Sigma objektiv 14-24mm, f2.8 smeđi

Cena 159.300 din
Sigma objektiv 14-24mm
Stavi u listu želja
Postavi obaveštenje o ceni
Istorija najniže cene
Podeli
Prijavi grešku

Sigma 14-24mm f/2.8 HSM Art   Sigma 14-24mm f/2.8 HSM Art predstavlja još jedan obećavajući objektiv iz sada već čuvene Art serije. U pitanju je široki zum objektiv namenjen za Canon, Nikon i Sigma full-frame DSLR tela (moguće je kombinovati i sa konverterom Sigma MC-11). Dizajniran je specijalno za fotoaparate sa ekstremno velikim rezolucijama - 50MP i nagore - i donosi veoma visoki stepen oštrine zahvaljujući optičkoj strukturi sa 3...

  Sigma 14-24mm f/2.8 HSM Art predstavlja još jedan obećavajući objektiv iz sada već čuvene Art serije. U pitanju je široki zum objektiv namenjen za Canon, Nikon i Sigma full-frame DSLR tela (moguće je kombinovati i sa konverterom Sigma MC-11). Dizajniran je specijalno za fotoaparate sa ekstremno velikim rezolucijama - 50MP i nagore - i donosi veoma visoki stepen oštrine zahvaljujući optičkoj strukturi sa 3 FLD, 3 SLD i 3 asferična elementa, od kojih je jedan tzv. high precision molded glass od 80mm (sastoji se od ukupno 17 elemenata u 11 grupa). Iz kompanije se hvale da ovakva struktura skoro potpuno neutrališe distorzije (manje od 1%). Sigma 14-24mm f/2.8 je smeštena u zaptiveno magnezijumsko kućište, što je čini otpornom na prašinu i vlagu, i teška je dobrih 1150g. Minimalno fokusno rastojanje iznosi 26cm, a blenda je realizovana u vidu 9 zaobljenih listića. Valja napomenuti da Sigma 14-24 Art dolazi u pakovanju sa zonericom u obliku cveta (petal), ali su iz kompanije obećali da je moguće modifikovati prednji deo objektiva i zameniti zonericu za kružnu. Kako objašnjavaju iz menadžmenta Sigme, korišćenje kružne zonerice je naročito bitno kod širokih objektiva kada se radi sa VR fotografijom (virtualna realnost) kako bi se izbeglo pravljenje neželjenih senki ili kako se ne bi došlo u situaciju da zbog prevelike zonerice jedan objektiv smeta drugima u specijalnim rigovima koji se koriste u kreiranju virtuelne realnosti.
Raspoloživost potrebno proveriti
159.300 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu
  • Raspoloživo, isporuka odmah u prodavnici
  • Raspoloživo, isporuka do 2 dana
  • U dolasku, po narudžbini
  • Raspoloživost potrebno proveriti
  • Nije raspoloživo
Pametno.rs nije internet prodavnica već mesto na kojem možete da pregledate i uporedite ponudu drugih prodavnica za Sigma objektiv 14-24mm. Iako se podaci osvežavaju nekoliko puta na dan savetujemo da se pre kupovine detaljnije informišete direktno kod prodavnice koju ste odabrali za kupovinu proizvoda Sigma objektiv 14-24mm. Pametno.rs ne garantuje za tačnost objavljenih informacija, kao i to da prikazane slike u potpunosti odgovaraju stvarnim proizvodima.
Ocene i komentari
Proizvod još nije ocenjen, promeni to!
Napiši komentar
Posetioce koji su gledali ovaj proizvod takođe su zanimali i proizvodi