Canon PowerShot G7 X Mark Ii 20.1Mpx 7x dig. zoom digitalni fotoaparat

Cena 141.600 din
Canon PowerShot G7 X Mark Ii 20.1Mpx 7x dig. zoom digitalni fotoaparat
Stavi u listu želja
Postavi obaveštenje o ceni
Istorija najniže cene
Podeli
Prijavi grešku

Canon PowerShot G7 X Mark II Ono po čemu je Canon PowerShot G7 X Mark II drugačiji od ostalih modela ovog proizvođača jeste činjenica da je prvi koji poseduje novi DIGIC 7 procesor, koji je doneo značajna unapređenja u performansama u odnosu na prethodnika Canon PowerShot G7 X. Novi procesor omogućava prepoznavanje lica i bolju detekciju meta u scenama sa niskim stepenom zasićenja i sličnim nijansama boja. Takođe, sveukupna brzina novog Canon G7 X Mark II dramatično je porasla u odnosu...

Ono po čemu je Canon PowerShot G7 X Mark II drugačiji od ostalih modela ovog proizvođača jeste činjenica da je prvi koji poseduje novi DIGIC 7 procesor, koji je doneo značajna unapređenja u performansama u odnosu na prethodnika Canon PowerShot G7 X. Novi procesor omogućava prepoznavanje lica i bolju detekciju meta u scenama sa niskim stepenom zasićenja i sličnim nijansama boja. Takođe, sveukupna brzina novog Canon G7 X Mark II dramatično je porasla u odnosu na prethodnika, tako da rafal u RAW formatu sada iznosi 8 fps. Povrh svega, autonomija baterije je oko 25% bolja u odnosu na G7 X i baterija sada može da pruži 265 snimaka po CIPA standardima (210 kod prethodnika). G7 X Mark II zadržao je isti senzor, jednoinčni CMOS od 20.1MP, isti TTL fokus sa 31 tačkom, objektiv 24-100mm f/1.8-2.8 sa optičkim zumom od 4.2x i optičkom stabilizacijom slike; međutim, unapređenja su došla i sa spoljašnje strane - grip je redizajniran, prednji kontrolni točkić funkcioniše i pomoću klika i pomoću okretanja, a troinčni TFT LCD ekran sa rezolucijom 1.040.000 tačaka je sada fiksiran sa donje strane, tako da se može preklapati prema dole za 45° (mogućnost preklapanja prema gore za 180° ostala je nepromenjena). Video snimanje je i dalje u Full HD rezoluciji sa 60 fps, blic je iskačući, a tu je i ugrađeni Wi-Fi sa NFC podrškom. Ono čime novi G7 X II može još da se pohvali jesu modovi za obradu stilova (Picture Style), preuzeti od DSLR-a iz serije EOS, kao i time-lapse režim.
Raspoloživost potrebno proveriti
141.600 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu
  • Raspoloživo, isporuka odmah u prodavnici
  • Raspoloživo, isporuka do 2 dana
  • U dolasku, po narudžbini
  • Raspoloživost potrebno proveriti
  • Nije raspoloživo
Pametno.rs nije internet prodavnica već mesto na kojem možete da pregledate i uporedite ponudu drugih prodavnica za Canon PowerShot G7 X Mark Ii 20.1Mpx 7x dig. zoom digitalni fotoaparat. Iako se podaci osvežavaju nekoliko puta na dan savetujemo da se pre kupovine detaljnije informišete direktno kod prodavnice koju ste odabrali za kupovinu proizvoda Canon PowerShot G7 X Mark Ii 20.1Mpx 7x dig. zoom digitalni fotoaparat. Pametno.rs ne garantuje za tačnost objavljenih informacija, kao i to da prikazane slike u potpunosti odgovaraju stvarnim proizvodima. (4549292056365)
Ocene i komentari
Proizvod još nije ocenjen, promeni to!
Napiši komentar
Posetioce koji su gledali ovaj proizvod takođe su zanimali i proizvodi