Canon Speedlite 470EX blic

Cena 51.920 din
Canon Speedlite 470EX blic
Stavi u listu želja
Postavi obaveštenje o ceni
Istorija najniže cene
Podeli
Prijavi grešku

Canon Speedlite 470EX-AI Canon Speedlite 470EX-AI je kreiran sa idejom da to bude blic koji će se što više približiti korisnicima i olakšati im rad sa eksternim blicevima. Specifičan je pre svega po tehnologiji Auto Intelligent Bounce (AI / AI.B), koja ima za zadatak da automatski sračuna najprikladniji ugao pod kojim će se svetlosti odbiti kako bi se dobilo što bolje osvetljenje (ovo je prvi blic na svetu...

Canon Speedlite 470EX-AI je kreiran sa idejom da to bude blic koji će se što više približiti korisnicima i olakšati im rad sa eksternim blicevima. Specifičan je pre svega po tehnologiji Auto Intelligent Bounce (AI / AI.B), koja ima za zadatak da automatski sračuna najprikladniji ugao pod kojim će se svetlosti odbiti kako bi se dobilo što bolje osvetljenje (ovo je prvi blic na svetu koji može da se pohvali ovom tehnologijom). Koristi se tzv. pre-flash kako bi se izračunala udaljenost blica od mete, zatim udaljenost blica od plafona sobe u kojoj se nalazite, a onda se glava blica automatski rotira u najoptimalnijem smeru kako bi meta bila osvetljena na najbolji način i aktivira se glavni bljesak. Ova funkcija može se koristiti u full-auto modu, gde blic sam određuje sve parametre, ili u semi-auto modu, gde korisnik zadaje ugao blicu, a blic će se automatski rotirati u zavisnosti od konkretne pozicije fotoaparata i orijentacije. Karakteristike koje još izdvajaju Canon 470EX-AI blic su vodeći broj 47, raspon od 14-105mm (full-frame), infracrvena AF assist funkcija, dok je rotacija sledeća: po vertikali od 0 do 120°, a po horizontali +/-180°. Povrh svega, Canon 470EX-AI nudi još jednu prednost za sve one koji često menjaju orijentaciju fotoaparata pri radu: pamti se prethodni ugao odbijanja svetla i blic se vraća u poziciju koju je prethodno zauzimao. 470EX AI, nažalost, nema mogućnost radio okidanja, ali se može koristiti kao optički risiver (prijemnik).  
Raspoloživost potrebno proveriti
51.920 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu
  • Raspoloživo, isporuka odmah u prodavnici
  • Raspoloživo, isporuka do 2 dana
  • U dolasku, po narudžbini
  • Raspoloživost potrebno proveriti
  • Nije raspoloživo
Pametno.rs nije internet prodavnica već mesto na kojem možete da pregledate i uporedite ponudu drugih prodavnica za Canon Speedlite 470EX blic. Iako se podaci osvežavaju nekoliko puta na dan savetujemo da se pre kupovine detaljnije informišete direktno kod prodavnice koju ste odabrali za kupovinu proizvoda Canon Speedlite 470EX blic. Pametno.rs ne garantuje za tačnost objavljenih informacija, kao i to da prikazane slike u potpunosti odgovaraju stvarnim proizvodima. (8714574657738)
Ocene i komentari
Proizvod još nije ocenjen, promeni to!
Napiši komentar
Posetioce koji su gledali ovaj proizvod takođe su zanimali i proizvodi