Olympus objektiv 7-14mm, f2.8

Cena 116.820 din
Olympus objektiv 7-14mm
Stavi u listu želja
Postavi obaveštenje o ceni
Istorija najniže cene
Podeli
Prijavi grešku

Olympus M.ZUIKO DIGITAL ED 7-14mm f/2.8 PRO Olympus M.ZUIKO DIGITAL ED 7-14mm f/2.8 PRO je širokougaoni objektiv sa ekvivalentnim rasponom od 14-28mm, i kao takav odlikuje se sjajnim performansama za fotografisanje na blizini, sa minimalnim rastojanjem od mete od svega 7.5cm (od kraja objektiva). Pripada seriji Micro Four Thirds PRO, i u odnosu na prethodnika Olympus Zuiko Digital ED 7-14mm f/4.0, donosi veću brzinu maksimalnog otvora blende. Sastoji se od 14 elemenata u 11...

Olympus M.ZUIKO DIGITAL ED 7-14mm f/2.8 PRO je širokougaoni objektiv sa ekvivalentnim rasponom od 14-28mm, i kao takav odlikuje se sjajnim performansama za fotografisanje na blizini, sa minimalnim rastojanjem od mete od svega 7.5cm (od kraja objektiva). Pripada seriji Micro Four Thirds PRO, i u odnosu na prethodnika Olympus Zuiko Digital ED 7-14mm f/4.0, donosi veću brzinu maksimalnog otvora blende. Sastoji se od 14 elemenata u 11 grupa, od kojih su 2 EDA, 1 DSL, 1 asferičan, 3 Super ED, 1 ED i 2 HR, tako da su periferne hromatske aberacije svedene na minimum, dok ZERO (Zuiko Extra-Low Reflective Optical) premaz umanjuje tzv. duhove. M.ZUIKO DIGITAL ED 7-14mm f/2.8 PRO je zaptiven na 11 mesta, tako da se može koristiti na kiši, snegu, pa čak i na plaži, uprkos vlagi koju more stvara ili prašini od peska. Ovaj zum objektiv težak je 534g, poseduje koračni motor (STM), i dolazi sa fiksnom zonericom.
Raspoloživost potrebno proveriti
116.820 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu
  • Raspoloživo, isporuka odmah u prodavnici
  • Raspoloživo, isporuka do 2 dana
  • U dolasku, po narudžbini
  • Raspoloživost potrebno proveriti
  • Nije raspoloživo
Pametno.rs nije internet prodavnica već mesto na kojem možete da pregledate i uporedite ponudu drugih prodavnica za Olympus objektiv 7-14mm. Iako se podaci osvežavaju nekoliko puta na dan savetujemo da se pre kupovine detaljnije informišete direktno kod prodavnice koju ste odabrali za kupovinu proizvoda Olympus objektiv 7-14mm. Pametno.rs ne garantuje za tačnost objavljenih informacija, kao i to da prikazane slike u potpunosti odgovaraju stvarnim proizvodima.
Ocene i komentari
Proizvod još nije ocenjen, promeni to!
Napiši komentar
Posetioce koji su gledali ovaj proizvod takođe su zanimali i proizvodi