Sigma objektiv 40mm, f1.4 DG HSM

Cena 87.320 din
Sigma objektiv 40mm
Stavi u listu želja
Postavi obaveštenje o ceni
Istorija najniže cene
Podeli
Prijavi grešku

Sigma 40mm f/1.4 DG HSM Art Sigma polako ali sigurno pokriva sve moguće raspone na polju objektiva i svoju mašineriju čini vrlo, vrlo ozbiljnom. Sigma 40mm f/1.4 DG HSM Art predstavlja neku vrstu prelaza između čuvene 35-ice i 50-ice i proizvedena je sa akcentom na video. Njome je postignut ugao gledanja koji je vrlo popularan među cine objektivima. Dizajnirana je, osim za Canon i Nikon DSLR fotoaparate, i za Sony mirrorless tela sa E-mount. Pre svega je namenjena full-frame...

Sigma polako ali sigurno pokriva sve moguće raspone na polju objektiva i svoju mašineriju čini vrlo, vrlo ozbiljnom. Sigma 40mm f/1.4 DG HSM Art predstavlja neku vrstu prelaza između čuvene 35-ice i 50-ice i proizvedena je sa akcentom na video. Njome je postignut ugao gledanja koji je vrlo popularan među cine objektivima. Dizajnirana je, osim za Canon i Nikon DSLR fotoaparate, i za Sony mirrorless tela sa E-mount. Pre svega je namenjena full-frame telima, ali može i na APS-C senzore. U tom slučaju, ekvivalentni raspon za Canon iznosi 64mm, dok je za Nikon i za Sony 60mm. Istina je da dimenzije i masa (1200g) nisu prednost ovog Sigma Art objektiva, ali kvalitet slike svakako jeste. Sastoji se od 16 elemenata u 12 grupa, od kojih su jedan asferičan, 3 FLD i 3 SLD i oni su zaduženi za neutralisanje aksijalnih hromatskih aberacija. Iz kompanije navode da je procenat distorzije manji od 1%, da je odbljesak gotovo ne egzistira i da će ovakve performanse doneti konstatne optičke rezultate fotoaparatima koji će nuditi 8K video. Sigma 40mm f/1.4 DG HSM Art može još da se pohvali HSM ultrasoničnim motorom za nečujan autofokus, kao i zaptivenim dizajnom. Minimalno fokusno rastojanje iznosi 40cm, prečnik filtera je 82mm, a dijafragma je realizovana u vidu 9 zaobljenih listića.
Raspoloživost potrebno proveriti
87.320 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu
  • Raspoloživo, isporuka odmah u prodavnici
  • Raspoloživo, isporuka do 2 dana
  • U dolasku, po narudžbini
  • Raspoloživost potrebno proveriti
  • Nije raspoloživo
Pametno.rs nije internet prodavnica već mesto na kojem možete da pregledate i uporedite ponudu drugih prodavnica za Sigma objektiv 40mm. Iako se podaci osvežavaju nekoliko puta na dan savetujemo da se pre kupovine detaljnije informišete direktno kod prodavnice koju ste odabrali za kupovinu proizvoda Sigma objektiv 40mm. Pametno.rs ne garantuje za tačnost objavljenih informacija, kao i to da prikazane slike u potpunosti odgovaraju stvarnim proizvodima. (0085126332563)
Ocene i komentari
Proizvod još nije ocenjen, promeni to!
Napiši komentar
Posetioce koji su gledali ovaj proizvod takođe su zanimali i proizvodi