Tamron objektiv 35mm, f1.4 Di USD

Cena 88.382 din
Tamron objektiv 35mm
Stavi u listu želja
Postavi obaveštenje o ceni
Istorija najniže cene
Podeli
Prijavi grešku

Tamron SP 35mm f/1.4 Di USD Dosta je bilo blende f/1.8. Za 40. rođendan svoje SP serije, Tamron se odlučio da lestvicu podigne za jedan stepenik i predstavio svoj do sada najbrži objektiv, odnosno objektiv sa najvećim otvorom blende - Tamron SP 35mm f/1.4 Di USD. Sve svoje napore proizvođač je opisao na sledeći način: ovaj objektiv predstavlja otelotvorenje sve optičke tehnologije i umešnosti proizvodnje koje je Tamron razvio do današnjeg dana. Osim...

Dosta je bilo blende f/1.8. Za 40. rođendan svoje SP serije, Tamron se odlučio da lestvicu podigne za jedan stepenik i predstavio svoj do sada najbrži objektiv, odnosno objektiv sa najvećim otvorom blende - Tamron SP 35mm f/1.4 Di USD. Sve svoje napore proizvođač je opisao na sledeći način: ovaj objektiv predstavlja otelotvorenje sve optičke tehnologije i umešnosti proizvodnje koje je Tamron razvio do današnjeg dana. Osim sjajne blende od f/1.4, Tamron 35mm f1.4 nudi i nečujni ulrasonični motor USD, tako da se u kompaniji "kunu" u brzinu njegovog autofokusa. Što se tiče optike, sastoji se od 14 elemenata u 10 grupa, od kojih su 4 LD, 3 glass-molded asferična, a svi na sebi imaju BBAR-G2 premaz (u pitanju je druga generacija premaza). Razume se da je objektiv ovog kalibra zaptiven. Tamron 35mm f/1.4 je, naravno, namenjen za Canon i Nikon full-frame DSLR fotoaparate. Prečnik filtera iznosi 72mm, minimalno fokusno rastojanje je 30cm, a dijafragma je realizovana u vidu 9 zaobljenih listića. * ovo je cena za Nikon verziju. Za Canon je skuplja 100 EUR.
Raspoloživost potrebno proveriti
88.382 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu
  • Raspoloživo, isporuka odmah u prodavnici
  • Raspoloživo, isporuka do 2 dana
  • U dolasku, po narudžbini
  • Raspoloživost potrebno proveriti
  • Nije raspoloživo
Pametno.rs nije internet prodavnica već mesto na kojem možete da pregledate i uporedite ponudu drugih prodavnica za Tamron objektiv 35mm. Iako se podaci osvežavaju nekoliko puta na dan savetujemo da se pre kupovine detaljnije informišete direktno kod prodavnice koju ste odabrali za kupovinu proizvoda Tamron objektiv 35mm. Pametno.rs ne garantuje za tačnost objavljenih informacija, kao i to da prikazane slike u potpunosti odgovaraju stvarnim proizvodima. (4960371006611)
Ocene i komentari
Proizvod još nije ocenjen, promeni to!
Napiši komentar
Posetioce koji su gledali ovaj proizvod takođe su zanimali i proizvodi