Sony Alpha a7 III ILCE-7M3B 24.2Mpx beli/plavi digitalni fotoaparat

Cena 16.520 din
Sony Alpha a7 III ILCE-7M3B 24.2Mpx beli/plavi digitalni fotoaparat
Stavi u listu želja
Postavi obaveštenje o ceni
Istorija najniže cene
Podeli
Prijavi grešku

Sony GP-VPT2BT Wireless Shooting Grip Nije gimbal, ali može da pomogne. Sony GP-VPT2BT Wireless Shooting Grip je vrlo zgodan nosač koji se vrlo lako transformiše u stoni tripod. Namenjen je da se koristi sa poslednjim generacijama Sony mirrorless i prosumer fotoaparata koji poseduju Bluetooth funkciju. Preko Bluetooth-a, a zahvaljujući tasterima za okidanje i pokretanje videa koje na sebi poseduje, Sony GP-VPT2BT grip obezbeđuje fotografisanje i snimanje bežičnim putem. Na...

Nije gimbal, ali može da pomogne. Sony GP-VPT2BT Wireless Shooting Grip je vrlo zgodan nosač koji se vrlo lako transformiše u stoni tripod. Namenjen je da se koristi sa poslednjim generacijama Sony mirrorless i prosumer fotoaparata koji poseduju Bluetooth funkciju. Preko Bluetooth-a, a zahvaljujući tasterima za okidanje i pokretanje videa koje na sebi poseduje, Sony GP-VPT2BT grip obezbeđuje fotografisanje i snimanje bežičnim putem. Na raspolaganju su još i taster za kontrolu zuma, kao i C1 dugme kome se mogu dodeliti funkcije po želji. Rukovanje fotoaparatom je dodatno optimizovano zahvaljujući pokretljivoj glavi ovog mini tripoda - po horizontali može se rotirati za 360°, a po vertikali za 90° ka napred i 80° prema nazad (40° u tripod položaju). Na samom kraju, valja istaći da je Sony GP-VPT2BT Wireless Shooting Grip otporan na prašinu i vlagu, kako bi u stopu pratio fotoaparate kojima je namenjen. * Za kombinovanje sa modelima A9, A7R III, A7 III, A6400 i RX0 II, potrebno je ažurirati firmware verziju na poslednju.
Raspoloživost potrebno proveriti
16.520 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu
  • Raspoloživo, isporuka odmah u prodavnici
  • Raspoloživo, isporuka do 2 dana
  • U dolasku, po narudžbini
  • Raspoloživost potrebno proveriti
  • Nije raspoloživo
Pametno.rs nije internet prodavnica već mesto na kojem možete da pregledate i uporedite ponudu drugih prodavnica za Sony Alpha a7 III ILCE-7M3B 24.2Mpx beli/plavi digitalni fotoaparat. Iako se podaci osvežavaju nekoliko puta na dan savetujemo da se pre kupovine detaljnije informišete direktno kod prodavnice koju ste odabrali za kupovinu proizvoda Sony Alpha a7 III ILCE-7M3B 24.2Mpx beli/plavi digitalni fotoaparat. Pametno.rs ne garantuje za tačnost objavljenih informacija, kao i to da prikazane slike u potpunosti odgovaraju stvarnim proizvodima. (4548736079656)
Ocene i komentari
Proizvod još nije ocenjen, promeni to!
Napiši komentar
Posetioce koji su gledali ovaj proizvod takođe su zanimali i proizvodi