Sony SDHC 32GB memorijska kartica

Cena 10.030 din
Sony SDHC 32GB memorijska kartica
Stavi u listu želja
Postavi obaveštenje o ceni
Istorija najniže cene
Podeli
Prijavi grešku

Sony SDHC 32GB SF-G Tough UHS-II 300MB/s Sony po ko zna koji put opravdava poverenje. Bilo je i za očekivati da Sony pre ili kasnije napravi vrhunske, brze memorijske kartice koje su zaptivene i otporne na nepovoljne uslove. Kada kartica prvi put uđe u vidokrug, velika žuta slova "TOUGH", poput upozorenja, ono je što ostavlja prvi utisak. Izrađene od monolitne strukture, ove Sony Tough kartice su vodootporne (standard IPX8) do dubine od 5m, čak iako je kartica...

Sony po ko zna koji put opravdava poverenje. Bilo je i za očekivati da Sony pre ili kasnije napravi vrhunske, brze memorijske kartice koje su zaptivene i otporne na nepovoljne uslove. Kada kartica prvi put uđe u vidokrug, velika žuta slova "TOUGH", poput upozorenja, ono je što ostavlja prvi utisak. Izrađene od monolitne strukture, ove Sony Tough kartice su vodootporne (standard IPX8) do dubine od 5m, čak iako je kartica potopljena do 72 sata, zatim otporne su na prašinu (standard IP6X), kao i na X zrake, tako da će snimljeni materijal biti 100% na sigurnom. Kako Sony kaže, 18 puta su jače od standardnih SD kartica. Treba naglasiti još da je kartice nemoguće saviti, da su otporne na magnete, UV zrake, da im ne smetaju temperature u rasponu do -25 to 85°C, kao i da su izrađene od jednog dela, tako da nema pucanja. Što se tiče brzinske strane, Sony SDHC 32GB SF-G Tough UHS-II 300MB/s pripada grupi UHS-II kartica i ona je proizvedena sa ciljem kako bi u potpunosti ispratila napredne funkcije kod DSLR fotoaparata, poput visoke stope rafala, beleženje RAW i JPEG fotografija velikih rezolucija, zatim snimanje 8K i 4K videa sa velikom stopom frejmova po sekundi, ali i za snimanje u Full HD-u, kao i 3D, HFR itd. Sa svojom brzinom čitanja od 300MB/s i maksimalnom brzinom upisa od čak 299MB/s, Sony SF-G 32GB 300MB/s spada među najbrže na planeti, i njena svrha je da izađe u susret profesionalnim fotografima i snimateljima. U pitanju je V90 kartica, što znači da minimalna brzina upisa neće pasti ispod 30MB/s. Iako je Sony SDHC 32GB 300MB/s Tough kartica dizajnirana za fotoaparate koji podržavaju UHS-II kartice, može se koristiti i u telima koja ne podržavaju UHS-II; međutim, u takvim situacijama, ova memorijska kartica neće moći da iskaže svoj pun potencijal po pitanju brzine. U slučaju da Vaš fotoaparat ne podržava U3, znajte da je ova kartica kompatibilna sa U1 i Class 10 standardima, koji garantuju minimalnu brzinu upisa od 10MB/s. Tu je i File Rescue softver, koji omogućava povraćaj obrisanih snimaka.
Raspoloživost potrebno proveriti
10.030 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu
  • Raspoloživo, isporuka odmah u prodavnici
  • Raspoloživo, isporuka do 2 dana
  • U dolasku, po narudžbini
  • Raspoloživost potrebno proveriti
  • Nije raspoloživo
Pametno.rs nije internet prodavnica već mesto na kojem možete da pregledate i uporedite ponudu drugih prodavnica za Sony SDHC 32GB memorijska kartica. Iako se podaci osvežavaju nekoliko puta na dan savetujemo da se pre kupovine detaljnije informišete direktno kod prodavnice koju ste odabrali za kupovinu proizvoda Sony SDHC 32GB memorijska kartica. Pametno.rs ne garantuje za tačnost objavljenih informacija, kao i to da prikazane slike u potpunosti odgovaraju stvarnim proizvodima. (4905524847116)
Ocene i komentari
Proizvod još nije ocenjen, promeni to!
Napiši komentar
Posetioce koji su gledali ovaj proizvod takođe su zanimali i proizvodi