Einhell električna dizalica TC-EH 250

Cena od 12.709 din do 16.265 din
Einhell električna dizalica TC-EH 250
Stavi u listu želja
Postavi obaveštenje o ceni
Istorija najniže cene
Podeli
Prijavi grešku

EINHELL Električna dizalica sa sajlom TC-EH 250 EINHELL

Električna dizalica sa sajlom TC-EH 250 EINHELL Kada želite maksimalnu funkcionalnost onda odlučujete  uz pomoć preporuka. Ova električna dizalica prava je stvar za sve one koji žele d
Na zalihama
14.099 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Einhell Dizalica sa sajlom TC-EH 250

Električna dizalica TC-EH 250 omogućava sigurno podizanje tereta svuda u kući, bašti i radionici, jednostavnim pritiskom na prekidač. Sa svojim brojnim karakteristikama, ova dizalica sa sajlama predstavlja najsavremeniju opremu. Žičani kabl od 12 metara sa poprečnim presekom od 3 mm može se koristiti s vođkcom i kukom za utovar kako bi se podiglo maksimalno opterećenje od 250 kg na visinu od 5,7 m. Bez valjka za navođenje maksimalno opterećenje je prepolovljeno, ali je visina podizanja povećana na 11,5 m.
Na stanju
16.265 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu
  • Raspoloživo, isporuka odmah u prodavnici
  • Raspoloživo, isporuka do 2 dana
  • U dolasku, po narudžbini
  • Raspoloživost potrebno proveriti
  • Nije raspoloživo
Pametno.rs nije internet prodavnica već mesto na kojem možete da pregledate i uporedite ponudu drugih prodavnica za Einhell električna dizalica TC-EH 250. Iako se podaci osvežavaju nekoliko puta na dan savetujemo da se pre kupovine detaljnije informišete direktno kod prodavnice koju ste odabrali za kupovinu proizvoda Einhell električna dizalica TC-EH 250. Pametno.rs ne garantuje za tačnost objavljenih informacija, kao i to da prikazane slike u potpunosti odgovaraju stvarnim proizvodima. (4006825627183)
Ocene i komentari
Proizvod još nije ocenjen, promeni to!
Napiši komentar
Posetioce koji su gledali ovaj proizvod takođe su zanimali i proizvodi