Sigma objektiv 105mm, f2.8 DN

Cena 82.600 din
Sigma objektiv 105mm
Stavi u listu želja
Postavi obaveštenje o ceni
Istorija najniže cene
Podeli
Prijavi grešku

Sigma 105mm f/2.8 DG DN Macro Art Sigma 105mm f/2.8 DG DN Macro Art je odličan telefoto prajm objektiv, optimizovan za makro fotografiju. Briljantna optika se očekuje od kompanije Sigme, pa tako ni ovaj objektiv neće razočarati. Dočekaće vas odlična oštrina i precizan 1:1 prikaz predmeta u krupnom planu. Optika sadrži jedan SLD element za uspešno suzbijanje raznih aberacija, a primenjen je i višeslojni premaz za suzbijanje flare i...

Sigma 105mm f/2.8 DG DN Macro Art je odličan telefoto prajm objektiv, optimizovan za makro fotografiju. Briljantna optika se očekuje od kompanije Sigme, pa tako ni ovaj objektiv neće razočarati. Dočekaće vas odlična oštrina i precizan 1:1 prikaz predmeta u krupnom planu. Optika sadrži jedan SLD element za uspešno suzbijanje raznih aberacija, a primenjen je i višeslojni premaz za suzbijanje flare i ghosting efekata, zarad poboljšanog kontrasta. Namenjen je Sony Full Frame telima, ali ga bez problema možete kačiti i na APS-C tela, kada žižna daljina iznosi 157.5 mm. Autofokusni motor je HSM (Hyper Sonic Motor), što donosi brze i tihe performanse. Interesantna opcija je mogućnost za ukidanje klika, koji prsten za blendu obično proizvodi, da bi se omogućio glađi i tiši rad. Maskimalna blenda je f/2.8, minimalna je 22. Optika se sastoji od 12 elemenata u 7 grupa, a blenda je izvedena iz 9 zaobljenih listića. Promer filtera je 62 mm. Minimalno fokusno odstojanje je 29.5 cm.
Raspoloživost potrebno proveriti
82.600 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu
  • Raspoloživo, isporuka odmah u prodavnici
  • Raspoloživo, isporuka do 2 dana
  • U dolasku, po narudžbini
  • Raspoloživost potrebno proveriti
  • Nije raspoloživo
Pametno.rs nije internet prodavnica već mesto na kojem možete da pregledate i uporedite ponudu drugih prodavnica za Sigma objektiv 105mm. Iako se podaci osvežavaju nekoliko puta na dan savetujemo da se pre kupovine detaljnije informišete direktno kod prodavnice koju ste odabrali za kupovinu proizvoda Sigma objektiv 105mm. Pametno.rs ne garantuje za tačnost objavljenih informacija, kao i to da prikazane slike u potpunosti odgovaraju stvarnim proizvodima. (0085126260651)
Ocene i komentari
Proizvod još nije ocenjen, promeni to!
Napiši komentar
Posetioce koji su gledali ovaj proizvod takođe su zanimali i proizvodi