Olympus E-M5 digitalni fotoaparat

Cena od 46.610 din do 129.800 din
Olympus E-M5 digitalni fotoaparat
Stavi u listu želja
Postavi obaveštenje o ceni
Istorija najniže cene
Podeli
Prijavi grešku

Olympus PPO-EP01 Olympus PPO-EP01 je posebni priključak za objektiv za podvodno kućište PT-EP08 koje se postavlja na E-M5. Napravljen je od visokokvalitetnog polikarbonata što ga čini veoma izdržljivim. Višeslojna zaštita smanjuje presijavanje. Otporan je na pritisak vode koji odgovara dubini od 45m.

Olympus PPO-EP01 je posebni priključak za objektiv za podvodno kućište PT-EP08 koje se postavlja na E-M5. Napravljen je od visokokvalitetnog polikarbonata što ga čini veoma izdržljivim. Višeslojna zaštita smanjuje presijavanje. Otporan je na pritisak vode koji odgovara dubini od 45m.
Raspoloživost potrebno proveriti
46.610 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Olympus OM-D E-M10 Mark II 14-42 Olympus OM-D E-M10 Mark II, naslednik ultra brzog MILC modela Olympus OM-D E-M10, donosi unapređenu optičku stabilizaciju slike Voice Coil Motor (VCM) u 5 osa (koja nije ista kao na modelima Olympus OM-D E-M5 Mark II i Olympus OM-D E-M1), koja donosi mogućnost rada sa dužim ekspozicijama i nižim ISO vrednostima, zatim OLED elektronsko tražilo rezolucije 2.360.000 tačaka i uvećanja 1.23x, 4K time lapse režim, kao i rafal od 8.5 fps (u odnosu na 8 fps kod...

Olympus OM-D E-M10 Mark II, naslednik ultra brzog MILC modela Olympus OM-D E-M10, donosi unapređenu optičku stabilizaciju slike Voice Coil Motor (VCM) u 5 osa (koja nije ista kao na modelima Olympus OM-D E-M5 Mark II i Olympus OM-D E-M1), koja donosi mogućnost rada sa dužim ekspozicijama i nižim ISO vrednostima, zatim OLED elektronsko tražilo rezolucije 2.360.000 tačaka i uvećanja 1.23x, 4K time lapse režim, kao i rafal od 8.5 fps (u odnosu na 8 fps kod prethodne iteracije). Međutim, kao i prethodnik, i novi Olympus bezogledalni fotoaparat zadržao je retro stil OM serije, sa nekim manjim izmenama koje se tiču dizajna i rasporeda komandi. Što se tiče ostalih performansi, novi E-M10 Mark II preuzeo je od prethodnika 16.1MP Live MOS senzor, procesor TruePic VII, ugrađeni Wi-Fi, dok pokretljivi troinčni LCD ekran sada ima za nijansu veću rezoluciju (1.040.000 tačaka), a Full HD video se snima sa 60 fps. Kada je u pitanju novi 4K time lapse režim, ono što je karakteristično za njega jeste da se njime automatski beleži do 999 fotografija na taj način što se na svakih 5 sekundi uslika jedna fotografija. One se potom kombinuju u zapis rezolucije 4K, i sve se to odigrava unutar fotoaparata, bez potrebe za dodatnim softverom. U ovoj ponudi Olympus OM-D E-M10 Mark II dolazi u paketu sa objektivom M.ZUIKO DIGITAL ED 14-42mm f/3.5-5.6 EZ.
Raspoloživost potrebno proveriti
94.282 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Olympus OM-D E-M5 Mark III

Raspoloživost potrebno proveriti
118.000 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Olympus PEN-F Lansiranjem bezogledalnog Olympus PEN-F, kompanija Olympus povukla je revolucionarni potez, s obzirom na to da ovaj MILC model predstavlja reinkarnaciju legendarnog Olympus PEN-F analognog fotoaparata iz davne 1963, ali u digitalnoj formi. Digitalizovani naslednik prvog half-frame SLR fotoaparata na svetu preuzeo je klasične crte tela izrađenog od magnezijuma i aluminijuma, ali zato donosi potpuno novi CMOS senzor od 20MP, uparen sa TruePic VII procesorom....

Lansiranjem bezogledalnog Olympus PEN-F, kompanija Olympus povukla je revolucionarni potez, s obzirom na to da ovaj MILC model predstavlja reinkarnaciju legendarnog Olympus PEN-F analognog fotoaparata iz davne 1963, ali u digitalnoj formi. Digitalizovani naslednik prvog half-frame SLR fotoaparata na svetu preuzeo je klasične crte tela izrađenog od magnezijuma i aluminijuma, ali zato donosi potpuno novi CMOS senzor od 20MP, uparen sa TruePic VII procesorom. Štaviše, PEN-F predstavlja prvi PEN model koji poseduje ugrađeno tražilo, i to elektronsko OLED tražilo sa uveličanjem od 1.23x i rezolucijom od 2.360.000 tačaka. Kadriranje se još može vršiti pokretnim LCD ekranom osetljivim na dodir dijagonale 3" i rezolucije 1.037.000 tačaka. Bistrina slike i glatkoća Full HD video zapisa (video se snima u rezoluciji 1920 x 1080 sa 60 fps) zagarantovane su zahvaljujući optičkoj stabilizaciji slike VCM (Voice Coil Motor) u 5 osa, koja je preuzeta sa prošlogodišnjeg modela Olympus OM-D E-M5 Mark II. Sa ovom tehnologijom, fotografisanje noćnih scena i onih sa niskim procentom osvetljenosti odvija se sa minimalnim šumom, bez povećanja ISO vrednosti. S obzirom na to da je preuzeo dizajn svog 83-godišnjeg prethodnika, Olympus PEN-F nudi i veliki broj manuelnih kontrola, među kojima su točkić za zaključavanje modova, točkić za podešavanje kompenzacije ekspozicije, točkić koji se odnosi na Creative Mode, a kojim se direktno pristupa režimima boja i Art Filter-a itd. Za ljubitelje monohromnih fotografija, tu je Monochrome Profile Control sa pet efekata, a za one koji uživaju u makro fotografiji, ovaj Olympus MILC nudi Focus Bracketing. Što se tiče ostalih karakteristika, PEN-F može da se pohvali rafalom od 10 fps, ugrađenom Wi-Fi podrškom; međutim, nije zaptiven, ne poseduje ugrađeni blic, ali zato dolazi u pakovanju sa eksternim.
Raspoloživost potrebno proveriti
129.800 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu
  • Raspoloživo, isporuka odmah u prodavnici
  • Raspoloživo, isporuka do 2 dana
  • U dolasku, po narudžbini
  • Raspoloživost potrebno proveriti
  • Nije raspoloživo
Pametno.rs nije internet prodavnica već mesto na kojem možete da pregledate i uporedite ponudu drugih prodavnica za Olympus E-M5 digitalni fotoaparat. Iako se podaci osvežavaju nekoliko puta na dan savetujemo da se pre kupovine detaljnije informišete direktno kod prodavnice koju ste odabrali za kupovinu proizvoda Olympus E-M5 digitalni fotoaparat. Pametno.rs ne garantuje za tačnost objavljenih informacija, kao i to da prikazane slike u potpunosti odgovaraju stvarnim proizvodima. (4545350048310)
Ocene i komentari
Proizvod još nije ocenjen, promeni to!
Napiši komentar
Posetioce koji su gledali ovaj proizvod takođe su zanimali i proizvodi