Panasonic objektiv G, 25mm, f1.4/f1.7

Cena 23.482 din
Panasonic objektiv G
Stavi u listu želja
Postavi obaveštenje o ceni
Istorija najniže cene
Podeli
Prijavi grešku

Panasonic Lumix G 25mm f/1.7 ASPH Panasonic Lumix G 25mm f/1.7 ASPH predstavlja fiksni prime objektiv sa ekvivalentnim rasponom od 50mm i velikim otvorom blende od čak f/1.7. Njegovo fokusno rastojanje pruža skoro isti ugao gledanja i perspektivu kao i ljudsko oko, što znači da ćete prilikom fotografisanja npr. portreta ili pejzaža uhvatiti isti onaj ugao koji vidite i golim okom. Može da se pohvali novom DFD tehnologijom (Depth From Defocus), koja mu donosi veliku brzinu i...

Panasonic Lumix G 25mm f/1.7 ASPH predstavlja fiksni prime objektiv sa ekvivalentnim rasponom od 50mm i velikim otvorom blende od čak f/1.7. Njegovo fokusno rastojanje pruža skoro isti ugao gledanja i perspektivu kao i ljudsko oko, što znači da ćete prilikom fotografisanja npr. portreta ili pejzaža uhvatiti isti onaj ugao koji vidite i golim okom. Može da se pohvali novom DFD tehnologijom (Depth From Defocus), koja mu donosi veliku brzinu i preciznost pri razmeni digitalnog signala sa brzim Lumix G fotoaparatima - 240 fps. Sastoji se od 8 elemenata u 7 grupa, od kojih su dva asferična, a jedan UHR (Ultra-High Refractive Index). Poseduje snažan autofokusni sistem koji omogućava odličnu rezoluciju i kontrast od minimalnog fokusnog rastojanja (0.25m) do beskonačnosti. Zahvaljujući ugrađenom koračnom motoru (STM), fokusiranje je glatko i nečujno, kako prilikom fotografisanja, tako i prilikom snimanja video zapisa. Dijafragma je realizovana u vidu sedam zaobljenih listića, što rezultira vrlo atraktivnim bokeh efektom pri fotografisanju scena sa plićim poljem dubinske oštrine.
Raspoloživost potrebno proveriti
23.482 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu
  • Raspoloživo, isporuka odmah u prodavnici
  • Raspoloživo, isporuka do 2 dana
  • U dolasku, po narudžbini
  • Raspoloživost potrebno proveriti
  • Nije raspoloživo
Pametno.rs nije internet prodavnica već mesto na kojem možete da pregledate i uporedite ponudu drugih prodavnica za Panasonic objektiv G. Iako se podaci osvežavaju nekoliko puta na dan savetujemo da se pre kupovine detaljnije informišete direktno kod prodavnice koju ste odabrali za kupovinu proizvoda Panasonic objektiv G. Pametno.rs ne garantuje za tačnost objavljenih informacija, kao i to da prikazane slike u potpunosti odgovaraju stvarnim proizvodima. (5025232638048)
Ocene i komentari
Proizvod još nije ocenjen, promeni to!
Napiši komentar
Posetioce koji su gledali ovaj proizvod takođe su zanimali i proizvodi