Fuji FinePix T30 digitalni fotoaparat

Cena od 590 din do 159.300 din
Fuji FinePix T30 digitalni fotoaparat
Stavi u listu želja
Postavi obaveštenje o ceni
Istorija najniže cene
Podeli
Prijavi grešku

Soft Shutter Release Button for Fuji Soft Shutter Release Button for Fuji u crvenoj i crnoj boji - za dodatni šmek Vašeg Fujifilm ljubimca. Uloga dugmenceta: pritisak na taster za okidanje čini lakšim i "mekanijim"; pruža dozu crvenog Ferarija, odnosno crnog konja Vašem X-T3 / X-T2 / X-T30 / X-T20 / X100F / X-Pro2 itd.

Soft Shutter Release Button for Fuji u crvenoj i crnoj boji - za dodatni šmek Vašeg Fujifilm ljubimca. Uloga dugmenceta: pritisak na taster za okidanje čini lakšim i "mekanijim"; pruža dozu crvenog Ferarija, odnosno crnog konja Vašem X-T3 / X-T2 / X-T30 / X-T20 / X100F / X-Pro2 itd.
Raspoloživost potrebno proveriti
590 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Fuji X-T30 II Nakon izlaska modela X-T4, mnogi su se pitali kada će se pojaviti X-T40, a po šablonu koji je Fuji i ranije pratio, nakon izlaska svog flagship modela. To se ipak nije dogodilo, X-T40 nilkada nije ugledao svetlost dana, umesto njega dobili smo X-S10. Izgleda da je neko u Fujiju ipak uvideo da je možda trebalo da i takav model izbace na tržište, a kako je od izlaska X-T4 prošlo previše vremena, prošao je trenutak za 40...

Nakon izlaska modela X-T4, mnogi su se pitali kada će se pojaviti X-T40, a po šablonu koji je Fuji i ranije pratio, nakon izlaska svog flagship modela. To se ipak nije dogodilo, X-T40 nilkada nije ugledao svetlost dana, umesto njega dobili smo X-S10. Izgleda da je neko u Fujiju ipak uvideo da je možda trebalo da i takav model izbace na tržište, a kako je od izlaska X-T4 prošlo previše vremena, prošao je trenutak za 40 u imenu. Potez koji je kompanija umesto toga povukla je osveženje postojećeg X-T30 i plasiranje "noviteta" na tržište kao Fuji X-T30 II (Mark II). Karakteristike su mahom nepromenjene u odnosu na prvu verziju. Na raspolaganju su Vam još uvek najnoviji APS-C X-Trans CMOS 4 senzor od 26.1MP, zatim četvorojezgarni X-Processor 4 procesor (3 puta brži od prethodne generacije), hibridni autofokusni sistem od 425 tačaka (tačno 100 više nego kod X-T20), sa faznom detekcijom koja umesto centralnog dela, što je bio slučaj kod X-T20, pokriva čitav kadar (poseduje 2.16 miliona piksela za detekciju faza). Kada smo kod fokusa, vredi istaći da su detekcija lica i oka unapređene u odnosu na prethodnu generaciju (detekcija oka je sada moguća i u AF-C modu), dok je merenje svetla brže čak 1.5x. Dolazimo do dela u tekstu gde bismo morali da navedemo i koja to unapređenja nosi novi model, šta to opravdava Mark II u nazivu. Pasus neće biti predugačak, ali to ne znači da kratka lista unapređenja ne sadrži nešto što će mnogi smatrati smislenim i dovoljnim. Ono što je bolje podeljeno je u dva tabora. U prvom, softverskom, stiže najnoviji firmware, a Fuji je ubacio i sve film simulacije koje su trenutno dostupne. U hardverskom taboru nalaze se novi ekran povećane rezolucije, koja je skočila sa 1.04 miliona tačaka na 1.68 miliona, a tu je i "podgojena" RAM memorija, koja donosi nivo performansi kakav ima i punokrvni X-T4. To bi bilo to. Možda su poboljšanja skromna, ali ipak jesu poboljšanja i stižu u pravom trenutku da ponovo vrate X-T30 na radare mnogih ljubitelja Fujija. 
Raspoloživost potrebno proveriti
112.100 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Fuji X-T30 II 15-45 Nakon izlaska modela X-T4, mnogi su se pitali kada će se pojaviti X-T40, a po šablonu koji je Fuji i ranije pratio, nakon izlaska svog flagship modela. To se ipak nije dogodilo, X-T40 nilkada nije ugledao svetlost dana, umesto njega dobili smo X-S10. Izgleda da je neko u Fujiju ipak uvideo da je možda trebalo da i takav model izbace na tržište, a kako je od izlaska X-T4 prošlo previše vremena, prošao je trenutak...

