Karcher paročistač SC 2 EasyFix

Cena od 17.920 din do 23.750 din
Karcher paročistač SC 2 EasyFix
Stavi u listu želja
Postavi obaveštenje o ceni
Istorija najniže cene
Podeli
Prijavi grešku

SC 2 EASYFIX Paročistač beli

1
17.920 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Karcher SC2 EasyFix Paročistač

Model paročistača za početnike SC 2 EasyFix, sa jednostavnim i intuitivnim rukovanjem ima mogućnost regulacije pare u dva nivoa za prilagođavanje intenziteta pare površini i stepenu zaprljanosti. Praktično odlaganje pribora na uređaju korisni su detalji za još udobnije čišćenje. Podna parna papuča EasyFix sa fleksibilnim zglobom garantuje maksimalnu ergonomiju, a zahvaljujući lamelnoj tehnologiji osigurava savršene rezultate čišćenja.
Na stanju
18.079 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Karcher SC 2 EasyFix Paročistač

Karcher SC 2 EasyFix Paročistač sa jednostavnim i intuitivnim rukovanjem ima mogućnost regulacije pare u dva nivoa za prilagođavanje intenziteta pare površini i stepenu zaprljanosti. Praktično odlaganje pribora na uređaju korisni su detalji za još udobnije čišćenje.
Na stanju
18.530 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Karcher SC 2 EasyFix EU

Model: Karcher SC 2 EasyFix EU Tip: Parkočistač Površinski učinak po punjenju rezervoara: cca. 50 m² Grejna snaga: 1600 W Dužina kabla: 5 m Vreme zagrevanja: 0,5 min Kapacitet rezervoara: 0,4 l Strujni tip: 1 / 220 - 240 / 50 - 60 V/Hz Težina bez pribora: 2,5 kg Dimenzije (DxŠxV): 314 x 168 x 1185 mm Ostalo: Model parnog čistača za početnike, SC 2 EasyFix, s jednostavnim i intuitivnim rukovanjem. Regulacija pare u 2 nivoa za prilagođavanje intenziteta pare površini i stepenu zaprljanosti. Kaseta za praktično odlaganje pribora na uređaju, kao i parkirni položaj za podnu mlaznicu za udobnije čišćenje. Podna mlaznica EasyFix s fleksibilnim zglobom garantuje maksimalnu ergonomiju. Lamelna tehnologija osigurava savršene rezultate čišćenja. Čisti bez hemije, univerzalno primenjiv. Uklanja 99,99% bakterija na uobičajenim tvrdim površinama. Raznovrsni pribor omogućava čišćenje svih površina u domaćinstvu.
Raspoloživost potrebno proveriti
19.975 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

KARCHER Paročistač SC 2 EasyFix

Zaštita za decuSigurnosni ventilRegulacija količine pare u dva nivoaIntegrirani levak za punjenjeKomplet za čišćenje poda, EasyFix + produžna cev (2 × 0,5 m)Pribor, Ručna mlaznica, točkasta mlaznica, okrugla četka (mala)Krpa za pod od mikrovlakana s čičkom, 1 komNavlaka od mikrovlakana za ručnu mlaznicu, 1 komOdlaganje pribora i parkirni položajCrevo za paru sa pištoljem, 2 m
1
19.990 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Paročistač Karcher SC 2 EasyFix

Raspoloživo, isporuka do 2 dana
21.089 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Karcher SC 2 EasyFix PLUS Paročistač

Karcher SC 2 EasyFix PLUS Paročistač sa jednostavnim i intuitivnim rukovanjem. Ima mogućnost regulacije pare u dva nivoa za prilagođavanje intenziteta pare površini i stepenu zaprljanosti. Praktično odlaganje pribora na uređaju korisni su detalji za još ugodnije čišćenje.
Na stanju
23.750 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu
  • Raspoloživo, isporuka odmah u prodavnici
  • Raspoloživo, isporuka do 2 dana
  • U dolasku, po narudžbini
  • Raspoloživost potrebno proveriti
  • Nije raspoloživo
Pametno.rs nije internet prodavnica već mesto na kojem možete da pregledate i uporedite ponudu drugih prodavnica za Karcher paročistač SC 2 EasyFix. Iako se podaci osvežavaju nekoliko puta na dan savetujemo da se pre kupovine detaljnije informišete direktno kod prodavnice koju ste odabrali za kupovinu proizvoda Karcher paročistač SC 2 EasyFix. Pametno.rs ne garantuje za tačnost objavljenih informacija, kao i to da prikazane slike u potpunosti odgovaraju stvarnim proizvodima. (4054278312491)
Ocene i komentari
Proizvod još nije ocenjen, promeni to!
Napiši komentar
Posetioce koji su gledali ovaj proizvod takođe su zanimali i proizvodi