Sigma objektiv 60-600mm, f4.5-6.3 DG OS HSM

Cena 218.300 din
Sigma objektiv 60-600mm
Stavi u listu želja
Postavi obaveštenje o ceni
Istorija najniže cene
Podeli
Prijavi grešku

Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports Prava topčina od objektiva! Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports donosi nesvakidašnji raspon za jedan telefoto zum objektiv. Toliko je svestran da sa njim možete podjednako dobro da fotografišete portrete i predmete na relativno maloj udaljenosti, ali i da briljirate na stadionu hvatajući sportiste u akciji ili duboko u šumi među divljim životinjama. U pitanju je objektiv iz Sports serije i namenjen je za...

Prava topčina od objektiva! Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports donosi nesvakidašnji raspon za jedan telefoto zum objektiv. Toliko je svestran da sa njim možete podjednako dobro da fotografišete portrete i predmete na relativno maloj udaljenosti, ali i da briljirate na stadionu hvatajući sportiste u akciji ili duboko u šumi među divljim životinjama. U pitanju je objektiv iz Sports serije i namenjen je za Canon i Nikon tela, kako full-frame, tako i krop (ekvivalentni raspon na APS-C senzoru iznosi 96-960mm). Kada je reč o optičkoj strukturi, Sigma 60-600 sastoji se od 24 elementa u 22 grupe, od kojih je jedan SLD, a 9 FLD elemenata, a svi na sebi imaju premaz Super Multi-Layer Coating. Kao i svaki ozbiljan objektiv, zaptiven je, zatim poseduje ultrasonični motor i optičku stabilizaciju slike (daje dužu ekspoziciju za 4 blende u odnosu na preporučenu za određenu žižnu daljinu). Minimalno fokusno rastojanje iznosi 0.60m, prečnik filtera je 105mm, a dijafragma je realizovana u vidu 9 zaobljenih listića.
Raspoloživost potrebno proveriti
218.300 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu
  • Raspoloživo, isporuka odmah u prodavnici
  • Raspoloživo, isporuka do 2 dana
  • U dolasku, po narudžbini
  • Raspoloživost potrebno proveriti
  • Nije raspoloživo
Pametno.rs nije internet prodavnica već mesto na kojem možete da pregledate i uporedite ponudu drugih prodavnica za Sigma objektiv 60-600mm. Iako se podaci osvežavaju nekoliko puta na dan savetujemo da se pre kupovine detaljnije informišete direktno kod prodavnice koju ste odabrali za kupovinu proizvoda Sigma objektiv 60-600mm. Pametno.rs ne garantuje za tačnost objavljenih informacija, kao i to da prikazane slike u potpunosti odgovaraju stvarnim proizvodima. (0085126730543)
Ocene i komentari
Proizvod još nije ocenjen, promeni to!
Napiši komentar
Posetioce koji su gledali ovaj proizvod takođe su zanimali i proizvodi