Nakon izlaska modela X-T4, mnogi su se pitali kada će se pojaviti X-T40, a po šablonu koji je Fuji i ranije pratio, nakon izlaska svog flagship modela. To se ipak nije dogodilo, X-T40 nilkada nije ugledao svetlost dana, umesto njega dobili smo X-S10. Izgleda da je neko u Fujiju ipak uvideo da je možda trebalo da i takav model izbace na tržište, a kako je od izlaska X-T4 prošlo previše vremena, prošao je trenutak za 40 u imenu. Potez koji je kompanija umesto toga povukla je osveženje postojećeg X-T30 i plasiranje "noviteta" na tržište kao Fuji X-T30 II (Mark II). Karakteristike su mahom nepromenjene u odnosu na prvu verziju. Na raspolaganju su Vam još uvek najnoviji APS-C X-Trans CMOS 4 senzor od 26.1MP, zatim četvorojezgarni X-Processor 4 procesor (3 puta brži od prethodne generacije), hibridni autofokusni sistem od 425 tačaka (tačno 100 više nego kod X-T20), sa faznom detekcijom koja umesto centralnog dela, što je bio slučaj kod X-T20, pokriva čitav kadar (poseduje 2.16 miliona piksela za detekciju faza). Kada smo kod fokusa, vredi istaći da su detekcija lica i oka unapređene u odnosu na prethodnu generaciju (detekcija oka je sada moguća i u AF-C modu), dok je merenje svetla brže čak 1.5x. Dolazimo do dela u tekstu gde bismo morali da navedemo i koja to unapređenja nosi novi model, šta to opravdava Mark II u nazivu. Pasus neće biti predugačak, ali to ne znači da kratka lista unapređenja ne sadrži nešto što će mnogi smatrati smislenim i dovoljnim. Ono što je bolje podeljeno je u dva tabora. U prvom, softverskom, stiže najnoviji firmware, a Fuji je ubacio i sve film simulacije koje su trenutno dostupne. U hardverskom taboru nalaze se novi ekran povećane rezolucije, koja je skočila sa 1.04 miliona tačaka na 1.68 miliona, a tu je i "podgojena" RAM memorija, koja donosi nivo performansi kakav ima i punokrvni X-T4. To bi bilo to. Možda su poboljšanja skromna, ali ipak jesu poboljšanja i stižu u pravom trenutku da ponovo vrate X-T30 na radare mnogih ljubitelja Fujija.  U ovom setu dobijate i Fuji XC 15-45mm kit objektiv.
Raspoloživost potrebno proveriti
123.900 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Fuji X-T30 II 18-55 Nakon izlaska modela X-T4, mnogi su se pitali kada će se pojaviti X-T40, a po šablonu koji je Fuji i ranije pratio, nakon izlaska svog flagship modela. To se ipak nije dogodilo, X-T40 nilkada nije ugledao svetlost dana, umesto njega dobili smo X-S10. Izgleda da je neko u Fujiju ipak uvideo da je možda trebalo da i takav model izbace na tržište, a kako je od izlaska X-T4 prošlo previše vremena, prošao je trenutak...

Nakon izlaska modela X-T4, mnogi su se pitali kada će se pojaviti X-T40, a po šablonu koji je Fuji i ranije pratio, nakon izlaska svog flagship modela. To se ipak nije dogodilo, X-T40 nilkada nije ugledao svetlost dana, umesto njega dobili smo X-S10. Izgleda da je neko u Fujiju ipak uvideo da je možda trebalo da i takav model izbace na tržište, a kako je od izlaska X-T4 prošlo previše vremena, prošao je trenutak za 40 u imenu. Potez koji je kompanija umesto toga povukla je osveženje postojećeg X-T30 i plasiranje "noviteta" na tržište kao Fuji X-T30 II (Mark II). Karakteristike su mahom nepromenjene u odnosu na prvu verziju. Na raspolaganju su Vam još uvek najnoviji APS-C X-Trans CMOS 4 senzor od 26.1MP, zatim četvorojezgarni X-Processor 4 procesor (3 puta brži od prethodne generacije), hibridni autofokusni sistem od 425 tačaka (tačno 100 više nego kod X-T20), sa faznom detekcijom koja umesto centralnog dela, što je bio slučaj kod X-T20, pokriva čitav kadar (poseduje 2.16 miliona piksela za detekciju faza). Kada smo kod fokusa, vredi istaći da su detekcija lica i oka unapređene u odnosu na prethodnu generaciju (detekcija oka je sada moguća i u AF-C modu), dok je merenje svetla brže čak 1.5x. Dolazimo do dela u tekstu gde bismo morali da navedemo i koja to unapređenja nosi novi model, šta to opravdava Mark II u nazivu. Pasus neće biti predugačak, ali to ne znači da kratka lista unapređenja ne sadrži nešto što će mnogi smatrati smislenim i dovoljnim. Ono što je bolje podeljeno je u dva tabora. U prvom, softverskom, stiže najnoviji firmware, a Fuji je ubacio i sve film simulacije koje su trenutno dostupne. U hardverskom taboru nalaze se novi ekran povećane rezolucije, koja je skočila sa 1.04 miliona tačaka na 1.68 miliona, a tu je i "podgojena" RAM memorija, koja donosi nivo performansi kakav ima i punokrvni X-T4. To bi bilo to. Možda su poboljšanja skromna, ali ipak jesu poboljšanja i stižu u pravom trenutku da ponovo vrate X-T30 na radare mnogih ljubitelja Fujija.  U ovom setu dobijate i Fuji XC 18-55mm kit objektiv.
Raspoloživost potrebno proveriti
159.300 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu
  • Raspoloživo, isporuka odmah u prodavnici
  • Raspoloživo, isporuka do 2 dana
  • U dolasku, po narudžbini
  • Raspoloživost potrebno proveriti
  • Nije raspoloživo
Pametno.rs nije internet prodavnica već mesto na kojem možete da pregledate i uporedite ponudu drugih prodavnica za Fuji FinePix T30 digitalni fotoaparat. Iako se podaci osvežavaju nekoliko puta na dan savetujemo da se pre kupovine detaljnije informišete direktno kod prodavnice koju ste odabrali za kupovinu proizvoda Fuji FinePix T30 digitalni fotoaparat. Pametno.rs ne garantuje za tačnost objavljenih informacija, kao i to da prikazane slike u potpunosti odgovaraju stvarnim proizvodima. (4547410399905)
Ocene i komentari
Proizvod još nije ocenjen, promeni to!
Napiši komentar
Posetioce koji su gledali ovaj proizvod takođe su zanimali i proizvodi