Nikon SB-R200 blic

Cena od 57.230 din do 87.980 din
Nikon SB-R200 blic
Stavi u listu želja
Postavi obaveštenje o ceni
Istorija najniže cene
Podeli
Prijavi grešku

Nikon Remote Kit R1 Jedinstveni komplet bežičnog Speedlight sistema za potpuno automatsko snimanje krupnih kadrova. Komplet se sastoji od dve SB-R200 daljinske jedinice pričvršćene na objektiv, koji se okida sa iskačućim blicem kod D70s ili D200. Potpuno automatsko TTL izračunavanje ekspozicije i sinhronizacija sprovode se pomoću infracrvene bežične komunikacije između sistema za merenje fotoaparata i daljinskih jedinica.’ Komplet obuhvata adaptere za prednje...

Jedinstveni komplet bežičnog Speedlight sistema za potpuno automatsko snimanje krupnih kadrova. Komplet se sastoji od dve SB-R200 daljinske jedinice pričvršćene na objektiv, koji se okida sa iskačućim blicem kod D70s ili D200. Potpuno automatsko TTL izračunavanje ekspozicije i sinhronizacija sprovode se pomoću infracrvene bežične komunikacije između sistema za merenje fotoaparata i daljinskih jedinica.’ Komplet obuhvata adaptere za prednje osvetljavanje, filtere i prsten adaptere za navoje filtera na najpopularnijim Nikkor objektivima. Dodatne SB-R200 jedinice ili SB-800 i SB-600 jedinice mogu se dodati kako bi se pridodala kompletno nova dimenzija u osvetljavanje subjekata u velikom broju različitih fotografskih situacija. Ova konfiguracija kompleta se preporučuje za kupce D70/D70s/D200.
Raspoloživost potrebno proveriti
57.230 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Nikon Commander Kit R1C1 Jedinstveni komplet bežičnog Speedlight sistema za potpuno automatsko snimanje krupnih kadrova. Komplet se sastoji od dve SB-R200 daljinske jedinice koje su pričvršćene na objektiv i SU-800 jedinice upravljača koji je pričvršćen na fotoaparate i i-TTL sistem merenja. Sva komunikacija ekspozicije i okidanja vrši se pomoću bežične infracrvene komunikacije. Komplet obuhvata adaptere za prednje osvetljavanje, filtere i prsten...

Jedinstveni komplet bežičnog Speedlight sistema za potpuno automatsko snimanje krupnih kadrova. Komplet se sastoji od dve SB-R200 daljinske jedinice koje su pričvršćene na objektiv i SU-800 jedinice upravljača koji je pričvršćen na fotoaparate i i-TTL sistem merenja. Sva komunikacija ekspozicije i okidanja vrši se pomoću bežične infracrvene komunikacije. Komplet obuhvata adaptere za prednje osvetljavanje, filtere i prsten adaptere za navoje filtera na najpopularnijim Nikkor objektivima. Dodatne jedinice SB-R200 ili jedinice SB-800 i SB-600 mogu da se kontrolišu i pomoću SU-800 da bi se pružila najbolja fleksibilnost kreativnog sistema osvetljenja bilo u zatvorenom ili na terenu. Vreme obnavljanja iznosi 5-6 sekundi.
Raspoloživost potrebno proveriti
87.320 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

NIKON Blic SB-R200 SET R1C1 Commander 14337

Raspoloživo
87.980 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu
  • Raspoloživo, isporuka odmah u prodavnici
  • Raspoloživo, isporuka do 2 dana
  • U dolasku, po narudžbini
  • Raspoloživost potrebno proveriti
  • Nije raspoloživo
Pametno.rs nije internet prodavnica već mesto na kojem možete da pregledate i uporedite ponudu drugih prodavnica za Nikon SB-R200 blic. Iako se podaci osvežavaju nekoliko puta na dan savetujemo da se pre kupovine detaljnije informišete direktno kod prodavnice koju ste odabrali za kupovinu proizvoda Nikon SB-R200 blic. Pametno.rs ne garantuje za tačnost objavljenih informacija, kao i to da prikazane slike u potpunosti odgovaraju stvarnim proizvodima. (2013000055558)
Ocene i komentari
Proizvod još nije ocenjen, promeni to!
Napiši komentar
Posetioce koji su gledali ovaj proizvod takođe su zanimali i proizvodi