Nikon objektiv AF-S, 24mm, f1.8G ED

Cena 83.780 din
Nikon objektiv AF-S
Stavi u listu želja
Postavi obaveštenje o ceni
Istorija najniže cene
Podeli
Prijavi grešku

Nikon AF-S NIKKOR 24mm f/1.8G ED Nikon AF-S NIKKOR 24mm f/1.8G ED je prime objektiv sa sjajnim otvorom blende - f/1.8 - namenjen full-frame telima. Po svom rasponu, dolazi između sjajnih Nikon AF-S NIKKOR 20mm f/1.8G ED i Nikon AF-S NIKKOR 35mm f/1.8G ED, koji su izašli prošle godine. Sa svojom brzom blendom, ovaj lagani fiksni objektiv kompaktnih dimenzija donosi fantastičan bokeh, kristalno čiste fotografije sa minimalnom distorzijom i odlične rezultate pri...

Nikon AF-S NIKKOR 24mm f/1.8G ED je prime objektiv sa sjajnim otvorom blende - f/1.8 - namenjen full-frame telima. Po svom rasponu, dolazi između sjajnih Nikon AF-S NIKKOR 20mm f/1.8G ED i Nikon AF-S NIKKOR 35mm f/1.8G ED, koji su izašli prošle godine. Sa svojom brzom blendom, ovaj lagani fiksni objektiv kompaktnih dimenzija donosi fantastičan bokeh, kristalno čiste fotografije sa minimalnom distorzijom i odlične rezultate pri slabom svetlu. Sjajan je za fotografisanje u zatvorenom prostoru, ali i za arhitekturu i pejzaže. Poseduje premaz od nano kristala (Nano Crystal Coating), a što se tiče elemenata, poseduje 12 raspoređenih u 9 grupa, od kojih su dva ED i dva asferična. Dijafragma je realizovana u vidu 7 zaobljenih listića, a prečnik filtera je 72mm. Nije zaptiven.
Raspoloživost potrebno proveriti
83.780 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu
  • Raspoloživo, isporuka odmah u prodavnici
  • Raspoloživo, isporuka do 2 dana
  • U dolasku, po narudžbini
  • Raspoloživost potrebno proveriti
  • Nije raspoloživo
Pametno.rs nije internet prodavnica već mesto na kojem možete da pregledate i uporedite ponudu drugih prodavnica za Nikon objektiv AF-S. Iako se podaci osvežavaju nekoliko puta na dan savetujemo da se pre kupovine detaljnije informišete direktno kod prodavnice koju ste odabrali za kupovinu proizvoda Nikon objektiv AF-S. Pametno.rs ne garantuje za tačnost objavljenih informacija, kao i to da prikazane slike u potpunosti odgovaraju stvarnim proizvodima. (0018208200573)
Ocene i komentari
Proizvod još nije ocenjen, promeni to!
Napiši komentar
Posetioce koji su gledali ovaj proizvod takođe su zanimali i proizvodi