavi grešku

METABO Pumpa potapajuća kombinovana TPS 14000S Combi METABO

Pumpa potapajuća kombinovana TPS 14000S Combi METABO  Metabo TPS 14000S Combi je potapajuća pumpa koja nudi višenamensku upotrebu za pumpanje i ispumpavanje sveže ili otpadne vode.
Na zalihama
18.829 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Metabo potapajuća pumpa kombinovana TPS 14000 S Combi 0251400000

Potapajuća pumpa kombinovana Metabo TPS 14000 S Combi 0251400000 Opis kombinovane potapajuće pumpe Metabo TPS 14000 S: Za pumpanje sveže vode i otpadnih voda. U ovoj poziciji najveći potencijal pumpe je postignut. Baza pumpe u gornjem položaju: za pumpanje sveže vode. Ovaj stav je takođe namenjen unosu u niskom režimu. Za niske unose funkcija plovka- prekidač može da se promeni iz automatskog režima u manuelni mod. Plovak prekidač za automatski režim. Nivo regulisanja - plovak prekidač. Za sve grube prljavštine čestica veličine do 20 mm. Tehničke karakteristike: Nominalna ulazna snaga: 770 W Napon: 230 V Maksimalna stopa: 14.000 l / h Maksimalna visina: 8,5 m isporuke Maksimalna dubina zaranjanja: 7 m Maksimalni pritisak: 0,85 bara Izlaz priključak: 1 1 / 2 " sa unutrašnjim navojem Kućište pumpe od plastike Kabl za napajanje: 10 m Maksimalna veličina čestica do 20 mm Broj točkova: 1 Težina: 7.7 kg Obim isporuke: Ugao spojnice sa višestrukim adapterom Plutajući prekidač Višenamenska upotreba kao potopna pumpa za čistu vodu ili prljavu vodu. Za ispuštanje vode, sušenje i cirkulaciju čiste vode i prljave vode iz kontejnera, rezervoara ili poplavljenih podruma. Niski usis do 1 mm u režimu čiste vode. Jednostavno i udobno podešavanje osnove pumpe za potrebnu funkciju. Dvostruki sistem zaptivanja za zaštitu pumpe ako je voda posebno gusta ili sadrži velike čestice. Zaštita od preopterećenja: štiti motor od pregrevanja Podesivi plutajući prekidač za automatski režim. Lako prebacivanje sa automatskog režima sa plutajućim prekidačem na ručni režim za usisavanje sa niskim usisom. Kućište od udarne plastike. Kao potopna pumpa za prljavu vodu pogodna za grublje tečnosti sa veličinom čestica do 20 mm. Ergonomska ručka za udoban transport. Metabo kombinovane potopne pumpe mogu se koristiti kao drenažne pumpe kako za čistu, tako i za prljavu vodu. U ručnom režimu može se koristiti za niski usis do nivoa vode od samo jednog milimetra. Posebna fleksibilnost kombinovanih potopnih Metabo pumpi pokazuje se u jednostavnoj i udobnoj promeni između različitih primena podešavanjem postolja pumpe na odgovarajuću funkciju.
Raspoloživost potrebno proveriti
20.235 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu
  • Raspoloživo, isporuka odmah u prodavnici
  • Raspoloživo, isporuka do 2 dana
  • U dolasku, po narudžbini
  • Raspoloživost potrebno proveriti
  • Nije raspoloživo
Pametno.rs nije internet prodavnica već mesto na kojem možete da pregledate i uporedite ponudu drugih prodavnica za Metabo potapajuća pumpa za vodu TPS14000S. Iako se podaci osvežavaju nekoliko puta na dan savetujemo da se pre kupovine detaljnije informišete direktno kod prodavnice koju ste odabrali za kupovinu proizvoda Metabo potapajuća pumpa za vodu TPS14000S. Pametno.rs ne garantuje za tačnost objavljenih informacija, kao i to da prikazane slike u potpunosti odgovaraju stvarnim proizvodima. (4003665502328)
Ocene i komentari
Proizvod još nije ocenjen, promeni to!
Napiši komentar
Posetioce koji su gledali ovaj proizvod takođe su zanimali i proizvodi