Nikon objektiv AF, 10-20mm, f4.5-5.6G VR

Cena od 34.220 din do 34.890 din
Nikon objektiv AF
Stavi u listu želja
Postavi obaveštenje o ceni
Istorija najniže cene
Podeli
Prijavi grešku

Nikon AF-P DX NIKKOR 10-20mm f/4.5-5.6G VR Nikon AF-P DX NIKKOR 10-20mm f/4.5-5.6G VR se pridružuje novoj porodici Nikon AF-P objektiva sa pulsirajućim koračnim motorom (AF-P) i namenjen je krop telima. Kada se montira na APS-C senzor, njegov ekvivalentni raspon iznosi 15-30mm. Pulsirajući koračni motor inače donosi brz i nečujan autofokus, što je naročito korisno kod rada u LV režimu i kod video snimanja. Ono što ga izdvaja od većine širokougaonih...

Nikon AF-P DX NIKKOR 10-20mm f/4.5-5.6G VR se pridružuje novoj porodici Nikon AF-P objektiva sa pulsirajućim koračnim motorom (AF-P) i namenjen je krop telima. Kada se montira na APS-C senzor, njegov ekvivalentni raspon iznosi 15-30mm. Pulsirajući koračni motor inače donosi brz i nečujan autofokus, što je naročito korisno kod rada u LV režimu i kod video snimanja. Ono što ga izdvaja od većine širokougaonih objektiva jeste činjenica da poseduje sistem optičke stabilizacije slike (VR), koji pruža do 3.5 blendi dužu ekspoziciju u odnosu na preporučenu za određenu žižnu daljinu. Što se tiče optike, Nikon DX 10-20 VR sadrži 14 elemenata u 11 grupa, od kojih su 3 asferična, a svi elementi prekriveni su Super Integrated Coating premazom. Minimalno fokusno rastojanje ovog širokog objektiva je vrlo upotrebljivo i iznosi 0.22m, prečnik filtera je 72mm, a dijafragma je realizovana u vidu 7 zaobljenih listića. Kada je u pitanju blenda, međutim, treba reći da ona nema elektronsku kontrolu (nije E objektiv), što može usporiti podešavanje otvora blende kod LV režima i video snimanja na nekim DSLR telima iz niže i srednje klase.
Raspoloživost potrebno proveriti
34.220 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

NIKON Obj 10-20mm F4.5-5.6G AF-P DX VR 81303

Raspoloživo
34.890 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu
  • Raspoloživo, isporuka odmah u prodavnici
  • Raspoloživo, isporuka do 2 dana
  • U dolasku, po narudžbini
  • Raspoloživost potrebno proveriti
  • Nije raspoloživo
Pametno.rs nije internet prodavnica već mesto na kojem možete da pregledate i uporedite ponudu drugih prodavnica za Nikon objektiv AF. Iako se podaci osvežavaju nekoliko puta na dan savetujemo da se pre kupovine detaljnije informišete direktno kod prodavnice koju ste odabrali za kupovinu proizvoda Nikon objektiv AF. Pametno.rs ne garantuje za tačnost objavljenih informacija, kao i to da prikazane slike u potpunosti odgovaraju stvarnim proizvodima.
Ocene i komentari
Proizvod još nije ocenjen, promeni to!
Napiši komentar
Posetioce koji su gledali ovaj proizvod takođe su zanimali i proizvodi