Suavinex Flašica 150Ml Fiz. S Spori Protok Roze

Cena od 1.199 din do 1.348 din
Suavinex Flašica 150Ml Fiz. S Spori Protok Roze
Stavi u listu želja
Postavi obaveštenje o ceni
Istorija najniže cene
Podeli
Prijavi grešku

Suavinex Flašica 150Ml Fiz. S Spori Protok Roze

Flašica zapremine 150 ml iz INTO THE FOREST kolekcije sa novom revolucionarnom fiziološkom SX PRO silikonskom cuclom sa sporim protokom, dizajnirana je da podrži razvoj usne duplje kod beba omogućavajući još prirodniji osećaj hranjenja pomoću flašice. SX PRO cucla kreirana je u skladu sa oralnim karakteristikama beba čija su gornja i donja vilica u punom razvoju.Fiziološkog - ravnog, simetričnog oblika. Idealna je za bebine prve dane. Vrat SX Pro cucle je duži što omogućava da jezik bude pozicioniran na spoju između tvrdog i mekog nepca, a po naučnim studijama to je najbolji položaj za sisanje. Centriran je pod uglom od 90 ̊kako bi bebi bio omogućen najkomforniji položaj držanja flašice dok se sama hrani.Anti colic valvula na osnovi cucle izjednačava pritisak izvan flašice i unutar nje i na taj način sprečava štucanje i stvaranje gasova u stomaku onemogućavajući gutanje vazduha. Cucla je izrađena od ultra mekog, tankog silikona sa teksturom koja imitira teksturu majčine bradavice. Podržano od strane Udruženja Španskih pedijatrijskih zubara i preporučeno od strane Udruženja Italijanskih ortodontskih specijalista. Za uzrast od 0 do 3 meseca. Ne sadrži BPA.
Na stanju
1.348 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Suavinex Flašica 150Ml Fiz. S Spori Protok Roze

Flašica zapremine 150 ml iz JUNGLE kolekcije sa novom revolucionarnom fiziološkom SX PRO silikonskom cuclom sa sporim protokom, dizajnirana je da podrži razvoj usne duplje kod beba omogućavajući još prirodniji osećaj hranjenja pomoću flašice. SX PRO kreirana je u skladu sa oralnim karakteristikama beba čija su gornja i donja vilica u punom razvoju.Fiziološkog - ravnog, simetričnog oblika. Idealna je za bebine prve dane. Vrat SX Pro cucle je duži što omogućava da jezik bude pozicioniran na spoju između tvrdog i mekog nepca, a po naučnim studijama to je najbolji položaj za sisanje. Centriran je pod uglom od 90 ̊kako bi bebi bio omogućen najkomforniji položaj držanja flašice dok se sama hrani.Anti colic valvula na osnovi cucle izjednačava pritisak izvan flašice i unutar nje i na taj način sprečava štucanje i stvaranje gasova u stomaku onemogućavajući gutanje vazduha. Cucla je izrađena od ultra mekog, tankog silikona sa teksturom koja imitira teksturu majčine bradavice.Podržano od strane Udruženja Španskih pedijatrijskih zubara i preporučeno od strane Udruženja Italijanskih ortodontskih specijalista. Za uzrast od 0 do 3 meseca. Ne sadrži BPA.
Na stanju
1.348 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu
  • Raspoloživo, isporuka odmah u prodavnici
  • Raspoloživo, isporuka do 2 dana
  • U dolasku, po narudžbini
  • Raspoloživost potrebno proveriti
  • Nije raspoloživo
Pametno.rs nije internet prodavnica već mesto na kojem možete da pregledate i uporedite ponudu drugih prodavnica za Suavinex Flašica 150Ml Fiz. S Spori Protok Roze. Iako se podaci osvežavaju nekoliko puta na dan savetujemo da se pre kupovine detaljnije informišete direktno kod prodavnice koju ste odabrali za kupovinu proizvoda Suavinex Flašica 150Ml Fiz. S Spori Protok Roze. Pametno.rs ne garantuje za tačnost objavljenih informacija, kao i to da prikazane slike u potpunosti odgovaraju stvarnim proizvodima. (8426420072373)
Ocene i komentari
Proizvod još nije ocenjen, promeni to!
Napiši komentar
Posetioce koji su gledali ovaj proizvod takođe su zanimali i proizvodi