Einhell TE-DW 225 X ugaona brusilica

Cena od 23.923 din do 52.199 din
Einhell TE-DW 225 X ugaona brusilica
Stavi u listu želja
Postavi obaveštenje o ceni
Istorija najniže cene
Podeli
Prijavi grešku

EINHELL Polirka za zidove TE-DW 225 X Einhell

Brusilica za zidove - žirafa TE-DW 225 X Einhell Einhell brusilica TE-DW 225 X je korisna pomoć za radove na obnovi ili projektima proširenja u Vaša četiri zida. Bilo da se
Na zalihama
27.919 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Einhell Brusilica za zidove TE-DW 225 X

Einhell brusilica za zidove TE-DW 225 X je univerzalna i praktična pomoć za unutrašnje radove i za renoviranje svakog izbirljivog entuzijaste. Zahvaljujući snažnom motoru od 750 W sa visokokvalitetnim metalnim ugaonim prenosnicima, olakšani su svi poslovi brušenja u suvom zidu kao npr. brušenje zidova i plafona, kao i uklanjanje ostataka tapeta, boje, rastresitog maltera itd. Brusni disk je zamenjiv i dolazi u okrugloj i trougaonoj formi. Za najbolje rezultate i udoban rad sa velikim radnim opsegom, ova brusilica za zidove je opremljena teleskopskom drškom (do 165 cm), ergonomskim T-rukohvatom, zajedničkim ležajem i oprugom. Isporuka u kućištu sa 6 brusnih diskova granulacije P60 / P80 / P120.
Na stanju
29.533 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu
  • Raspoloživo, isporuka odmah u prodavnici
  • Raspoloživo, isporuka do 2 dana
  • U dolasku, po narudžbini
  • Raspoloživost potrebno proveriti
  • Nije raspoloživo
Pametno.rs nije internet prodavnica već mesto na kojem možete da pregledate i uporedite ponudu drugih prodavnica za Einhell TE-DW 225 X ugaona brusilica. Iako se podaci osvežavaju nekoliko puta na dan savetujemo da se pre kupovine detaljnije informišete direktno kod prodavnice koju ste odabrali za kupovinu proizvoda Einhell TE-DW 225 X ugaona brusilica. Pametno.rs ne garantuje za tačnost objavljenih informacija, kao i to da prikazane slike u potpunosti odgovaraju stvarnim proizvodima. (4006825634518)
Ocene i komentari
Proizvod još nije ocenjen, promeni to!
Napiši komentar
Posetioce koji su gledali ovaj proizvod takođe su zanimali i proizvodi