Nikon objektiv AF

Cena 29.382 din
Nikon objektiv AF
Stavi u listu želja
Postavi obaveštenje o ceni
Istorija najniže cene
Podeli
Prijavi grešku

Nikon FTZ II Mount Adapter Čak su i adapteri počeli da dobijaju nove verzije. Kao i u slučaju prve generacije, Nikon FTZ II Mount Adapter omogućava montiranje F-mount objektiva na Z-mount fotoaparate. Funkcionalnost je ostala ista, ali se poradilo na eksterijeru. Novi FTZ je manji i lakši i sa donje strane nema tzv. tripod mount. Prema rečima proizvođača, ovaj potez je napravljen kako bi se korisnicima novog Z9 obezbedilo jednostavnije rukovanje većim objektivima, ali i...

Čak su i adapteri počeli da dobijaju nove verzije. Kao i u slučaju prve generacije, Nikon FTZ II Mount Adapter omogućava montiranje F-mount objektiva na Z-mount fotoaparate. Funkcionalnost je ostala ista, ali se poradilo na eksterijeru. Novi FTZ je manji i lakši i sa donje strane nema tzv. tripod mount. Prema rečima proizvođača, ovaj potez je napravljen kako bi se korisnicima novog Z9 obezbedilo jednostavnije rukovanje većim objektivima, ali i celokupno manevrisanje novom perjanicom kompanije s obzirom na ugrađeni grip koji poseduje. Nažalost, ni ovaj adapter ne podržava autofokus kod starih AF-D objektiva, ali se, naravno, oni mogu montirati na Z modele i koristiti u manuelnom režimu, kao što je bilo i kod prve generacije FTZ adaptera. Razume se, novi Nikon F to Z adapter je takođe zaptiven i podržava nečujno okidanje i focus peaking.
Raspoloživost potrebno proveriti
29.382 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu
  • Raspoloživo, isporuka odmah u prodavnici
  • Raspoloživo, isporuka do 2 dana
  • U dolasku, po narudžbini
  • Raspoloživost potrebno proveriti
  • Nije raspoloživo
Pametno.rs nije internet prodavnica već mesto na kojem možete da pregledate i uporedite ponudu drugih prodavnica za Nikon objektiv AF. Iako se podaci osvežavaju nekoliko puta na dan savetujemo da se pre kupovine detaljnije informišete direktno kod prodavnice koju ste odabrali za kupovinu proizvoda Nikon objektiv AF. Pametno.rs ne garantuje za tačnost objavljenih informacija, kao i to da prikazane slike u potpunosti odgovaraju stvarnim proizvodima. (0018208997220)
Ocene i komentari
Proizvod još nije ocenjen, promeni to!
Napiši komentar
Posetioce koji su gledali ovaj proizvod takođe su zanimali i proizvodi