Canon battery grip BG-E16

Cena od 10.620 din do 39.090 din
Canon battery grip BG-E16
Stavi u listu želja
Postavi obaveštenje o ceni
Istorija najniže cene
Podeli
Prijavi grešku

Vertax E16 Vertax E16 je battery grip namenjen za Canon EOS 7D Mark II i predstavlja odličnu i daleko pristupačniju zamenu za originalni Canon BG-E16. Ovaj grip proizveden od strane kompanije Pixel pruža bolju ergonomiju, lakše rukovanje fotoaparatom u vertikalnoj orijentaciji, kao i veću autonomiju baterije. Ono što je vrlo bitno jeste da se u ovaj grip mogu smestiti dve Canon LP-E6 Li-Ion ili šest AA/LR6 baterija, čime će autonomija...

Vertax E16 je battery grip namenjen za Canon EOS 7D Mark II i predstavlja odličnu i daleko pristupačniju zamenu za originalni Canon BG-E16. Ovaj grip proizveden od strane kompanije Pixel pruža bolju ergonomiju, lakše rukovanje fotoaparatom u vertikalnoj orijentaciji, kao i veću autonomiju baterije. Ono što je vrlo bitno jeste da se u ovaj grip mogu smestiti dve Canon LP-E6 Li-Ion ili šest AA/LR6 baterija, čime će autonomija fotoaparata biti duplirana. Takođe, poseduje komande pozicionirane vertikalno, poput tastera za okidanje, koje rad u vertikalnoj orijentaciji čine višestruko udobnijim. Grip je izrađen od legure magnezijuma kako bi parirao Canon 7D Mark II i takođe je zaptiven i otporan na vlagu i prašinu.
Raspoloživost potrebno proveriti
10.620 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Canon grip BG-E16 (za 7D Mark II)

Canon grip BG-E16 (za 7D Mark II)
Na stanju
39.090 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu
  • Raspoloživo, isporuka odmah u prodavnici
  • Raspoloživo, isporuka do 2 dana
  • U dolasku, po narudžbini
  • Raspoloživost potrebno proveriti
  • Nije raspoloživo
Pametno.rs nije internet prodavnica već mesto na kojem možete da pregledate i uporedite ponudu drugih prodavnica za Canon battery grip BG-E16. Iako se podaci osvežavaju nekoliko puta na dan savetujemo da se pre kupovine detaljnije informišete direktno kod prodavnice koju ste odabrali za kupovinu proizvoda Canon battery grip BG-E16. Pametno.rs ne garantuje za tačnost objavljenih informacija, kao i to da prikazane slike u potpunosti odgovaraju stvarnim proizvodima. (4549292001945)
Ocene i komentari
Proizvod još nije ocenjen, promeni to!
Napiši komentar
Posetioce koji su gledali ovaj proizvod takođe su zanimali i proizvodi