Canon PowerShot G1x Mark III digitalni fotoaparat

Cena 108.560 din
Canon PowerShot G1x Mark III digitalni fotoaparat
Stavi u listu želja
Postavi obaveštenje o ceni
Istorija najniže cene
Podeli
Prijavi grešku

Canon PowerShot G1 X Mark III G1 X serija je dobila dugo očekivanog naslednika. Čekanje se isplatilo. Među Canon kompakt prosumere stigao je DSLR/MILC u malom. Canon PowerShot G1 X Mark III može da se pohvali APS-C CMOS senzorom od 24.3MP, procesorom DIGIC 7 i Dual Pixel AF sistemom (prvi put u PowerShot G seriji) sa 49 tačaka, što ga stavlja rame uz rame sa novim Canon EOS 77D i Canon EOS M5. S obzirom da na sebi poseduje objektiv 24-72mm...

G1 X serija je dobila dugo očekivanog naslednika. Čekanje se isplatilo. Među Canon kompakt prosumere stigao je DSLR/MILC u malom. Canon PowerShot G1 X Mark III može da se pohvali APS-C CMOS senzorom od 24.3MP, procesorom DIGIC 7 i Dual Pixel AF sistemom (prvi put u PowerShot G seriji) sa 49 tačaka, što ga stavlja rame uz rame sa novim Canon EOS 77D i Canon EOS M5. S obzirom da na sebi poseduje objektiv 24-72mm f/2.8-5.6 sa optičkom stabilizacijom slike i sve ovo je spakovano u kompaktno telo težine svega 399g, Canon G1 X Mark III u suštini predstavlja Canon EOS M5 sa objektivom na sebi koji može da stane na dlan ruke! Tako mali, a opremljen tako velikim senzorom. Veliki korak u odnosu na prethodnika Canon G1 X Mark II. Fizičke predispozicije Canon G1X III su još jedan veliki plus ovog kompakta. Zahvaljujući svom brzom procesoru, daje rafal od čak 9 fps sa AF/AE zaključanim na prvom okidanju ili 7 fps sa kontinualnim fokusom, dok u baferu može da se smesti čak 19 RAW ili 24 JPEG fajlova, u zavisnosti od režima koji se koristi. Što se tiče autonomije baterije pak, tu su rezultati nešto slabiji - svega 200 okidanja. Iz tog razloga, rezervna baterija je više nego preporučljiva. Kada je u pitanju spoljašnost, Canon G1 X Mark III je napustio pravougaoni izgled prethodnika i gotovo je identičan modelu Canon G5 X, čiji senzor je dosta manji (1"). G1 X III se odlikuje DSLR dizajnom i sa gornje strane, osim stopice za blic, poseduje tražilo (elektronsko, sa rezolucijom od 2.360.000 tačaka), kao i prednji i zadnji kontrolni točkić. Štaviše, kućište je zaptiveno i otporno na prašinu i vlagu. Što se tiče LCD ekrana, on je pokretljiv i osetljiv na dodir, dijagonale 3" i rezolucije 1.040.000 tačaka. Od ostalih naprednih karakteristika, Canon G1X Mark III nudi Full HD video na 60 fps, Wi-Fi sa NFC podrškom, iskačući blic i režim panorame.
Raspoloživost potrebno proveriti
108.560 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu
  • Raspoloživo, isporuka odmah u prodavnici
  • Raspoloživo, isporuka do 2 dana
  • U dolasku, po narudžbini
  • Raspoloživost potrebno proveriti
  • Nije raspoloživo
Pametno.rs nije internet prodavnica već mesto na kojem možete da pregledate i uporedite ponudu drugih prodavnica za Canon PowerShot G1x Mark III digitalni fotoaparat. Iako se podaci osvežavaju nekoliko puta na dan savetujemo da se pre kupovine detaljnije informišete direktno kod prodavnice koju ste odabrali za kupovinu proizvoda Canon PowerShot G1x Mark III digitalni fotoaparat. Pametno.rs ne garantuje za tačnost objavljenih informacija, kao i to da prikazane slike u potpunosti odgovaraju stvarnim proizvodima. (4549292100914)
Ocene i komentari
Proizvod još nije ocenjen, promeni to!
Napiši komentar
Posetioce koji su gledali ovaj proizvod takođe su zanimali i proizvodi