Einhell lančana dizalica TC-CH 1000

Cena od 8.589 din do 10.125 din
Einhell lančana dizalica TC-CH 1000
Stavi u listu želja
Postavi obaveštenje o ceni
Istorija najniže cene
Podeli
Prijavi grešku

EINHELL Lančana dizalica TC-CH 1000 1t EINHELL

Lančana dizalica TC-CH 1000 1t EINHELL Radovi na gradilištu, u radionici, na poljoprivrednim posedima sada će biti mnogo lakši jer možete imati lančanu dizalicu veoma velikog
Na zalihama
9.658 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Einhell Lančana dizalica TC-CH 1000

Lančana dizalica Einhell TC-CH 1000 omogućava da se tereti transportuju sigurno i bez fizičkih napora. Kuka za teret sa sigurnosnom kukicom osigurava transport tereta bez opasnosti. dizalica je opremljena sigurnosnom kukom za pričvršćivanje opreme na odgovarajući nosač i omogućava da se tereti do 1000 kilograma podignu na veću visinu podizanja od 2,5 metra. Za pouzdano vođenje lanca postoji robusno, zatvoreno metalno kućište. Dugi lanac olakšava rukovanje lancem.
Na stanju
9.824 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu
  • Raspoloživo, isporuka odmah u prodavnici
  • Raspoloživo, isporuka do 2 dana
  • U dolasku, po narudžbini
  • Raspoloživost potrebno proveriti
  • Nije raspoloživo
Pametno.rs nije internet prodavnica već mesto na kojem možete da pregledate i uporedite ponudu drugih prodavnica za Einhell lančana dizalica TC-CH 1000. Iako se podaci osvežavaju nekoliko puta na dan savetujemo da se pre kupovine detaljnije informišete direktno kod prodavnice koju ste odabrali za kupovinu proizvoda Einhell lančana dizalica TC-CH 1000. Pametno.rs ne garantuje za tačnost objavljenih informacija, kao i to da prikazane slike u potpunosti odgovaraju stvarnim proizvodima. (4006825628302)
Ocene i komentari
Proizvod još nije ocenjen, promeni to!
Napiši komentar
Posetioce koji su gledali ovaj proizvod takođe su zanimali i proizvodi