pametno.rs

Načini plaćanja

  • Uplatnicom.
  • Nalogom za prenos (Virmanski).
  • Gotovinom.
  • Putem kredita. Kupovina u našoj prodavnici je moguća i putem potrošačkih kredita Eurobank EFG banke. Možete aplicirati za kredit na 3, 6, 9 ili 12 jednakih fiksnih dinarskih rata bez kamate (plaća se samo mesečno održavanje kartce od 200 dinara u vremenu trajanje otplate). Minimalni znos kredita je 3.000 dinara. Kupovine u iznosu od 3.000 do 5.999 dinara, moguće je podeliti na 3 ili 6 rata. Kupovine u iznosu većem od 5.999 dinara moguće je podeliti na 3, 6, 9 ili 12 rata. Za iznose do 35.000 dinara potrebna je samo važeća lična karta. Za iznose preko 35.000 dinara kupcu će biti tražena potvrda o zaposlenju ili ADZ za penzionere. Kada dobijete predodobrenje preuzimate robu i odlazite. Kupac naknadno otplaćuje robu kroz MasterCard kreditnu karticu - kupac u trenutku kupovine ne poseduje bilo kakvu karticu, niti postoji bilo kakva trnaskcija vezana za Pos terminal, odnosno kupac tek stiče karticu na ovakav način.
  • PlatiMO servis

Dostava

Sve poručene proizvode preko naše prodavnice isporučuje kurirska služba City Express na teritoriji cele Srbije.

Isporuka se vrši svakim danom od utorka do petka u vremenu do 15h, subotom do 13h. Nedeljom i ponedeljkom nema isporuke robe.

Sve pošiljke preuzete u jednom danu kurirska služba je dužna da isporuči sutradan.

Za sve poružbine čiji iznoz prelazi 1.000 dinara isporuka je besplatna. Za porudžbine manje vrednosti sena isporuke je 150 dinara.

Lokacije

Beograd Niš Novi Sad