Samyang objektiv 12mm, f2.0 crni/smeđi/srebrni

Cena 38.350 din
Samyang objektiv 12mm
Stavi u listu želja
Postavi obaveštenje o ceni
Istorija najniže cene
Podeli
Prijavi grešku

Samyang 12mm f/2 NCS CS Samyang 12mm f/2.0 NCS CS je širokougaoni objektiv namenjen MILC telima koji se odlikuju APS-C i Micro Four Thirds senzorima (Canon M, Fuji X, Samsung NX, Sony E i Micro Four Thirds). Sa svojim rasponom od 12mm (ekvivalentno 18mm kod APS-C, odnosno 24mm kod Micro Four Thirds senzora) i uglom gledanja od 98.9° (83° kod Micro Four Thirds), ovaj široki objektiv je idealan za fotografisanje arhitekture, enterijera i pejzaža, dok...

Samyang 12mm f/2.0 NCS CS je širokougaoni objektiv namenjen MILC telima koji se odlikuju APS-C i Micro Four Thirds senzorima (Canon M, Fuji X, Samsung NX, Sony E i Micro Four Thirds). Sa svojim rasponom od 12mm (ekvivalentno 18mm kod APS-C, odnosno 24mm kod Micro Four Thirds senzora) i uglom gledanja od 98.9° (83° kod Micro Four Thirds), ovaj široki objektiv je idealan za fotografisanje arhitekture, enterijera i pejzaža, dok njegova brza blenda f/2.0 donosi fantastične rezultate čak i u uslovima slabe svetlosti. Što se tiče optičke konstrukcije, objektiv poseduje 12 elemenata raspoređenih u 10 grupa, od kojih je jedan asferičan (ASP), jedan hibridan asferičan (H-ASP), dok su tri ED elementa, zadužena za neutralisanje hromatskih aberacija i distorzija. Štaviše, elementi objektiva premazani su slojem nano kristala (Nano Coating System) kako bi se smanjili odbljesci i sprečio efekat ghosting-a. Ovaj Samyang objektiv nema autofokus, već se fokusiranje izvodi isključivo ručno. Dijafragma je realizovana u vidu 6 zaobljenih listića, a minimalno fokusno rastojanje iznosi 20cm. Dostupan je u crnoj i srebrnoj varijanti.
Raspoloživost potrebno proveriti
38.350 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu
  • Raspoloživo, isporuka odmah u prodavnici
  • Raspoloživo, isporuka do 2 dana
  • U dolasku, po narudžbini
  • Raspoloživost potrebno proveriti
  • Nije raspoloživo
Pametno.rs nije internet prodavnica već mesto na kojem možete da pregledate i uporedite ponudu drugih prodavnica za Samyang objektiv 12mm. Iako se podaci osvežavaju nekoliko puta na dan savetujemo da se pre kupovine detaljnije informišete direktno kod prodavnice koju ste odabrali za kupovinu proizvoda Samyang objektiv 12mm. Pametno.rs ne garantuje za tačnost objavljenih informacija, kao i to da prikazane slike u potpunosti odgovaraju stvarnim proizvodima. (8809298881443)
Ocene i komentari
Proizvod još nije ocenjen, promeni to!
Napiši komentar
Posetioce koji su gledali ovaj proizvod takođe su zanimali i proizvodi