Sigma objektiv 14-24mm, f2.8 DN A

Cena 181.720 din
Sigma objektiv 14-24mm
Stavi u listu želja
Postavi obaveštenje o ceni
Istorija najniže cene
Podeli
Prijavi grešku

Sigma 14-24mm f/2.8 DG DN Art Već dokazan objektiv za DSLR fotoaparate dobio je verziju za mirrorless tela. Sigma 14-24mm f/2.8 DG DN Art je široki zum objektiv namenjen za Sony E-mount i Panasonic/Leica L-mount full-frame MILC fotoaparate (može se montirati i na APS-C modele i ekvivalentni raspon tada iznosi 21-36mm). U pitanju je prvi full-frame zum objektiv iz serije Digital Native (DN). Iz kompanije se hvale da je nova Sigma 14-24 pravi objektiv za astrofotografiju i...

Već dokazan objektiv za DSLR fotoaparate dobio je verziju za mirrorless tela. Sigma 14-24mm f/2.8 DG DN Art je široki zum objektiv namenjen za Sony E-mount i Panasonic/Leica L-mount full-frame MILC fotoaparate (može se montirati i na APS-C modele i ekvivalentni raspon tada iznosi 21-36mm). U pitanju je prvi full-frame zum objektiv iz serije Digital Native (DN). Iz kompanije se hvale da je nova Sigma 14-24 pravi objektiv za astrofotografiju i ističu izuzetnu oštrinu koju ovaj wide objektiv pruža do samih ivica kadra zahvaljujući LD elementima u svojoj strukturi i novim premazom - Nano Porous Coating (NPC). Celokupna struktura sastoji se od 18 elemenata u 13 grupa, među kojima je 1 FLD, 5 su SLD, a 3 asferična. Sigma 14-24mm f/2.8 Art MILC je smeštena u zaptiveno magnezijumsko kućište, što je čini otpornom na prašinu i vlagu, ali je dosta lakša od DSLR verzije - 795g (355g lakša). Minimalno fokusno rastojanje iznosi 28cm, a blenda je realizovana u vidu 11 zaobljenih listića. Treba naglasiti da je prednji element objektiva ispupčen, tako da se filter montira sa zadnje strane.
Raspoloživost potrebno proveriti
181.720 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu
  • Raspoloživo, isporuka odmah u prodavnici
  • Raspoloživo, isporuka do 2 dana
  • U dolasku, po narudžbini
  • Raspoloživost potrebno proveriti
  • Nije raspoloživo
Pametno.rs nije internet prodavnica već mesto na kojem možete da pregledate i uporedite ponudu drugih prodavnica za Sigma objektiv 14-24mm. Iako se podaci osvežavaju nekoliko puta na dan savetujemo da se pre kupovine detaljnije informišete direktno kod prodavnice koju ste odabrali za kupovinu proizvoda Sigma objektiv 14-24mm. Pametno.rs ne garantuje za tačnost objavljenih informacija, kao i to da prikazane slike u potpunosti odgovaraju stvarnim proizvodima. (0085126213695)
Ocene i komentari
Proizvod još nije ocenjen, promeni to!
Napiši komentar
Posetioce koji su gledali ovaj proizvod takođe su zanimali i proizvodi