Ostali članci

iPhone 14, Apple Watch, AirPods Pro - saznaj najvažnije detalje o novim Apple proizvodima

Apple svakog septembra tradicionalno javnost upoznaje sa najnovijim modelima svojih popularnih proizvoda, a ova godina nije izuzetak. Nastavi čitati i saznaj kako izgledaju novi Apple pametni sat, slušalice i pametni telefoni.

Apple Watch Series 8

Apple Watch Series 8

Osma iteracija popularnog Apple pametnog sata izgledom ne odudara od prethodne verzije, ali zato ima dve nove zgodne funkcije. Tačnije, reč je o senzorima temperature koji prate promene telesne temperature kroz vreme, a koji će ženama uvelike pomoći preciznije pratiti ciklus ovulacije, te o senzorima koji mogu otkriti kada dođe do saobraćajne nesreće i kontaktirati hitne službe.

Lite verzija Apple Watcha - Apple Watch SE 2 - dolazi sa nadogradnjom hardvera i većim ekranom te obećava čak 20 % veću brzinu rada od prethodne verzije.

Za zahtevnije korisnike predstavljen je Apple Watch Ultra sa kućištem od ojačanog titanijuma i robusnijom krunom koju je jednostavno koristiti čak i u rukavicama. Za sve koji se bave zahtevnijim aktivnostima na otvorenom ili rade u zahtevnim uslovima, ovaj sat obećava izdržljivost i potporu.

AirPods Pro

AirPods Pro 2

Čekali smo tri godine, ali AirPods slušalice konačno su stigle u poboljšanoj verziji.

Bežične slušalice nove generacije dobile su sopstveni čip H2 sa ciljem ostvarivanja bolje povezivosti i kvalitetnijeg zvuka. Tu je čak dvostruko učinkovitije poništavanje buke, mogućnost personalizacije zvučne slike za svakog korisnika, do 6 sati slušanja na jednom punjenju te do 30 sati punjenja u kućištu.

iPhone 14

iPhone 14

Ove godine predstavljena su 4 modela Apple pametnih telefona - iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro i iPhone 14 Pro Max. Između iPhonea 14 i prošlogodišnjeg modela nema većih razlika, dok ostali modeli donose nekoliko noviteta. Više pročitaj u našem ranijem pregledu specifikacije novih iPhonea.

Povezani proizvodi