Panasonic objektiv G VARIO, 8-18mm, f2.8-4.0

Cena 117.882 din
Panasonic objektiv G VARIO
Stavi u listu želja
Postavi obaveštenje o ceni
Istorija najniže cene
Podeli
Prijavi grešku

Panasonic Leica DG Vario-Elmarit 8-18mm f/2.8-4 ASPH Panasonic Leica DG Vario-Elmarit 8-18mm f/2.8-4 ASPH predstavlja široki zum objektiv namenjen Panasonic MILC telima sa Micro Four Thirds senzorima i kada se montira na njih, njegov ekvivalentni raspon iznosi 16-36mm. U pitanju je još jedan član serije sa blendom f/2.8-4 (prvi je Panasonic Leica DG Vario-Elmarit 12-60mm f/2.8-4 ASPH Power OIS). Panasonic 8-18mm f/2.8-4 je vrlo brz objektiv i...

Panasonic Leica DG Vario-Elmarit 8-18mm f/2.8-4 ASPH predstavlja široki zum objektiv namenjen Panasonic MILC telima sa Micro Four Thirds senzorima i kada se montira na njih, njegov ekvivalentni raspon iznosi 16-36mm. U pitanju je još jedan član serije sa blendom f/2.8-4 (prvi je Panasonic Leica DG Vario-Elmarit 12-60mm f/2.8-4 ASPH Power OIS). Panasonic 8-18mm f/2.8-4 je vrlo brz objektiv i dizajniran je za kombinovanje sa brzim autofokusnim sistemima sa detekcijom kontrasta, poput onih koji krase najnovije Panasonic MILC fotoaparata, i pruža vrhunske rezultate kako na polju fotografije, tako i na polju video zapisa. U tome mu pomaže i STM motor koji ima u sebi, a koji donosi nečujan i gladak fokus. Sjajan je za sve situacije - od pejzaža, preko ulične fotografije, do fotografisanja zvezdanog neba. Što se tiče optičke konstrukcije, Panasonic 8-18mm poseduje 15 elemenata u 10 grupa, od kojih su tri asferična, dva ED, jedan asferični ED i jedan UHR, a svi su prekriveni Nano Surface premazom, koji neutrališe bljeskove i ghosting efekat. Iz kompanije takođe navode da optički dizajn ovog objektiva rezultira minimalnim pomeranjem slike prilikom zumiranja. Povrh svega, Panasonic 8-18mm f/2.8-4.0 je smešten u zaptiveno kućište i može se koristiti na temperaturama do -10°C. Prečnik filtera iznosi 67mm, a dijafragma je realizovana u vidu 7 zaobljenih listića.
Raspoloživost potrebno proveriti
117.882 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu
  • Raspoloživo, isporuka odmah u prodavnici
  • Raspoloživo, isporuka do 2 dana
  • U dolasku, po narudžbini
  • Raspoloživost potrebno proveriti
  • Nije raspoloživo
Pametno.rs nije internet prodavnica već mesto na kojem možete da pregledate i uporedite ponudu drugih prodavnica za Panasonic objektiv G VARIO. Iako se podaci osvežavaju nekoliko puta na dan savetujemo da se pre kupovine detaljnije informišete direktno kod prodavnice koju ste odabrali za kupovinu proizvoda Panasonic objektiv G VARIO. Pametno.rs ne garantuje za tačnost objavljenih informacija, kao i to da prikazane slike u potpunosti odgovaraju stvarnim proizvodima.
Ocene i komentari
Proizvod još nije ocenjen, promeni to!
Napiši komentar
Posetioce koji su gledali ovaj proizvod takođe su zanimali i proizvodi