Canon objektiv EF, 50mm, f1.4 USM

Cena od 1.534 din do 34.220 din
Canon objektiv EF
Stavi u listu želja
Postavi obaveštenje o ceni
Istorija najniže cene
Podeli
Prijavi grešku

Zonerica za Canon ES-71 II Zamenska zonerica za Canon ES-71 II služi da blokira suvišne svetlosne zrake koji padaju na površinu objektiva kako ne bi došlo do stvaranja odbljesaka prilikom fotografisanja. Takođe štiti objektiv od udaraca i oštećenja. Kompatibilni modeli: Canon EF 50mm f/1.4 USM.

Zamenska zonerica za Canon ES-71 II služi da blokira suvišne svetlosne zrake koji padaju na površinu objektiva kako ne bi došlo do stvaranja odbljesaka prilikom fotografisanja. Takođe štiti objektiv od udaraca i oštećenja. Kompatibilni modeli: Canon EF 50mm f/1.4 USM.
Raspoloživost potrebno proveriti
1.534 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Canon ES-71 II Canon ES-71 II zonerica služi da eliminiše suvišne svetlosne zrake koji uglavnom dolaze sa strane ka predmetu koji se fotografiše, u slučajevima kada se fotoaparat uperi prema strani svetlosnog izvora. Takođe štiti objektiv od udaraca i oštecenja. Kompatibilni modeli: EF 50mm f/1.4 USM

Canon ES-71 II zonerica služi da eliminiše suvišne svetlosne zrake koji uglavnom dolaze sa strane ka predmetu koji se fotografiše, u slučajevima kada se fotoaparat uperi prema strani svetlosnog izvora. Takođe štiti objektiv od udaraca i oštecenja. Kompatibilni modeli: EF 50mm f/1.4 USM
Raspoloživost potrebno proveriti
4.484 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Canon EF 50mm f/1.4 USM Standardni objektiv izuzetnog kvaliteta i prenosivosti. Dva elementa objektiva sa visokim indeksom prelamanja i nova Gausova optika eliminišu astigmatizam i smanjuju razliku između fokalnih dužina. Čak i sa maksimalnim otvorom blende na Canon EF 50mm f/1.4 USM dobijaju se oštre slike sa malo odbleska.

Standardni objektiv izuzetnog kvaliteta i prenosivosti. Dva elementa objektiva sa visokim indeksom prelamanja i nova Gausova optika eliminišu astigmatizam i smanjuju razliku između fokalnih dužina. Čak i sa maksimalnim otvorom blende na Canon EF 50mm f/1.4 USM dobijaju se oštre slike sa malo odbleska.
Raspoloživost potrebno proveriti
34.220 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu
  • Raspoloživo, isporuka odmah u prodavnici
  • Raspoloživo, isporuka do 2 dana
  • U dolasku, po narudžbini
  • Raspoloživost potrebno proveriti
  • Nije raspoloživo
Pametno.rs nije internet prodavnica već mesto na kojem možete da pregledate i uporedite ponudu drugih prodavnica za Canon objektiv EF. Iako se podaci osvežavaju nekoliko puta na dan savetujemo da se pre kupovine detaljnije informišete direktno kod prodavnice koju ste odabrali za kupovinu proizvoda Canon objektiv EF. Pametno.rs ne garantuje za tačnost objavljenih informacija, kao i to da prikazane slike u potpunosti odgovaraju stvarnim proizvodima. (4960999213019)
Ocene i komentari
Proizvod još nije ocenjen, promeni to!
Napiši komentar
Posetioce koji su gledali ovaj proizvod takođe su zanimali i proizvodi