Nikon objektiv AF-S, 8-15mm, f3.5-4 ED

Cena od 151.990 din do 162.840 din
Nikon objektiv AF-S
Stavi u listu želja
Postavi obaveštenje o ceni
Istorija najniže cene
Podeli
Prijavi grešku

NIKON FISHEYE AF-S 8-15mm f3.5-4.5E ED 81302

Raspoloživo
151.990 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Nikon AF-S Fisheye NIKKOR 8-15mm f/3.5-4.5E ED Nikon AF-S Fisheye NIKKOR 8-15mm f/3.5-4.5E ED je širokougaoni objektiv i predstavlja prvi Nikonov cirkularni "riblje oko" zum objektiv. Zahvaljujući svom dizajnu, kada se montira na full-frame telo, Nikon Fisheye 8-15mm na početnom rasponu pruža cirkularni ugao gledanja od 180 stepeni i horizontalno i vertikalno, dok se na krajnjem rasponu dobija necirkularni dijagonalni ugao gledanja od 180...

Nikon AF-S Fisheye NIKKOR 8-15mm f/3.5-4.5E ED je širokougaoni objektiv i predstavlja prvi Nikonov cirkularni "riblje oko" zum objektiv. Zahvaljujući svom dizajnu, kada se montira na full-frame telo, Nikon Fisheye 8-15mm na početnom rasponu pruža cirkularni ugao gledanja od 180 stepeni i horizontalno i vertikalno, dok se na krajnjem rasponu dobija necirkularni dijagonalni ugao gledanja od 180 stepeni. Kućište je izrađeno od legure magnezijuma, a zahvaljujući internom mehanizmu fokusa, objektiv zadržava svoje kompaktno stanje čak i prilikom fokusiranja. Dijafragma je elektromagnetna, što omogućava konstantnu ekspoziciju kod brzog ispaljivanja i glatku kontrolu ekspozicije prilikom video snimanja; realizovana je u vidu 7 zaobljenih listića. Što se tiče optičke strukture, Nikon Fisheye 8-15mm f/3.5-4.5E ED sadrži 15 elemenata u 13 grupa, od kojih su 3 asferična, 2 ED, a svi elementi na sebi poseduju Super Integrated Coatingpremaz. Kada je reč o minimalnom fokusnom rastojanju ovog fisheye objektiva, ono iznosi 0.16m.
Raspoloživost potrebno proveriti
162.840 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu
  • Raspoloživo, isporuka odmah u prodavnici
  • Raspoloživo, isporuka do 2 dana
  • U dolasku, po narudžbini
  • Raspoloživost potrebno proveriti
  • Nije raspoloživo
Pametno.rs nije internet prodavnica već mesto na kojem možete da pregledate i uporedite ponudu drugih prodavnica za Nikon objektiv AF-S. Iako se podaci osvežavaju nekoliko puta na dan savetujemo da se pre kupovine detaljnije informišete direktno kod prodavnice koju ste odabrali za kupovinu proizvoda Nikon objektiv AF-S. Pametno.rs ne garantuje za tačnost objavljenih informacija, kao i to da prikazane slike u potpunosti odgovaraju stvarnim proizvodima.
Ocene i komentari
Proizvod još nije ocenjen, promeni to!
Napiši komentar
Posetioce koji su gledali ovaj proizvod takođe su zanimali i proizvodi